Ono sinoć je bilo nešto fanstastično, odavno se nisam uživio u neku utakmicu, 90 min. sam sjedio ispred TV a kao da sam bio na Grbavici, kada je pao drugi gol, napravio sam takav trzaj, kao da sam ja zabio, stari me momentalno poslao u pm.
Bekrića najbolja partija dosad, osim onog jednog drzanja lopte u 1. poluvremenu kada mu se otvarao Lendra i Stavo na desnom krilu, ali je previše čekao opet.
Još samo da nas riješe ovog disbalansa po krilima i bićemo odlični, svakako je ovako lakše igrati odbranu protiv nas kada rijetko mijenjamo težište igre s jedne na drugu stranu.
Began je stvarno zahvalan igrač, dobro igra i odbranu ali opet je kolateralan šteta zbog tog kroničnog nedostatka lijevog krila, Ara i Baja su kvalitetniji igrači od njega pa opet na krilu nisu ni upola tako dobri igrači kao na špicu. Nadam se u idućim kolima protiv nekog lakšeg protivnika na Grbavici da ću imati priliku vidjeti Lendru i Begana u vrhu napada, vjerujem da bi se isplatilo. Naravno, apelujem na sve trevezne glave da se zabrane centaršutevi vanjskim dijelom, zna se ko je baštinio taj potez i da se više ne skrnavi uspomena na velikog majstora
Za sad sve akvizicije su se pokazale kao dobre odluke(samo lijevi bekovi za sad škripe), Boccacini kako je krenuo, biće u vrhu strijelaca PL, još da vidimo Grka na dijelu.
Molio bih ljude iz uprave da realiziraju što više riskantnih poslovnih odluka a la Lendrić, pa da ubrzo igramo grupe Lige Uefa, ne mogu ga se nagledati, čovjek je svakim atomom svoga bića u utakmici, kakve reakcije pravi kada ne prođe pas ili centaršut kao da se igra finale CL.
I kakvo je ovo pitanje za Stevu: ''Kakav je osjecaj zabiti gol na Grbavici?'', kako se samo mučki smiješka
Da li se računa asist Miroslavu za prvi pogodak

Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY