Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 2:30 pm

Nek tuže, tu jednu platu mogu dobiti u robi u megamixu :rofl:

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:30 pm

Hurmasica je napisao/la:Meni je samo jedna stvar interesantna na ovom forumu. Kada se priča o narednoj utakmici, taktici pa i kada se komentariše nakon utakmice, uvijek je tu ista ekipa, forumaši koji vole pisati malo opširnije postove i koje je stvarno uživanje čitati, međutim kada se desi ovako neki "incident" poput dotičnog bogičevića, odmah izlete forumaši sa po 50ak postova (čast izuzecima naravno) koji eto imaju nešto da kažu. Jbt koji mentalni sklopovi..
nisu to mentalni sklopovi brate nego orkestrirana rulja, koja po zadatku potpaljuje vatru ali džaba im, kad sad stignu stubovi na istok sje.baće se :karanje:

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:32 pm

salle86 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Samo da pojasnim ovo za plate sto bogi spominje..
sve je kako on kaze ali to su bile odluke uprave da se zbog losih rezultata i ne izlaska u evropu igraci kazne odbijanjem od plata..pa kad je bila prozivka ne znam tacno kada bilo upitno da li ce igraci iz svlacionice jer je bio kao neki bojkot igraca zbog toga sto nisu dobijali full plate..
i edis ce uskoro traziti svoje pare , stana je oprostio prosli dug jer je previse dobar momak i iskreno se nadam da nece i ovaj dug oprostiti i da ce tuziti klub jer se on dobro oznojio da zaradi koju paru..svi vi sto govorite protiv bogija ocigledno niste radili pa ne znate kako je raditi za nista..
u tuzli isti sastav , jedino husic mozda zamijeni bevaba ako bude stizao na trening jer inace kasni hahah :D
ja napisah sta i kako oko plata al vi po svom..citati i citati

ček ovako
po priči bogičevića njima je sveukupno odbijena 1 plata
odnosno njemu fale 2 po pola
tako je i sa svima ?
e baš onda jedva čekam da svi tuže klub za po 2-3-5 hiljada KM
jeste bas tako nekako odbijene su im mislim 2 ili 3 po pola ( za jednu su znali za drugu nisu znali da ce biti odbijena).
ma nece niko tuziti jer kad dobro ide dobijes premije kad ne ide skresu ti platu..
mislim da on ima nekih drugih nerijesenih stvari o kojima nisam upucen..mozda ima ugovor jos pola godine ili vise i samim tim ako klub zeli raskid moras mu isplatiti te pare..

nookey
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Samo ću reći, bogi (namjerno malim slovom) i ako dobije na sudu što je vrlo malo vjerovatno će dobiti da mu klub isplati te plate koje je svakako trebao dobijati 7 mjeseci uz nešto sitno zateznih kamata tako da mi kako god ne gubimo ništa s njim, a on ga može sad glabati...
Godina i sedam mjeseci je u pitanju, a ne samo sedam mjeseci.
moja greška, ali nebitno, isto ti je onako bi ga morao plaćati a on hladiti mu.da po tribinama.
Ali opet kažem nema šanse da nas dobije...

sajo10
Kontakt:

plavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.
Ne valjaju jer ne zelimo biti petoplasirana ekipa u ovoj buraniji ligi!!! Zato nam ne valjaju! Nije sto ih mrzimo ili mislimo da smo bolji i veci i ljepsi od njih. Vec jer nemaju kvaliteta da odvedu Zelju na nivou koji on zasluzuje da bude na. Tacka.

ž'21
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:33 pm

pinki je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Samo ću reći, bogi (namjerno malim slovom) i ako dobije na sudu što je vrlo malo vjerovatno će dobiti da mu klub isplati te plate koje je svakako trebao dobijati 7 mjeseci uz nešto sitno zateznih kamata tako da mi kako god ne gubimo ništa s njim, a on ga može sad glabati...
Godina i sedam mjeseci je u pitanju, a ne samo sedam mjeseci.
moja greška, ali nebitno, isto ti je onako bi ga morao plaćati a on hladiti mu.da po tribinama.
Ali opet kažem nema šanse da nas dobije...
Ako nije prekršio ništa, nema on šta biti kriv :D

baxuz87
Kontakt:

http://www.index.hr/sport/clanak/foto-k ... 70469.aspx" target="_blank

Ovakve si ti treninge keru trebao imati, i btw poserem ti se na drugove koji piskaraju po ovim forumima. :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

delinjo
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.
sve govna od ljudi izuzetak Oda...v :palacgore:
A hasanovic i bogi najveca govna :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
smece
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

cikazubo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:34 pm

delinjo je napisao/la:
Nazvati govnetom Edisa, Capljica, Enisa, Stanica i slicne je totalno bezobrazno i van svake pameti.

