Posto izgleda Bekrić pocinje onda ovako nesta
Kjosevski---Siniša,Aco,Boccacini,Bevab---Miroslav,Uglješa,Bekrić,Blagoje---Lendrić,Nikolić
pintol_TM87 je napisao/la:da svaka bude ko protiv sirokogLARS1921 je napisao/la:Nek on igra sve utakmice samo da ih igra
A ko ce drugiChWilla je napisao/la:a daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj![]()
![]()
![]()
![]()
jel to bob smislio?
Haha moglo bi se recpinki je napisao/la:jel to legla petoba?Dr. Kostic je napisao/la:Svaka čast upravi DOŽIVOTNI MANDAT!
Koldzo legendairfo je napisao/la:zanimljivo......Amko Komerc novi sponzor FK Sarajevo
Ocekivao sam Ugljesu umjesto Dzenisa, ali svidja mi se i ovo. S Vedranom mnogo sigurniji, prilika i za Husica da popravi dojam, sigurno momak moze mnogopintol_TM87 je napisao/la:Veca, sinisa,bokacini,aco,husic,bekric,blagojevic,dzenis,stevanovic,lendric,nikolic..
AsharaK je napisao/la:Pročitajte detaljnu najavu sutrašnjeg derbija u Tuzli
http://sport1.ba/derbi-kola-prilika-za- ... za-naslov/" target="_blank
Jos jedna najava
Ne znam, ja nisam ocekivao nista drugacije od ovoga sto je napisano u klupskom obavjestenju. Obavijestili su navijace i kompletnu javnost da su u skladu sa zakonom dali otkaz Bogicevicu. Spremni su odbraniti svoj stav argumentima na svim sudovima na koje eventualno budu pozvani. Sta ces vise od toga. Odgovarati Bogicevicu za ono sto je Bogicevic javno rekao je po meni neukusno. Ovo nije mahalska prepiska, vec klupsko obavjestenje za javnost povodom slucaja Bogicevic, gdje je klub isprozivan.exbabilon je napisao/la:Bogi je pricao svasta, pa su se i nasi odlucili da svasta kazu. U posljdnjem paragrafu se tacno vidi koliko su ljuti i razocarani sto je do ovoga doslo. Vise je napisano stvari protiv Udruzenja ili savjeta Udruzenju, kako hocete, nego sto je receno o slucaju Bogicevic.
Iako se mozda ocekivalo nasi se nisu dotakli ni navoda o posudbama u Krupu, Celik, nisu se dotakli tih plata koje je Bogi spominjao, nisu obrazlagali razloge otkaza... odlucili su se ocito da na sudu kazu sve sto imaju u vezi s ovim stvarima, sto je legitimno sasvim. Kazu da su mu nudili neke opcije, ponude.. pa ako je on imao neke koje su bile neprihvatljive, mozda su i te nase bile neprihvatljive njemu... Ipak, poslije ovog saopcenja ja ne mogu reci da smo mi u pravu. Jos je ovo sve moja rijec protiv tvoje, nasa protiv njegove, pa cemo vidjeti ko ima jace dokaze na sudu. Na kraju kazu Bogicevic nije ispostovao sve obaveze iz ugovora, bez ikakvog navodjenja o cemu se radi, ocito ce se na sudu reci sta se ima. Ako su oni bacili neku mrlju na klub, mi se ovim saopstenjem nismo oprali ni sekunde, nego smo bacili mrlju na njih.. vidjet cemo.
Kapa dole autoru, jos jednom fantastican tekst, uzitak je ovo citatifczeljo je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Pročitajte detaljnu najavu sutrašnjeg derbija u Tuzli
Jos jedna najava![]()
![]()
![]()
Svaka čast, neko sjeo, razmislio i napisao nešto pametno. Samo nastavite! Svaka čast
reklamirajte na gg.ba ovaj clanakOmar500 je napisao/la:Kapa dole autoru, jos jednom fantastican tekst, uzitak je ovo citatifczeljo je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Pročitajte detaljnu najavu sutrašnjeg derbija u Tuzli
Jos jedna najava![]()
![]()
![]()
Svaka čast, neko sjeo, razmislio i napisao nešto pametno. Samo nastavite! Svaka čast
boccaccio je napisao/la:Ne znam, ja nisam ocekivao nista drugacije od ovoga sto je napisano u klupskom obavjestenju. Obavijestili su navijace i kompletnu javnost da su u skladu sa zakonom dali otkaz Bogicevicu. Spremni su odbraniti svoj stav argumentima na svim sudovima na koje eventualno budu pozvani. Sta ces vise od toga. Odgovarati Bogicevicu za ono sto je Bogicevic javno rekao je po meni neukusno. Ovo nije mahalska prepiska, vec klupsko obavjestenje za javnost povodom slucaja Bogicevic, gdje je klub isprozivan.exbabilon je napisao/la:Bogi je pricao svasta, pa su se i nasi odlucili da svasta kazu. U posljdnjem paragrafu se tacno vidi koliko su ljuti i razocarani sto je do ovoga doslo. Vise je napisano stvari protiv Udruzenja ili savjeta Udruzenju, kako hocete, nego sto je receno o slucaju Bogicevic.
