Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 10:31 pm

Ovo je dimenzija više. Nas neće niko pobijediti!
Cuva Bog Zelju svog!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:34 pm

Odlicno sve, samo se vise moramo fokusirati na kornere :ganja:

nookey
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:38 pm

Strucni stab svaka cast!
Konacno igra i kondicija ;)

irfo

Nemojte samo pretjerat sa pohvalama, ovo veceras je bilo jako jako dobro, ali mozemo i moramo puno bolje , i vjerujem da ce tako i biti iz kola u kolo
Tek smo poceli... :shisha:

TheSvenderMan
Kontakt:

Koja nam je ovo sijedeca stranica na forumu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

reks1
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:39 pm

AsharaK je napisao/la:"Na evropskoj Grbavici historija se piše, regionalna liga nikad više"

http://sport1.ba/na-evropskoj-grbavici- ... ikad-vise/" target="_blank
Ovo je najbolji primjer koliko mlad covjek u Bosni ne razmislja,Parola ko parola,potrosna roba a sutra kad ti mladjahni ideolog i veliki sin skonta da da bi ta ista liga mogla biti dobra pozdravljaces istu.Pomalo junace!
Pravo pitanje je da li smo mi spremni da se nosimo sa npr velikom cetvorkom iz nekih bivsih vremena.Velike su to tekme .E sad koliko ti i oni koji pisu i nose takve parole to kontaju to je druga stvar.Jedno je sigurno jos je rano ali da bi fudbal li nogomet bio bolji to je sigurno.Naravno uz strane sudije ,Da se ne foliramo!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:40 pm

Prvo tuš, pa malo klope da povratim snagu a onda možda šta napišem obimnije ali ću vas ostaviti sa jednim mojim mišljenjem da produmate malo.
MILOŠ KOSTIĆ
イビチャ・オシム

delinjo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:41 pm

atmosfera na tekmi odlicna...nekako praznicna :D :D

prvih 20 minuta nije bilo nesto a ostalo smo kao i igrali drago mi je sto se vidi neki sistem sto pokusavamo nesto ,znamo sta pokusavamo konacno ...Bevab nije igrac za Zelje i ne moze igrati u Zelji !!! ostali su solidni vidi se da smo fizicki spremni osim Beganovica koji u 26 minuti(nadjite snimak) nije imao snage da istrci kontru...Tuce konacno nesto odigrao kad ne pametuje i igra na prvu bolje to izgleda ...Jovan je zaduzen za pametovanje a on nek okrece stranu i izvodi prekide :D :D :D
Lendra doktor ove igre ,prekucao bukvalno...Mico takodjer ...Ne znam meni i pored gola Stevo nikako ne ulijeva neko sampouzdanje da smo opasni kad je on u igri...ali gol je odlican pratio igru i svaka cast ali sve do gola je bilo lose...ma ide ovo nije lose zivota mi licimo na ekipu konacno ...Da je samo na lijevoj strani samo igrac kalibra Mice mi bi ovima zabili bar jos 2 gola ...sve u svemu BRAVO ZELJO !!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

BHDragons
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:42 pm

Svaka čast Bekriću :klanjase2: majstore
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

BHDragons
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:43 pm

Evo je 1921. stranica :D
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

boju dao si nebu...
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:43 pm

Tuspas mene 8-)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

TheSvenderMan
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:44 pm

Evo tuspas i mene na ovoj stranici

Format
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:45 pm

Jedino me Bevab razocarao,igra ne najbolja ali napredak je vidljiv

nookey
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:47 pm

I ja i ja

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:47 pm

Lijepo je bilo biti na Grbavici veceras. Pravo emotivno praznjenje. Nikada nismo protiv Siroko laksu utakmicu odigrali, usudio bih se reci cak i rutinsku. Milos Kostic je na ovoj utakmici za mene definitivno polozio. Cijeli Sjever se dere da napravi izmjenu i on ne reaguje. Sve strucnjaci. Pade gol i onda Secerovic udje, zatvori utakmicu i nakon toga vise Siroki nije imao napada. Iako je Lendric dao gol i sve, za mene je najboji pojedinac susreta Miro Stevanovic. Kakva je ono igracina, ljubim ti noge Miro! Potpisuj na 2 godine pa se prodaj u Arsenal!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Whisperer

sub avg 06, 2016 10:48 pm

Format je napisao/la:Jedino me Bevab razocarao,igra ne najbolja ali napredak je vidljiv
Tuspassss i mene i @Format malo pretjerujes iskreno, momak je solidne dvije zadnje odigro ako dodamo da je imo prelom nogee , iz utakmice u utakmicu on ce nadoci samo strpljeba i sabura.. :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kospicar
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:50 pm

Djasvi mi se kako je Kostic ovo poslozio, drugo poluvrijeme prvih 15 minuta su nas vile pronosale.
Raje bruku bilo i navijanje odlicno.
Jedini koji mi je slabo pokazao je Bevab, Tuce odlican kakav zna bit, svi ostali na visokom nivou, i slatki kad je usao uspostavio je veznu liniju.

Najljepsa stranica!
1921
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

boju dao si nebu...
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:51 pm

Meni je ovo veceras izgledalo dosta dobro. Puno trke, lopta od noge do noge, vezni red poginuo...na derbiju se nije moglo puno toga skontati zbog igraca manje i samog derbija. Olimpic je bezze ekipa i tu su se vidjele naznake vecerasnje igre i sistema koji gura M.K. Veceras je bilo dobro, na momente i vise od toga. Nadam se da ce rasti iz kola u kolo...igrac utakmice Blagojevic. Nevjerovatan osjecaj za igru i pozicioniranje, pogotovo u defanzivi.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

TheSvenderMan
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:51 pm

Sad da prokomentarisem ovu utakmicu. Nekako sam i dalje u nevjerici jer nikada nisam vidio nesto nalik ovome na nasim terenima... I uzivo opcenito. Ljudi mi kad igramo tacno se vidi sta hocemo i kasnije kad se analizira jasno je da je ovaj citava utakmica, cak i onaj dio kada su malo prijetili nasem golu, bila detaljno isplanirana da se ovako odvije. Ukratko, mi konacno imamo sistem igre, konacno znamo sta se desava kada se branimo i kada napadamo.

Utakmica podijeljena u faze. Prvo ispitivanie snaga (sansa da se mico isprobana lijevoj strani). Onda od neke 15-20 minute pressing i kao rezultat toga je pao i onaj gol. Onda po meni svjesno prepustanje incijative da bi se otvorio prostor za kontru i gol. Na kraju je naravno zadnja faza i mirno privodjenje utakmice kraju.

Ovo mi je vise djelovalo kao da gledam neku englesku ili njemacku ligu nego ovu "jadnu" domacu gdje se "nema nista vidjet"

roger_bannister4
Kontakt:

sub avg 06, 2016 10:52 pm

tuspas
1921

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava