Odavno nisam gledao boljeg Želju, još od Amarovog perioda i one godine sa duplom krunom, iskreno onako da vam kažem
Sa Odom se jeste igralo efikasno, lijepo za oko i sve to al' imam osjećaj da je ovo dimenzija više prije svega mislim na fizičku spremu igrača koja dovodi do dobrog presinga što uzajamno vuče više dobijenih lopti bliže protivnikovom golu itd zna se šta ide dalje...
Sama igra je lijepa za oko, ima finih inteligentih poteza igrača prije svega mislim na Stevu, Lednrića, Blagojevića i Bosketa, vidi se da su klasa za ovu ligu.
Ja se nadam da je sa Talijanom potpisana neka vrsta predugovara da kada mu istekne posudba (a samim tim i ugovor sa timom iz Slovenije) odmah potpisuje za nas jer u protivnom ako je sve to usmeni dogovor bojim se da bi na polusezoni mogli ostati bez njega. Sa obzirom kako igra vjerujem da će dobiti puno finasnijski boljih ponuda iz jačih liga od naše a onda je velika mogućnost da će nas napustiti.
Fejzić je bio dobar al' mi nenormalno na qurac ide ispucavanje svake lopte u aut pa yebemu majku može li je upraviti ikako
I da se dotaknem Bevaba, mislim da nadolazi polako i vjerujem da nije ništa manji kvalitet od Siniše jer sam ga gledao i u mladoj reprezenatiji i u Zagrebu par puta, odličan je igrač za naše uslove pogotovo u ofanzivi. Danas je bio dobar izuzev one nepažnje kad je izgubio loptu i dao priliku Širokom al' dobro vjerujem da je to sve dio uigravanja sa novim igračim i loša komunikacija između odbrane.
Prema Beganoviću sam popustljiv iz razloga što je igrao na neprirodnoj poziciji, od ove tri utakmice na poziciji lijevog krila su odigrali Pozder, Blagojević i Beganović, meni lično je najbolji bio Pozder (I Jovan je bio odličan da se razumijemo al' njega jednostavno trebamo u sredini terena, šteta je onakvu radilicu držati na krilu i ne davati mu mogućnost da ne da protivničkim veznjacima da dišu na terenu) u derbiju iako mu je to neprirodna pozicija tada me oduševio, protiv Olimpica općenito nije igrao puno i bio je ok osim što je morao zabiti iz one šanse, večeras ono amatersko primanje nakon sjajnog pasa Blagoje, sve u svemu mislim da će nam on biti koristan i općenito da je korisniji od Dženisa na toj poziciji lijevog krila.
U samoj sredini terena također slatke muke za Kostića. Blagojević, Uglješa, Šećerović i Tuce (koji se diže iz tekme u tekmu mada ostajem pri tome da nije za prvih 11) ne zna se kojeg bi prije izabrao da igra a u velikoj većini slučajeva dvojica od četvorice moraju ostati na klupi.
Protiv Slobode sve isto samo zamjena na golu Fejzić-Veca, Bekrić-Radinović/Šećerović (tačno nisam pametan koga bih prije stavio, obojica su zvjerkice) i zamjena na krilu Dženis-Pozder eventualno Dženis-Blagojević pa onda u sredinu Uglješa i Šećerović.