Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 2:58 am

revolt je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
revolt je napisao/la: Ugljikohidrati nisu samo šećeri,postoji više vrsta ugljikohidrata i različitih podijela. Nije to baš tako dajte im kocku šećera i to je to. Valjda zato i postoje nutricionisti.
Hahahaha ugljikohidrati su šeceri a postoji više vrsta šecera,saharoza ti je kocka šecera,fruktoza ti je banana jabuka...vocni šecer,laktoza je mlijecni šecer...Ebem ti tog nutricionistu koji picu preporucuje.U Holandiji pivu preporucuju i to je puno bolje od pice.Nutritivna vrijednost pive i procenat vode koju sadrzi u sebi je 700 puta kvalitetnija od pice.
Trebaš onda druže probati u Barceloni ili Ajaxu kao nutricionist,očigledno oni nemaju veze.
Ne ja to tebi prepuštam pošto vidim da barataš sa tim ugljikohidratima
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet avg 11, 2016 3:02 am

Fakat @orkestar brate trebao si se ti prijaviti na oglas za nutricionistu, bolji si od klupskog nutricioniste :r
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:07 am

FaraonTM je napisao/la:Fakat @orkestar brate trebao si se ti prijaviti na oglas za nutricionistu, bolji si od klupskog nutricioniste :r
Pa u stvari moja profesija i jeste to samo što moja profesija zadire malo dublje u sastav ne samo hrane nego svih ostalih biloških tvari sa kojima se susrecemo i tvari koje cine nas same.To je hemija i biohemija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:14 am

FaraonTM je napisao/la:Fakat @orkestar brate trebao si se ti prijaviti na oglas za nutricionistu, bolji si od klupskog nutricioniste :r
Pa u stvari moja profesija i jeste to samo što moja profesija zadire malo dublje u sastav ne samo hrane nego svih ostalih biloških tvari sa kojima se susrecemo i tvari koje cine nas same.To je hemija i biohemija.
I ne znam da li mi imamo nutricionistu ali znam da neko te stvari u klubu radi dobro pa cak i gostujuce igrace u svlacionici umjesto vaše pice ceka voce.

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:20 am

Ja koliko znam da imamo nutricionistu i on se tim vjerovatno bavi, voće je naravno standardno u većini svlačionica pogotovo banane jer je banana voće koje daje instant snagu i energiju. Što se te famozne pizze tiče ona nije nešto što se unosi u organizam tako često nakon utakmica jer nije zdrava ali sa vremena na vrijeme je treba pojesti jer je uz voće instant energija i siguran sam da sam kod većine velikih klubova nekada vidio slike iz svlačionice nakon utakmice kako igrači jedu pizze da povrate energiju, sutra u toku dana ako uhvatim vremena baš ću ti naći slike pa postaviti ovdje.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:29 am

E oko cega raspravljamo Allahu dragi

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

čet avg 11, 2016 3:35 am

Sve i da postoji 1% sanse da je ta pizza losa ja je ne bih jeo da sam igrac FK Zeljeznicar, samo da ne nastetim sebi i svom klubu.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:36 am

FaraonTM je napisao/la:Ja koliko znam da imamo nutricionistu i on se tim vjerovatno bavi, voće je naravno standardno u većini svlačionica pogotovo banane jer je banana voće koje daje instant snagu i energiju. Što se te famozne pizze tiče ona nije nešto što se unosi u organizam tako često nakon utakmica jer nije zdrava ali sa vremena na vrijeme je treba pojesti jer je uz voće instant energija i siguran sam da sam kod većine velikih klubova nekada vidio slike iz svlačionice nakon utakmice kako igrači jedu pizze da povrate energiju, sutra u toku dana ako uhvatim vremena baš ću ti naći slike pa postaviti ovdje.
Ja cu ti naci slike i gdje janjetinu jedu i zaljevaju sa pivom o viskijanju i dudlanju onih crijeva da ne pricam.Pica je danas sastavni dio ishrane i to niko nikome ne moze uskratiti niti ce.Htjeo sam samo reci da ona kao takva nema neku nutricionisticku vrijednost.Poslije utakmice je najvaznije nadoknaditi izgubljenu tecnost zbog toga holandjani i dozvoljavaju pivu ili dvije ko zeli.Nutricionista mora svakom pojedincu u klubu poseban pristup imati i zbog toga je on u modernom sportu bitan.Npr ne moze isti pristup imati Siniši i malom Zeri.Kad uporediš njih dvojicu odmah ce ti biti jasno zašto.On mora svojim savjetom uraditi da Zera dobije na mišicnoj masi a da Siniša steše guzove a koliko ce oni od toga što im on kaze uraditi to niko ne zna.

