nisu to mentalni sklopovi brate nego orkestrirana rulja, koja po zadatku potpaljuje vatru ali džaba im, kad sad stignu stubovi na istok sje.baće seHurmasica je napisao/la:Meni je samo jedna stvar interesantna na ovom forumu. Kada se priča o narednoj utakmici, taktici pa i kada se komentariše nakon utakmice, uvijek je tu ista ekipa, forumaši koji vole pisati malo opširnije postove i koje je stvarno uživanje čitati, međutim kada se desi ovako neki "incident" poput dotičnog bogičevića, odmah izlete forumaši sa po 50ak postova (čast izuzecima naravno) koji eto imaju nešto da kažu. Jbt koji mentalni sklopovi..
jeste bas tako nekako odbijene su im mislim 2 ili 3 po pola ( za jednu su znali za drugu nisu znali da ce biti odbijena).salle86 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:ja napisah sta i kako oko plata al vi po svom..citati i citatipintol_TM87 je napisao/la:Samo da pojasnim ovo za plate sto bogi spominje..
sve je kako on kaze ali to su bile odluke uprave da se zbog losih rezultata i ne izlaska u evropu igraci kazne odbijanjem od plata..pa kad je bila prozivka ne znam tacno kada bilo upitno da li ce igraci iz svlacionice jer je bio kao neki bojkot igraca zbog toga sto nisu dobijali full plate..
i edis ce uskoro traziti svoje pare , stana je oprostio prosli dug jer je previse dobar momak i iskreno se nadam da nece i ovaj dug oprostiti i da ce tuziti klub jer se on dobro oznojio da zaradi koju paru..svi vi sto govorite protiv bogija ocigledno niste radili pa ne znate kako je raditi za nista..
u tuzli isti sastav , jedino husic mozda zamijeni bevaba ako bude stizao na trening jer inace kasni hahah
ček ovako
po priči bogičevića njima je sveukupno odbijena 1 plata
odnosno njemu fale 2 po pola
tako je i sa svima ?
e baš onda jedva čekam da svi tuže klub za po 2-3-5 hiljada KM
moja greška, ali nebitno, isto ti je onako bi ga morao plaćati a on hladiti mu.da po tribinama.ž'21 je napisao/la:Godina i sedam mjeseci je u pitanju, a ne samo sedam mjeseci.pinki je napisao/la:Samo ću reći, bogi (namjerno malim slovom) i ako dobije na sudu što je vrlo malo vjerovatno će dobiti da mu klub isplati te plate koje je svakako trebao dobijati 7 mjeseci uz nešto sitno zateznih kamata tako da mi kako god ne gubimo ništa s njim, a on ga može sad glabati...
Ne valjaju jer ne zelimo biti petoplasirana ekipa u ovoj buraniji ligi!!! Zato nam ne valjaju! Nije sto ih mrzimo ili mislimo da smo bolji i veci i ljepsi od njih. Vec jer nemaju kvaliteta da odvedu Zelju na nivou koji on zasluzuje da bude na. Tacka.plavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.
Ako nije prekršio ništa, nema on šta biti krivpinki je napisao/la:moja greška, ali nebitno, isto ti je onako bi ga morao plaćati a on hladiti mu.da po tribinama.ž'21 je napisao/la:Godina i sedam mjeseci je u pitanju, a ne samo sedam mjeseci.pinki je napisao/la:Samo ću reći, bogi (namjerno malim slovom) i ako dobije na sudu što je vrlo malo vjerovatno će dobiti da mu klub isplati te plate koje je svakako trebao dobijati 7 mjeseci uz nešto sitno zateznih kamata tako da mi kako god ne gubimo ništa s njim, a on ga može sad glabati...
Ali opet kažem nema šanse da nas dobije...
smecerodrigo87 je napisao/la:A hasanovic i bogi najveca govnadelinjo je napisao/la:sve govna od ljudi izuzetak Oda...vplavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.![]()
![]()
![]()
Nazvati govnetom Edisa, Capljica, Enisa, Stanica i slicne je totalno bezobrazno i van svake pameti.delinjo je napisao/la:sve govna od ljudi izuzetak Oda...vplavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.
Ma fakat mi idu na onu stvar više, nema njih puno 2,3 nicka možda ali mogu srati za desetoricu. Rekao sam jednom, ja bih njima preventivno banove dijelio onako s vremena na vrijeme. Iskreno, jedva čekam i taj istokpinki je napisao/la:nisu to mentalni sklopovi brate nego orkestrirana rulja, koja po zadatku potpaljuje vatru ali džaba im, kad sad stignu stubovi na istok sje.baće seHurmasica je napisao/la:Meni je samo jedna stvar interesantna na ovom forumu. Kada se priča o narednoj utakmici, taktici pa i kada se komentariše nakon utakmice, uvijek je tu ista ekipa, forumaši koji vole pisati malo opširnije postove i koje je stvarno uživanje čitati, međutim kada se desi ovako neki "incident" poput dotičnog bogičevića, odmah izlete forumaši sa po 50ak postova (čast izuzecima naravno) koji eto imaju nešto da kažu. Jbt koji mentalni sklopovi..
i capljic izuzetak ...njega sam zaboravio fktcikazubo je napisao/la:Nazvati govnetom Edisa, Capljica, Enisa, Stanica i slicne je totalno bezobrazno i van svake pameti.delinjo je napisao/la:sve govna od ljudi izuzetak Oda...vplavi1921 je napisao/la:E jbg sad ne valja nam Bogicevic,Mulalic,Sadikovic,Capljic,Odovic,Stanic,Sadikovic,Memic,Hasanovic i mnogi drugi. Po svakom zeljovcu pljuljemo.Ne valja nam ovo bgm a vi kako hocete.
niko to ne gleda tako, kod nas na balkanu je uvijek pompa kad ti neko nešto uzme što je tvojepintol_TM87 je napisao/la:jeste bas tako nekako odbijene su im mislim 2 ili 3 po pola ( za jednu su znali za drugu nisu znali da ce biti odbijena).salle86 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la: ja napisah sta i kako oko plata al vi po svom..citati i citati
ček ovako
po priči bogičevića njima je sveukupno odbijena 1 plata
odnosno njemu fale 2 po pola
tako je i sa svima ?
e baš onda jedva čekam da svi tuže klub za po 2-3-5 hiljada KM
ma nece niko tuziti jer kad dobro ide dobijes premije kad ne ide skresu ti platu..
mislim da on ima nekih drugih nerijesenih stvari o kojima nisam upucen..mozda ima ugovor jos pola godine ili vise i samim tim ako klub zeli raskid moras mu isplatiti te pare..
Jest samo što on nije bio sam u Zenici u incidentima. Slažem se s tobom, ako nije poštovao termine treninga, postoje sankcije, ali u slučaju da jeste, on nema za šta biti kažnjen. To je bar moje mišljenje.pinki je napisao/la:Ono što je uradio u Zenici je dovoljno za otkaza svim koji su učestvovali, to što je poslodavac odlučio ko je više kriv to je nebitno, takođe ako nije došao na trening kad mu je rečeno je teško kršenje prava iz radnog/ugovornog odnosa i tu je sankcija otkaz ugovora.
A da ne pričam da mu je nuđena posudba u Krupu, a on hoće u Čelik, zbog kojeg je ironično da ne može više biti, dobio otkaz...
delinjo je napisao/la:i capljic izuzetak ...njega sam zaboravio fktcikazubo je napisao/la:Nazvati govnetom Edisa, Capljica, Enisa, Stanica i slicne je totalno bezobrazno i van svake pameti.delinjo je napisao/la: sve govna od ljudi izuzetak Oda...v
Sumnjam brate, neće Miske dati ništa. Kad nam je faxa najviše trebalo nije nam dao hahahahaLARS1921 je napisao/la:Nek tuže, tu jednu platu mogu dobiti u robi u megamixu
mkulaglic je napisao/la:Sumnjam brate, neće Miske dati ništa. Kad nam je faxa najviše trebalo nije nam dao hahahahaLARS1921 je napisao/la:Nek tuže, tu jednu platu mogu dobiti u robi u megamixu
Sent from my C5303 using Tapatalk