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:36 pm

pinki je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Meni je samo jedna stvar interesantna na ovom forumu. Kada se priča o narednoj utakmici, taktici pa i kada se komentariše nakon utakmice, uvijek je tu ista ekipa, forumaši koji vole pisati malo opširnije postove i koje je stvarno uživanje čitati, međutim kada se desi ovako neki "incident" poput dotičnog bogičevića, odmah izlete forumaši sa po 50ak postova (čast izuzecima naravno) koji eto imaju nešto da kažu. Jbt koji mentalni sklopovi..
nisu to mentalni sklopovi brate nego orkestrirana rulja, koja po zadatku potpaljuje vatru ali džaba im, kad sad stignu stubovi na istok sje.baće se :karanje:
Ma fakat mi idu na onu stvar više, nema njih puno 2,3 nicka možda ali mogu srati za desetoricu. Rekao sam jednom, ja bih njima preventivno banove dijelio onako s vremena na vrijeme. Iskreno, jedva čekam i taj istok :palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:36 pm

Tek sad pogledah ovaj snimak Bogijevog izlaganja.. Ja razumijem zasto je sjeban.. Nikom od nas ne bi bilo svjejedno dobiti otkaz i vjerovatno bi svako od nas pokusao zastiti svoja prava. Po meni je bio odmjeren u izjavi i u neku ruku vise nahvalio klub i ljude u klubu nego sto ih je kudio.. Kudio je generalno stanje u fudbalu i odnos prema igracima, ne samo u nasem klubu nego u svim klubovima.. Vjerovatno tu ima i istine i fudbaleri imaju puno pravo da se zastite koliko mogu.. Ovo oko posudbi je jos uvijek samo njegova rijec i to se ne treba komentarisati jer ne znamo citavu pricu.. Jes malo za nas i za klub glupo sto je sazivao neke pres konferencije ali ako on misli da je zakinut onda ima puno pravo da se bori za sebe.. Ako dobije na sudu neka mu nasi plate ako mu se nesto duzno a ako zijani onda smo cisti.. Nije ovo nikakva afera niti nesto sto nije uobicajeno i u mnogo razvijenijim sredinama i od ovog ne treba praviti neku posebnu pricu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:37 pm

[/quote]
Ako nije prekršio ništa, nema on šta biti kriv :D[/quote]
Ono što je uradio u Zenici je dovoljno za otkaza svim koji su učestvovali, to što je poslodavac odlučio ko je više kriv to je nebitno, takođe ako nije došao na trening kad mu je rečeno je teško kršenje prava iz radnog/ugovornog odnosa i tu je sankcija otkaz ugovora.
A da ne pričam da mu je nuđena posudba u Krupu, a on hoće u Čelik, zbog kojeg je ironično da ne može više biti, dobio otkaz...

delinjo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:37 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Nazvati govnetom Edisa, Capljica, Enisa, Stanica i slicne je totalno bezobrazno i van svake pameti.
i capljic izuzetak ...njega sam zaboravio fkt :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

salle86
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:38 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: ja napisah sta i kako oko plata al vi po svom..citati i citati