Iako se mozda ocekivalo nasi se nisu dotakli ni navoda o posudbama u Krupu, Celik, nisu se dotakli tih plata koje je Bogi spominjao, nisu obrazlagali razloge otkaza... odlucili su se ocito da na sudu kazu sve sto imaju u vezi s ovim stvarima, sto je legitimno sasvim. Kazu da su mu nudili neke opcije, ponude.. pa ako je on imao neke koje su bile neprihvatljive, mozda su i te nase bile neprihvatljive njemu... Ipak, poslije ovog saopcenja ja ne mogu reci da smo mi u pravu. Jos je ovo sve moja rijec protiv tvoje, nasa protiv njegove, pa cemo vidjeti ko ima jace dokaze na sudu. Na kraju kazu Bogicevic nije ispostovao sve obaveze iz ugovora, bez ikakvog navodjenja o cemu se radi, ocito ce se na sudu reci sta se ima. Ako su oni bacili neku mrlju na klub, mi se ovim saopstenjem nismo oprali ni sekunde, nego smo bacili mrlju na njih.. vidjet cemo.
Bogicevic je mogao i rekao je javno sve ono sto ga boli i to je njegovo pravo. Za sve ostalo ima sud. Ja nisam ocekivao da klub sada po tackama izlaze tacne ili netacne navode Bogicevica. Znaci, Bogi rekao da su mu davali kao posudbu Krupu, da je dobio pola plate, da je trenirao po programu, da ima svjedoke, da ima mail, da ima papir gdje sve pise, na koji se on pozvao itd itd. To je njegovo pravo da iznosi informacije sa njegove tacke gledista. Klub kao sto je Zeljeznicar je mnogo veci od toga i takvih prepucavanja po tackama. Nema potrebe da klub javno demantuje svaku rijec bivseg igraca. Za sve ostalo, tu je sud i nama ostaje da vidimo u buducnosti na sta ce to izaci.
Bogicevic je usmeno pricao i iznosio u javnost nesto sto on vidi kao cinjenice. Nista nije javno prikazao, nikakav dokument. On samo govori. Vjerovatno cuva za sud to nesto, pa cemo da vidimo. Klub se ne mora ocitovati po onome sto Bogicevic navodi, zasto bi to radili ljudi iz kluba.
Sto se tice sindikata, pa bar je to jasno da su vidjeli odlicnu sansu da izadju u javnost na ovakvu vijest. Evo vec su izdali kontra obavjestenje. Nestrpljivi su. Ovde su vidjeli sansu da se sto vise promovisu u javnosti. Ali juce pored Bogicevica sjedi Dzidic koji trenutno igra u Slobodi i zna kako dobija platu, zna koliko i da li mu se uopste placa bilo kakvo osiguranje, igrao je prosle godine u Celiku i zna iste takve stvari, a ljudi u sindikatu kazu sada kako prikupljaju informacije i da ce izaci s tim javno i borice se protiv toga cim prikupe dokaze. A covjek koji ih predstavlja na pres konferenciji je dokaz sam po sebi. Pa nisam vidio nigdje da su na bilo sta reagovali. Mozda kad se Dzidic penzionise, jer valjalo je primiti pare na ruke, gdje ce se sada buniti. Tako to ide. Zeljo kao jedini klub koji posluje zakonito i vodi racuna o igracima bude isprozivan od ove organizacije jer su vidjeli sansu da na Zelji dobiju medijsku paznju, dok im je Bogicevic samo dobro nasjeo, a njemu se smiju iza ledja. Koriste ga za svoju promociju. Bas njih briga hoce li ovo Bogicevic da pobijedi. Nazalost, lose nasavjetovan, naletio levat. Ko zna, mozda i pobijedi, pa cemo vidjeti. Ali ovo za sada izgleda prilicno smijesno.
I dobro su rekli iz kluba. Neka malo sindikat obrati paznju na "radnicku klasu" i da li ti fudbaleri imaju zdravstveno i socijalno osiguranje, na koje iznose ih imaju i ako imaju. Neka Dzidic bude primjer pa neka kaze kako je prosao u Celiku, kako je i koliko dobio u Slobodi. Zasto se nijedan novinar nije postavio tako da upita nesto i na tu temu, jer kako Bogicevic kaze, ovo nije njegova pres konferencija, vec od sindikata. Razlog je bio Bogicevic, ali tema jeste fudbaler i njegova prava. Mislite li da bi Dzidic priznao da je dobio pare na ruke. Svuda je inace med i mlijeko. Bas ce me zanimati naredni period u radu sindikata i posebno fudbaler Dzidic koji sjedi u vrhu, da vidimo kada ce na red doci njegov slucaj i da vidimo dokaze tu.