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:41 am

FaraonTM je napisao/la:Ja koliko znam da imamo nutricionistu i on se tim vjerovatno bavi, voće je naravno standardno u većini svlačionica pogotovo banane jer je banana voće koje daje instant snagu i energiju. Što se te famozne pizze tiče ona nije nešto što se unosi u organizam tako često nakon utakmica jer nije zdrava ali sa vremena na vrijeme je treba pojesti jer je uz voće instant energija i siguran sam da sam kod većine velikih klubova nekada vidio slike iz svlačionice nakon utakmice kako igrači jedu pizze da povrate energiju, sutra u toku dana ako uhvatim vremena baš ću ti naći slike pa postaviti ovdje.
Ja cu ti naci slike i gdje janjetinu jedu i zaljevaju sa pivom o viskijanju i dudlanju onih crijeva da ne pricam.Pica je danas sastavni dio ishrane i to niko nikome ne moze uskratiti niti ce.Htjeo sam samo reci da ona kao takva nema neku nutricionisticku vrijednost.Poslije utakmice je najvaznije nadoknaditi izgubljenu tecnost zbog toga holandjani i dozvoljavaju pivu ili dvije ko zeli.Nutricionista mora svakom pojedincu u klubu poseban pristup imati i zbog toga je on u modernom sportu bitan.Npr ne moze isti pristup imati Siniši i malom Zeri.Kad uporediš njih dvojicu odmah ce ti biti jasno zašto.On mora svojim savjetom uraditi da Zera dobije na mišicnoj masi a da Siniša steše guzove a koliko ce oni od toga što im on kaze uraditi to niko ne zna.
Evo ti jedna zanimljiva slika

slika

Niko ne govori da to treba jesti svaki dan, naprotiv. Napisao sam da sa vremena na vrijeme to ne može skoditi nije zgoreg unijeti u organizam. A to za poseban program se slažem, vjerovatno se i radi na tom principu gledajući igrače pojedinačno i njihovu ishranu u privatnom životu.

Jao majko moja oko kakvih gluposti raspravljamo u 4 ujutro :klanjase2:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:45 am

FaraonTM je napisao/la:
Evo ti jedna zanimljiva slika

slika

Niko ne govori da to treba jesti svaki dan, naprotiv. Napisao sam da sa vremena na vrijeme to ne može skoditi nije zgoreg unijeti u organizam. A to za poseban program se slažem, vjerovatno se i radi na tom principu gledajući igrače pojedinačno i njihovu ishranu u privatnom životu.

Jao majko moja oko kakvih gluposti raspravljamo u 4 ujutro :klanjase2:
Kako su danas odigrali nece san na oci.Dodje mi da sad sam sebi keca izbijem iz gornje vilice.

FaraonTM
Kontakt:

čet avg 11, 2016 3:53 am

Ma ja bih vala i mogao na spavanac al' sve nešta nešta i do 4 zaglavim :lol:

Opusti se, u naredna dva kola maksimalan učinak za ljepši san :) :zeljeznicar1:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:03 am

Da im nutelle kupimo svima pa nek jedu, mozda ce dobiti slobodu sljedeci put

Vitiezu ne igra Milan Muminovic, desno krilo, protiv nas zbog žutih kartona

nookey
Kontakt:

čet avg 11, 2016 6:42 am

Sto bi reko drug Konjic Haaaajmo bit pozitivni :)
E sad salu na stranu, kad smo s Amarom osvojili titulu i tad nas je Sloboda pobijedila 1-0 cini mi se i trener im govori danas smo pobijedili novog sampiona.
Da se razumijemo oni su divljaci kakvih je malo na svijetu. Sav ambijent, kisa, grbav teren, promasena formacija, sve se urotilo protiv nas. I prosle godine sa 451 i bunkerom vile su nas pronosale mogli su nam 5 i vise uvaliti.
Uglavnom treba ih arhivirati uvidjeti greske i idemo dalje oni nek slave, jer svakako im je ovo najveci domet kad nas pobijede a vidjecemo na kraju gdje ce ko završiti...

godrina
Kontakt:

čet avg 11, 2016 7:06 am

Samo nije vitez losa ekipa, remi na pecari, minimalno u tuzli. Necemo se zajebbavat.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

kontranogama
Kontakt:

čet avg 11, 2016 8:01 am

Meni prvom pa onda i svima ostalima ovde treba da bude jasno da nas Zeljo nije beton ekipa, da su igraci i SS prosjecni za svjetske standarde i adekvatno tome da ih ne dizemo u nebesa kad pobjede, niti da odmah pozivamo na nogiranje kad odigraju lose.
Imamo to sto imamo i treba da se probamo sa tim sazivjeti. Jer da smo galaktikosi ili odron ne bi bilo vako zanimljivo. prije par dana nas odusevise sad opet razocarase,yebiga to je Zeljo, kako bi ono reko Forest Gump " Zeljo je ko bombonjera, nikad ne znas sta te ceka unutra"
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

CARSONIO
Kontakt:

čet avg 11, 2016 8:06 am

godrina je napisao/la:Samo nije vitez losa ekipa, remi na pecari, minimalno u tuzli. Necemo se zajebbavat.
i protiv Viteza ce biti patnja :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

mula
Kontakt:

čet avg 11, 2016 8:13 am

Da li ima izjava Kostića poslije utakmice?
Možda je čovjek dao ostavku?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

teteac8684
Kontakt:

čet avg 11, 2016 8:18 am

Ma garant na španskom pričao pa prevode još....Nevjerovatno da nema nigdje ništa... :r

Ajzea
Kontakt:

čet avg 11, 2016 8:21 am

Igraj Bekricu, boli te kur.ac.

firestarter
Kontakt:

čet avg 11, 2016 8:22 am

Kontam da se Kostic nije ni pojavio na presici, jer na kraju tekme niko nije htio da da izjavu onom komentatoru na terenu iako je bilo dogovoreno.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava