Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boja mora
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 08, 2016 2:01 pm

Ipak bi volio da se malo ljepše ovo završilo sa Bogičevićem, ali me najviše brine za plate što znači da nismo baš dobri sa parama.

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:02 pm

E yebem ti ženo majku :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:03 pm

boja mora je napisao/la:Ipak bi volio da se malo ljepše ovo završilo sa Bogičevićem, ali me najviše brine za plate što znači da nismo baš dobri sa parama.
Pa sto trce ovoliko ako nema plata..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

boja mora je napisao/la:Ipak bi volio da se malo ljepše ovo završilo sa Bogičevićem, ali me najviše brine za plate što znači da nismo baš dobri sa parama.
Sta te ima brinuti kad je sve uredno placeno... Ne kontam te??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

Okolele je napisao/la:
Pa sto trce ovoliko ako nema plata..
Pa da dobiju platu :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:04 pm

Ako je nekome srezana plata x u mjesecu y, to je sigurno zbog razloga z tj. rezultata u tom periodu. Promućkajte malo pojedinci te moždane vijuge i prestanite srati na svaku objavu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Roberto Baggio
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:04 pm

Haklapuc je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Otkaz nakon dokazane teže povrede radne discipline je sasvim normalna stvar a veliki broj sitnih povreda se broji kao i velika povreda, nakon ovakvog otkaza radnik nema prava ni na pomoć sa biroa jer je svjesno kršio kolektivni ugovor o radu.
To je tako u uređenim zemljama, po našim zakonima radnici su zaštićeni kao polarni medvjedi. Malo apsurdno ako se uzme u obzir kolika je nezaposlenost, ali tako je.
Kod nas radnici zaštićeni kao polarni medvjedi? E, čuj to. Nisu zaštićeni ni oni sa državnim poslom (osim vjerovatno stranačkih ljudi), a o privatnicima da ne govorim. Zakoni su nam sve "uređeniji", tako da otkaz možeš fasovati sve lakše.
ChWilla je napisao/la:
ISB87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:al kakav je ovo ***** od drzave cim ti hoces nesto dobro da uradis da posteno radis po nekim standardima odmah te **** sa deset strana
ma ko ti sta radi? ljudi koji su doveli bogicevica su iskljucivo krivi za ovo sto se desava.dobro vam onaj rece malo popustite tog sami protiv svih.
ljudi koji se bave transferima trebaju mnogo, mnogo toga promijeniti da se ovo ne bi desavalo i u buducnosti.

Svaka cast ekipi na igri, bit ce to jos puno bolje oko 10og kola.
pa od jednog slučaja koji nije ništa posebno ni u mnogo uređenijim sredinama se pravi nešto posebno. a u ovoj ligi se svakodnevno dešava neuporedivo gore. to i on u saopštenju kaže.
Zbog tih neuporedivo gorih slučajeva, itekako ima smisla da fudbaleri prave svoj sindikat. Za Bogičevića ne znam ništa više od ovoga što je izašlo u medijima danas i nekad ranije. Neka tuži i pokuša svoje dokazati.
FK Željezničar 1921

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:05 pm

Samo da pojasnim ovo za plate sto bogi spominje..
sve je kako on kaze ali to su bile odluke uprave da se zbog losih rezultata i ne izlaska u evropu igraci kazne odbijanjem od plata..pa kad je bila prozivka ne znam tacno kada bilo upitno da li ce igraci iz svlacionice jer je bio kao neki bojkot igraca zbog toga sto nisu dobijali full plate..
i edis ce uskoro traziti svoje pare , stana je oprostio prosli dug jer je previse dobar momak i iskreno se nadam da nece i ovaj dug oprostiti i da ce tuziti klub jer se on dobro oznojio da zaradi koju paru..svi vi sto govorite protiv bogija ocigledno niste radili pa ne znate kako je raditi za nista..
u tuzli isti sastav , jedino husic mozda zamijeni bevaba ako bude stizao na trening jer inace kasni hahah :D

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:06 pm

Čovjek sam izjavi da sve ide preko banke i da se plaćaju puni doprinosi, i on se sad nešto pita. A dovodimo bolje igrače + 100% bolje plaćenije nego otpušteni i kaže nemamo para :rofl:

ž'21
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:06 pm

Pa preslušajte Bogičevića, rečeno im je da su kažnjeni i da nisu dobili pola plate jer nisu imali rezultate. Šta hoće, nisu Evropu izborili i hoće da prima punu platu, ne kontam ga.

