Miloše, nećemo se ljutiti da Bekrija bude u prvih 11 protiv Viteza, ali protiv Zrinskog, molim te Uglješa ili Šećerović

Nisi, ti si KostićDr. Kostic je napisao/la:Ajmo otkrijete ko ste. Ja sam Misimovic hahaha.![]()
Znači toliko sam ofiranarctg je napisao/la:Nisi, ti si KostićDr. Kostic je napisao/la:Ajmo otkrijete ko ste. Ja sam Misimovic hahaha.![]()
pa bio je takav forum ali nije zazivio jer raja nije htjela ili smjela da pise pod iimenom i prezimenomIzlija je napisao/la:Ma znate šta, meni ni u kojem trenutku neće smetati da otkrijem svoj identitet jer se ničega ne bojim. Nemam nigdje lažni profil i nisam p*čka da se krijem iza lažnih profila, sve što kažem je 100 % istina i može me svaki napaćeni bolesnik.... ma nedam ni to da se prlja. Klub je kriv što nema forum za svoje članove gdje bi se svi potpisivali svojim punim imenom i prezimenom, hem što se nebi mnogi pravili previše pametnim a i vala kad neko počne pisati sranja da svi znamo ko ih piše.
bio za neke ali ne i za sve, ja prvi nisam imao pristup1921.ba je napisao/la: pa bio je takav forum ali nije zazivio jer raja nije htjela ili smjela da pise pod iimenom i prezimenom
Alivodić?addyno1 je napisao/la:dobrog krila u Novom pazaru sa br. 7
Miske je na skupstini rekao da je jedna cetvrtina para za stadion obezbjedjena tj. da je klub to odvojio za istok, a da ce se ostatak naci. Ako sve saberemo finih se para tu nabralo, 121 hiljada od godisnjih, 50 hiljada od desetogodisnjih sa tendencijom rasta, 50 hiljada od grada, 100 hiljada od opcine ako se ne varam, valjda ce svinja Koldzo ispuniti ono sto je obecao, zaradili smo od ulaznica u 2 domace tekme oko 100 hiljada, vjerovatno i to ide za istok, ne znam koliko imamo od clanskih. Po nekom mom proracunu oko 500 hiljada KM trenutno mimo onoga sto ce klub izdvojiti.Omar500 je napisao/la:Skupilo se pofino para za istok. Oko 120 hiljada od godisnjih, 50 hiljada grad, 50 hiljada od firme A to Z, ja msm da ima i 50 hiljada od desetogodisnjih.
Oni upravo rade ono sto najbolje znaju.Haklapuc je napisao/la:Opasnu igru su počeli igrati ovi klošari. Svačim se služe i ovo više nije šala.