Na 3 godine je ja mslm potpisano sa diadoromirfo je napisao/la:Ja nisam za produzenje ugovora sa diadorom sljedece godine, ocigledno je sto su propali ko firma vala, kvalitet dresova nije neki jes da lijepo izgledaju, onda ovo sa dostavljanjem su lose odradili i takodjer nemamo golmanskog dresa vec golman nosi treci dres ili gostujuci protiv sarajeva, to mi je jako glupo, ali ne sumnjam da ce nas uprava sljedece godine obradovat nekim "velkim " imenom
fk1921 je napisao/la:Gavrane zajebo si nas...poserem ti se na ban od 7 dana
Za očekivati je "nesta" ako izborimo Ev,dovedemo kakvo pojačanje zvučno,prosjek nam je solidan ove godine očekujem da bude 5-6 hiljada na kraju sezone,transparentnost...s tim stvarima dolaze i velike ribe,generalni sponzor,neki bolji brend pod uslovom da ne budu pidžame kao kod.kona. Nego da se okrenemo slobodi,zna li neko ko ih je pratio (ako ih je pratio) imaju li povrijeđenih i suspendovanih?irfo je napisao/la:Ja nisam za produzenje ugovora sa diadorom sljedece godine, ocigledno je sto su propali ko firma vala, kvalitet dresova nije neki jes da lijepo izgledaju, onda ovo sa dostavljanjem su lose odradili i takodjer nemamo golmanskog dresa vec golman nosi treci dres ili gostujuci protiv sarajeva, to mi je jako glupo, ali ne sumnjam da ce nas uprava sljedece godine obradovat nekim "velkim " imenom
S obzirom kako oni postuju ugovor, tj. ne postuju to se moze raskinutfk1921 je napisao/la:Na 3 godine je ja mslm potpisano sa diadoromirfo je napisao/la:Ja nisam za produzenje ugovora sa diadorom sljedece godine, ocigledno je sto su propali ko firma vala, kvalitet dresova nije neki jes da lijepo izgledaju, onda ovo sa dostavljanjem su lose odradili i takodjer nemamo golmanskog dresa vec golman nosi treci dres ili gostujuci protiv sarajeva, to mi je jako glupo, ali ne sumnjam da ce nas uprava sljedece godine obradovat nekim "velkim " imenom
hoce li biti sta od ovog, davno smo najavili valjda nismo odustali, ne moze se drugacije sa kriminalcimaKako je tvrdnje vaše novinarke o navodnim “lihvarskim ugovorima” svojom izjavom “potkrijepio” i “ključni svjedok”, gospodin Ahmed Muftić poznatiji kao Violina, u cilju razotkrivanja svih činjenica ističemo da će naš Klub u skorijoj budućnosti javnost, ali i nadležne organe argumentovano i dokumentovano obavijestiti o aktivnostima gospodina Muftića u vrijeme kada je isti, na našu veliku žalost, bio angažovan od strane Kluba!
Zato stana ima sad vazeci ugovor ako se raskine na nasu stetu treba ga isplatiti ..Brkoo je napisao/la:Stana nije oprostio dug iz prvog mandata, nije imao sta oprostiti, kad nije imao nijedan validan dokumenat da mu je klub duzan, ista stvar je bila i sa Elvirom Colicem koji je trazio 100 hiljada jer mu je neko usmeno to obecao, kao i sa Selimovicem koji je trazio oko 50 hiljada..pintol_TM87 je napisao/la:ja napisah sta i kako oko plata al vi po svom..citati i citatipintol_TM87 je napisao/la:Samo da pojasnim ovo za plate sto bogi spominje..
sve je kako on kaze ali to su bile odluke uprave da se zbog losih rezultata i ne izlaska u evropu igraci kazne odbijanjem od plata..pa kad je bila prozivka ne znam tacno kada bilo upitno da li ce igraci iz svlacionice jer je bio kao neki bojkot igraca zbog toga sto nisu dobijali full plate..
i edis ce uskoro traziti svoje pare , stana je oprostio prosli dug jer je previse dobar momak i iskreno se nadam da nece i ovaj dug oprostiti i da ce tuziti klub jer se on dobro oznojio da zaradi koju paru..svi vi sto govorite protiv bogija ocigledno niste radili pa ne znate kako je raditi za nista..
u tuzli isti sastav , jedino husic mozda zamijeni bevaba ako bude stizao na trening jer inace kasni hahah
Jaozinho22 je napisao/la:Pa sta sad svakog igrača treba isplatit do kraja ugovora Jel?
Odlično!
Godišnje treba odvojit pola miliona za sve one koji se ne pokažu da ih možemo isplaćivati da bi bili i ispali FINI i da bi Uprava ispunjavala zahtjeve nekog tamo drka*ije Aldina koji je zimus srao na istog tog Bogicevica a sad je isti taj Bogi pravi Zeljovac bla bla! Dokle vise!?
Ovog gore smrada sam naveo slučajno jer je on taj tip "navijača" da neko ne razumi pogrešno.
Dosta je Zeljo bio merhamet! Idemo napokon da se izdvojimo iz ovog sivila. Jufke su imale šansu,uprskale su, mi nećemo i ne smijemo! Višak si,ako nećes raskinut ugovor sporazumno,izvoli treniraj 3 puta na dan i tribine.Ne poštuješ pravilnik, noga ti je! Vidjet ćemo kome ce prije dojadit. Kaze jedna narodna "Nije nikad prvom dosadilo onom koji udara nego onom kojeg udaraju" !
Hajde zvanicna janze hajdegavran je napisao/la:fk1921 je napisao/la:Gavrane zajebo si nas...poserem ti se na ban od 7 dana
dan jos nije gotov