Možemo sad imati i želje i pozdrave na ovom ekranuAjzea je napisao/la:Kad nam je generalna proba?
Evo kako ćemo..

Možemo sad imati i želje i pozdrave na ovom ekranuAjzea je napisao/la:Kad nam je generalna proba?
Evo kako ćemo..
Zajednička brendirana Sky Cola će se uskoro naći u prodaji u svim prodajnim objektima u Kantonu Sarajevo, a od svake kupljene boce određen novčani dio ide direktno FK Željezničar.Ajzea je napisao/la:Čuj Sky cola, ja jednom popio, obrve mi otpale.
Meni mama šolju čisti ovom kolom, ima baktericidno dejstvo.
edit: Ja mislim da ima i kancerogeno dejstvo, ali nisam posve siguran.
Mogao bi biti dron!hardwell je napisao/la:Pa sve hor radi, naše je da šutimo samo do "a onda Željin stadion gledam" i onda zagrmimo kako znamo i umijemo.
A volio bih kada bi ekipa 1921.ba iznajmila dron i snimala samo pjevanje Grbavice.
Znam ja to kralju ali ima raje koja ne yebe zivu silu.. Sto neko rece minutu sutnje najcesce ne znamo ispostovati.. Nadam se da cemo biti poslusni..hardwell je napisao/la:Pa sve hor radi, naše je da šutimo samo do "a onda Željin stadion gledam" i onda zagrmimo kako znamo i umijemo.
A volio bih kada bi ekipa 1921.ba iznajmila dron i snimala samo pjevanje Grbavice.
Slažem se da ima, al mislim da ce biti ozvucenje tako da neki pojedinacni ispadi nece da se primjete. Najvaznije je da taj jedan pojedinac ne povuce masu pa da ona ne pocne raditi isto sto i on, onda bi to bio hor i otislo bi u qrac sveHadzijalagic je napisao/la:Znam ja to kralju ali ima raje koja ne yebe zivu silu.. Sto neko rece minutu sutnje najcesce ne znamo ispostovati.. Nadam se da cemo biti poslusni..hardwell je napisao/la:Pa sve hor radi, naše je da šutimo samo do "a onda Željin stadion gledam" i onda zagrmimo kako znamo i umijemo.
Da ne bude oDronMirek11 je napisao/la:Mogao bi biti dron!hardwell je napisao/la:Pa sve hor radi, naše je da šutimo samo do "a onda Željin stadion gledam" i onda zagrmimo kako znamo i umijemo.
Ma debil, opet njegova glupa pitanja na pressici. Seljačina običnaDR.HOUSE je napisao/la:sta je sadAsharaK je napisao/la:Mrš Ljigata u pm