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:08 pm

Daj Bože da nam ovaj Bjelica ne izmisliti nekoliko prekršaja oko našeg 16-erca zbog Zajke...
Valjda naši budu dovoljno pametni oko istog jer ovi će padati ko ludi ne bil' dobili koji slobodnjak.

cikazubo
Kontakt:

Ocekujem od uprave da se oglase po pitanju Bogicevica, ako je istina ovo sto on kaze onda to ide na obraz ljudima u klubu, samo jednog je doticni imenovao. Medjutim zalijetali smo se i sa Edisom tj na nacin kako je "otjeran" pa nam Miske u dvije recenice objasni kakva je situacija bila vec mjesecima. U svakom slucaju ovakve stvari nam sigurno nisu trebale, ovo se moralo interno rijesiti na normalan nacin, a ne da se prepucavaju preko medija i sl.

Omar500
Moderator
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:Čovjek sam izjavi da sve ide preko banke i da se plaćaju puni doprinosi, i on se sad nešto pita. A dovodimo bolje igrače + 100% bolje plaćenije nego otpušteni i kaže nemamo para :rofl:
A jos uskoro se pocinje graditi istok :kafa:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

nookey
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:09 pm

Znate šta sam primjetio da nas uvijek prati otprilike ova grupa od 30-tak gostiju, pa ih ja sad evo zvanično pozivam da se registruju možda dobiju i koju petobu od Šiljka, samo pazite nemojte ga gledati u oči...

sajo10
Kontakt:

Posle ovog obracanja Jadranko nekako se moze sumirati to da je on povrijedjen i uvrijedjen ostao jer mu je klub urucio otkaz posle nikakvi razgovora i lazni obecanja. A potom da je tri mjeseca prije ovog otkaza, odnosno kad je doveden bio dogovor da ce on ostati u klubu i posle isteka ugovora, predpostavljam kao trener. U tom trenutku je imao jos godinu i pol ugovor sa klubom. Jadranko je prihvatio da cak bude 4 i 5 alternativa na stoperskoj poziciji ali da Kostic uopste nije racunao na njega jer je htjeo brze stopere. Takodjer razlog smanjene plate dva zadnja mjeseca prosle sezone zbog losih rezultata tima.

Haj sad budi pametan.. :r :r :lol:

Okolele
Kontakt:

Sto bi drzali ovolike igrace u klubu i ovako kvalitetne ako nema para..Doveli bi opet Livaje,Mladenovice itd..Ukljucite klikere..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

delinjo
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:11 pm

pinki je napisao/la:Znate šta sam primjetio da nas uvijek prati otprilike ova grupa od 30-tak gostiju, pa ih ja sad evo zvanično pozivam da se registruju možda dobiju i koju petobu od Šiljka, samo pazite nemojte ga gledati u oči...
Ja jos cekam julsku....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

mkulaglic
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:12 pm

Ma ovo je smeće od čovjeka. Samo kad se sjetim kad je prešao u olimpic, kako je Zolu udarao ( a čovjek se tek vratio poslije povrede), te malog Amira, kao i psovke upućene Aci. Oko ove tužbe se ne brinem jer, ako ništa, imamo dosta pravnika u klubu. Htio čovjek da bude peti stoper hahahahahahahaha, samo naguzove da uzme platu jer više on neće niđe igrati

Sent from my C5303 using Tapatalk

addyno1
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:14 pm

Haklapuc je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Milos kasni s izmjenama hahahaha **** majku na sta smo spali da i to komentarisemo, kanite se corava posla
Nakon fantastičnog prvog poluvremena, ja stvarno ne znam ko bi pravio izmjene u ekipi na poluvremenu ili početkom drugog poluvremena.
Pa to i ja govorim, sve stručnjaci na tribinama. Sjever je čemer, jedva čekam da pređem na istok.
visi ti go 20 minuta drugog poluvremena, izgubili sredinu terena...cim je uveo secerovica smirio je njihove napade...a u tih 20 minuta mogli smo izgubiti vodjstvo

LARSSON
Kontakt:

pon avg 08, 2016 2:15 pm

Ali nismo.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.

Prijava