ček ovako
po priči bogičevića njima je sveukupno odbijena 1 plata
odnosno njemu fale 2 po pola
tako je i sa svima ?
e baš onda jedva čekam da svi tuže klub za po 2-3-5 hiljada KM
jeste bas tako nekako odbijene su im mislim 2 ili 3 po pola ( za jednu su znali za drugu nisu znali da ce biti odbijena).
ma nece niko tuziti jer kad dobro ide dobijes premije kad ne ide skresu ti platu..
mislim da on ima nekih drugih nerijesenih stvari o kojima nisam upucen..mozda ima ugovor jos pola godine ili vise i samim tim ako klub zeli raskid moras mu isplatiti te pare..
niko to ne gleda tako, kod nas na balkanu je uvijek pompa kad ti neko nešto uzme što je tvoje
a kad ti dadne onda je to ok :)

nego onako, treba se staviti u njegovu poziciju koliko se može
nekih 20 mjeseci ugovora, nek mu je bila plata 2,5 milje to ga izađe 50 hiljada
malo ko bi se toga odrekao
vrijedi pokušati izvući koliko se može
jeste da je šupački do bola, mao se tu igralo mačke i miša očito, on je pokušao natjerati klub da ga otpuste, klub je pokušao natjerati njega da ode (za džabe)
nekako se moralo naći bar na pola puta, dati mu nekih 10 milja recimo, ili zašto da ne pustiti ga u čelik do kraja ugovora
a on (definitivno nije glup ako je šu.pak), skonto, što bi još igrao 1-2-3 sezone kad može ovako izvući te pare, a da prstom ne mrdne
pa i ako još potrči negdje, dobro i jeste...ako ne opet je dobro
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ž'21
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:39 pm

pinki je napisao/la:Ono što je uradio u Zenici je dovoljno za otkaza svim koji su učestvovali, to što je poslodavac odlučio ko je više kriv to je nebitno, takođe ako nije došao na trening kad mu je rečeno je teško kršenje prava iz radnog/ugovornog odnosa i tu je sankcija otkaz ugovora.
A da ne pričam da mu je nuđena posudba u Krupu, a on hoće u Čelik, zbog kojeg je ironično da ne može više biti, dobio otkaz...
Jest samo što on nije bio sam u Zenici u incidentima. Slažem se s tobom, ako nije poštovao termine treninga, postoje sankcije, ali u slučaju da jeste, on nema za šta biti kažnjen. To je bar moje mišljenje.

cikazubo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:40 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la: sve govna od ljudi izuzetak Oda...v :palacgore:
i capljic izuzetak ...njega sam zaboravio fkt :palacgore:
:roll:

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 2:42 pm

LARS1921 je napisao/la:Nek tuže, tu jednu platu mogu dobiti u robi u megamixu :rofl:
Sumnjam brate, neće Miske dati ništa. Kad nam je faxa najviše trebalo nije nam dao hahahaha

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 2:42 pm

mkulaglic je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nek tuže, tu jednu platu mogu dobiti u robi u megamixu :rofl:
Sumnjam brate, neće Miske dati ništa. Kad nam je faxa najviše trebalo nije nam dao hahahaha

Sent from my C5303 using Tapatalk
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

mula
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:43 pm

Ne želim pljuvati na Bogičevića, jer čovjek je dosta valjao Želji , ali Bgm i Željo njemu. Dosta je stvari rekao koje nisu bezveze i koje imaju smisla, tako da ja očekujem odgovore uprave i demante. Koliko poznajem politiku kluba u skorije vrijeme će izaći sa odgovorima na ove izjave Jadranka. Ja stvarno ne želim da nagađam šta bi bilo kad bi bilo, ali mislim da on ne iznosi neke stvar bezveze i da ide protiv kluba, jednostavno čovjek se možda smatra prevarenim i ne želi da se osjeti poniženim. Ono što je sigurno jeste da ne djeluje protiv kluba, nego protiv određenih ljudi u klubu koji su određivali njegovu sudbinu.
Svidjelo mi se kod njega što kaže da je pri pregovaranju sa ljudima u klubu pristao da bude 3,4 ili 5 opcija- to na neki način pokazuje da čovjek voli klub i da mu je stalo na neki način da Željo osvoji trofej.
Ono što mi smeta je tokada su mu našli klub u BH da ide na posudbu, on je to odbio. Tu mi je ispao neprofesionalan i uslovljavao Zelju da mu nađe klub blizu Sarajeva, kao i to da je tražio da ide u Čelik.
Svaka čast ljudima u klubu koji su odbili da ide u Čelik, jer dobro znamo kakvu su organizaciju napravili u našem posljednjem gostovanju i kakve su posljedice bile po pitanju našeg kluba.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:45 pm

Je li Dino Hasanovic na posudbi u Celiku ili je dobio papire pa tamo otisao?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava