Pa sto trce ovoliko ako nema plata..boja mora je napisao/la:Ipak bi volio da se malo ljepše ovo završilo sa Bogičevićem, ali me najviše brine za plate što znači da nismo baš dobri sa parama.
Sta te ima brinuti kad je sve uredno placeno... Ne kontam te??boja mora je napisao/la:Ipak bi volio da se malo ljepše ovo završilo sa Bogičevićem, ali me najviše brine za plate što znači da nismo baš dobri sa parama.
Pa da dobiju platuOkolele je napisao/la:Pa sto trce ovoliko ako nema plata..boja mora je napisao/la:Ipak bi volio da se malo ljepše ovo završilo sa Bogičevićem, ali me najviše brine za plate što znači da nismo baš dobri sa parama.
Kod nas radnici zaštićeni kao polarni medvjedi? E, čuj to. Nisu zaštićeni ni oni sa državnim poslom (osim vjerovatno stranačkih ljudi), a o privatnicima da ne govorim. Zakoni su nam sve "uređeniji", tako da otkaz možeš fasovati sve lakše.Haklapuc je napisao/la:To je tako u uređenim zemljama, po našim zakonima radnici su zaštićeni kao polarni medvjedi. Malo apsurdno ako se uzme u obzir kolika je nezaposlenost, ali tako je.Izlija je napisao/la:Otkaz nakon dokazane teže povrede radne discipline je sasvim normalna stvar a veliki broj sitnih povreda se broji kao i velika povreda, nakon ovakvog otkaza radnik nema prava ni na pomoć sa biroa jer je svjesno kršio kolektivni ugovor o radu.
Zbog tih neuporedivo gorih slučajeva, itekako ima smisla da fudbaleri prave svoj sindikat. Za Bogičevića ne znam ništa više od ovoga što je izašlo u medijima danas i nekad ranije. Neka tuži i pokuša svoje dokazati.ChWilla je napisao/la:pa od jednog slučaja koji nije ništa posebno ni u mnogo uređenijim sredinama se pravi nešto posebno. a u ovoj ligi se svakodnevno dešava neuporedivo gore. to i on u saopštenju kaže.ISB87 je napisao/la:ma ko ti sta radi? ljudi koji su doveli bogicevica su iskljucivo krivi za ovo sto se desava.dobro vam onaj rece malo popustite tog sami protiv svih.irfo je napisao/la:al kakav je ovo ***** od drzave cim ti hoces nesto dobro da uradis da posteno radis po nekim standardima odmah te **** sa deset strana
ljudi koji se bave transferima trebaju mnogo, mnogo toga promijeniti da se ovo ne bi desavalo i u buducnosti.
Svaka cast ekipi na igri, bit ce to jos puno bolje oko 10og kola.
A jos uskoro se pocinje graditi istokLARS1921 je napisao/la:Čovjek sam izjavi da sve ide preko banke i da se plaćaju puni doprinosi, i on se sad nešto pita. A dovodimo bolje igrače + 100% bolje plaćenije nego otpušteni i kaže nemamo para
Ja jos cekam julsku....pinki je napisao/la:Znate šta sam primjetio da nas uvijek prati otprilike ova grupa od 30-tak gostiju, pa ih ja sad evo zvanično pozivam da se registruju možda dobiju i koju petobu od Šiljka, samo pazite nemojte ga gledati u oči...
visi ti go 20 minuta drugog poluvremena, izgubili sredinu terena...cim je uveo secerovica smirio je njihove napade...a u tih 20 minuta mogli smo izgubiti vodjstvoHaklapuc je napisao/la:Pa to i ja govorim, sve stručnjaci na tribinama. Sjever je čemer, jedva čekam da pređem na istok.Grbavica je napisao/la:Nakon fantastičnog prvog poluvremena, ja stvarno ne znam ko bi pravio izmjene u ekipi na poluvremenu ili početkom drugog poluvremena.fk1921 je napisao/la:Milos kasni s izmjenama hahahaha **** majku na sta smo spali da i to komentarisemo, kanite se corava posla