fcz je napisao/la:

moze li kako Željin grb umjesto ove zvijezde na stitu
fcz je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Normalno da si zadovoljan kad si guzovače uzeo duksericu i dresMinjore je napisao/la:Ja sam zadovoljan, bio bih prezadovoljan da smo jos 3 kornera izborili..
Mislim da mogu kad dodjem kuci, probacuphily je napisao/la:fcz je napisao/la:![]()
moze li kako Željin grb umjesto ove zvijezde na stitu
mislim da je tačno ono što je ponosannavas pisao za nedjelju i vrijeme odmora. mada sam i ja svejedno očekivao bolje.SWRA_1921 je napisao/la:Mene je vala posjeta malo razocarala, samo 3500 ulaznica prodato, znaci max 5000 je moglo biti. Ocekivao sam vise.
Meni nije nikako probusen... valjda ona frka, trka...LARS1921 je napisao/la:Jel još nekom pogrešno probušen broj 1 na godišnjoj? U koloni kup umjesto za ligu?
I ja komentare dajem na osnovu komentara onih u mom okruzenju.ChWilla je napisao/la:ja sam bio mnogo pijan. raja oko mene je generalno bila zadovoljna igrom.
da se citirampintol_TM87 je napisao/la:Jahic je poceo sa treninzima , protiv sirokog postava : Fejzic, Sinisa, Aco, Bokacini, Bevab, Blagojevic,Bekric, Miroslav, Beganovic, Lendric, Nikolic.
storm_raider je napisao/la:Sada se uz kaficu ceka izvjestaj od 1921 ekipe. Sto se tice sudjenja, svi mi vidimo nesto drugacije i imamo valjda neki drugaciji ugao gledanja, treba to prihvatiti. Protiv Slobode ocekujem pobjedu, mada mi ni remi ne bi bio mrzak. Kostic je jedna velika nepoznanica svima, kao i ovaj Zeljo, a ono sto ne poznajes, toga se i plasis cesto. Treba ih maksimalno podrzati, jer jos su oni u fazi uigravanja. Samo lagano, utakmica za utakmicom!
ne znam meni je sinoc nekako bila praznicna atmosfera svega je bilo...vrh vrhova bio sam odusevljen...da nije kisa padala bio bi i jug ispunjen i bila bi odlicna posjeta ali i ovako nije losa po meni...nadam se terminu nedelja 20 :00...storm_raider je napisao/la:Istina, ocekivao sam malo bolju posjetu, ali bilo je lijepo vidjeti porodice sa djecom, dede sa unucima, mladje i starije parove. To je Zeljo!
A ti si taj znaciMinjore je napisao/la:Ja sam zadovoljan, bio bih prezadovoljan da smo jos 3 kornera izborili..
bratChWilla je napisao/la:malo sam mamuran.