u zucne keseTryg je napisao/la:Kontam nesto, zamisli da je Kostic bio pred busem a u koloni za ulazak stoje Pedja Simic, Jamak, Stanic, Bogicevic, Alen Mesanovic, Sejo Bucan i Mirso Beslija.
I da stane gledat njima u kese.
1921.ba je napisao/la:gavran zvani hebo ga prst kojim kuca
Jamak je igračina, da nije čvaka sad bi imao pet puta bolju karijeru.Hurmasica je napisao/la:Od svih alkosa ja sam samo za povratak Jamaka.
A Benju i Elvira Čolića ko yebe jel?Tryg je napisao/la:Kontam nesto, zamisli da je Kostic bio pred busem a u koloni za ulazak stoje Pedja Simic, Jamak, Stanic, Bogicevic, Alen Mesanovic, Sejo Bucan i Mirso Beslija.
I da stane gledat njima u kese.
Pito ga Kostić može li igrati lijevo kriloFaraonTM je napisao/la:Nemojte više Stanića na lijevom beku svega vam, on je mogao igrati na desnom krilu kada je bio i najbolji eventualno desnom beku a danas nema šanse da bi mogao uletiti na te pozicije sa obzirom na konkurenciju.
Mislim nek' on trenira sa prvim timom pa neka nekad i priliku za igru dobije al' nemojte ga u ozbiljnim kombinacijama za prvih 11
Izlija je napisao/la:Jamaku si na poluvremenu morao dati pola pive inače napada pogrešnu stranu i svojim igračima ulazi u blok.