Vrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju

Vrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju
Ne znam, meni trio Blagoje-Mićo-Lendra je daleko najbolji u ekipi i svako postavljanje na pozicije koje nisu njihove primarne je slabljenje ekipe, jer su oni igrači koji mogu sami mogu dobiti protivnika.ž'21 je napisao/la:Blagojevic je tu da igra sve sto Kostic trazi od njegaaddyno1 je napisao/la:dobra formacija samo sto bi Bekric morao onda igrat na lijevom krilu.exbabilon je napisao/la:Ja bih se u ovoj utakmici rado vratio na 4-5-1
Veca -- Sinisa, Aco, Talijan, Bevab--- Miroslav, Ugljesa, Secer, Blagojevic, Bekric --- Lendric
Mislim da bi ih pojeli na sredini, a Lendric bi iz jedne sanse zabio dva gola.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Eve gi.LARS1921 je napisao/la:![]()
![]()
Ima li veća rezolucija i bez ove maske da vidimo
fcz je napisao/la:Eve gi.LARS1921 je napisao/la:![]()
![]()
Ima li veća rezolucija i bez ove maske da vidimo![]()
Desni klik/view image za punu rezoluciju.
Meni je bolje igrati sa deset igraca nego sa Samirom na krilu iako je bio ok protiv Sirokogsalle86 je napisao/la:Ne znam, meni trio Blagoje-Mićo-Lendra je daleko najbolji u ekipi i svako postavljanje na pozicije koje nisu njihove primarne je slabljenje ekipe, jer su oni igrači koji mogu sami mogu dobiti protivnika.ž'21 je napisao/la:Blagojevic je tu da igra sve sto Kostic trazi od njegaaddyno1 je napisao/la:
dobra formacija samo sto bi Bekric morao onda igrat na lijevom krilu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ako već neko mora na krilo, Đenis ili Tuce pa nek se ubacuju gdje im je volja... Ali fakat je šteta Jovana tu trpati.
Interesdzija, hinja **** bi se za kukuruz. Jos kaze Celik najveci klub. E **** te veliki celik i jesi samo za njega.tm8782 je napisao/la:Eh kako se on pokusao prodati kod nekih navijaca i nekih ljudi u upravi moj drug... Drama. Vjeruj mi.Vrag je napisao/la:Kemo mi je tako odvratan lik, hinja stara. Nabijem ga na *****. Treba Celik ubiti nogama. Kod 6:0 napadati ko zidovi dok mreze ne popucaju
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
ako nam sutra spucaju zabranu transfera zbog bogija nadam se da nece, i da ce ispaast covjek , nadati se da uspijemo dovest ljevo krilo bilo bi odlicno.. Neg nacuo sam da postoji sansa da nas napusti aco stoji ponuda , znal ko kolko smo uzeli za spanca ?Leon_Professional je napisao/la:Mislim da bi protiv Slobode mogli istrcati u istom sastavu kao i protiv Olimpica. Treba vezu pojacati a Ugi i Secer su prave radilice, Blagoje lijevo a na beku umjesto Bevaba mogao bi Husic.
Zao mi Memije, ali lepi je odigrao odlicnu tekmu pa mislim da ga ne treba vaditi i izbacivati iz ritma.
Mada do sad nas je Kostic znao iznenaditi, prostudirat ce on tuzlake i smisliti nesto dobro.
P.S da hoce konacno saga oko transfera se rijesiti da se maks.posvetimo prvenstvu.
Larseeeeeee ako sutra ne budu nam spucali zabranu slobodni pravi video za slovenca , stoji fina ponuda za acu , nesto se necka sutra je dan bitanLARS1921 je napisao/la:Mirso prodao si raju sa chata ne valja ti to
Ništa to mirso naleti na chatNeymar 11 je napisao/la:Larseeeeeee ako sutra ne budu nam spucali zabranu slobodni pravi video za slovenca , stoji fina ponuda za acu , nesto se necka sutra je dan bitanLARS1921 je napisao/la:Mirso prodao si raju sa chata ne valja ti to
Kako mislis dva stopera? Previse defanzivno..Izlija je napisao/la:Ja bih napao Slobodu da se Husref od nervoze u*ere.