Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 05, 2016 11:41 pm

sto je najgore ostali klubovi sute njima dobro
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Dolina
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:41 pm

Za sada od udruženja nema ništa, ovo treba sa pitarima napraviti zajednički stav prema savezu. Sami ne možemo, nema nas i pitara-nema lige. Dovoljno smo i jedni i drugi finansijski i organizaciono ojačali da se možemo ganjati sa njima. I da, više nemamo duga za vodu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 05, 2016 11:45 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ima li ko upuceniji,koliko nas cijenjena gospoda moze opaliti po usima radi ovoga,ili koji vid kazne mozemo dobiti.
Kako god ja sad u inat ne bih popustio dok ne dobijes bar 10000 KM za prenos najtrofejnijeg BH kluba.
Ponavljam, NAJTROFEJNIJEG BH KLUBA,TOG ISTOG KOJI JE UMALO IGRAO FINALE KUPA UEFA.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Mogu brate da ti oduzmu do 6 bodova, da suspenduju odgovorna lica do jedne godine, da te kazne do 20.000 km i slicno

Sent from my C5303 using Tapatalk

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:46 pm

Pošto čujem da se negdje neko šali sa kvalitetom novog šefa omladinskog pogona samo ću podsjetiti ovu mlađu raju koja ga ne pamti i nije svjesna o kakvom se ljudini radi.

http://repreztacija-bih.skyrock.com/291 ... ometu.html
イビチャ・オシム

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:51 pm

Dolina je napisao/la:Za sada od udruženja nema ništa, ovo treba sa pitarima napraviti zajednički stav prema savezu. Sami ne možemo, nema nas i pitara-nema lige. Dovoljno smo i jedni i drugi finansijski i organizaciono ojačali da se možemo ganjati sa njima. I da, više nemamo duga za vodu.
Kakvih ba pitara. Pa oni su ti sinonim za Savez. Jeb. E se njima sa prenose, sisteme takmičenja i udruženje prvoligaša kad zauzvrat imaju suđenje koje nikad niko nigdje imao. Pa jesi li vidio samo zajedničkog nastupa pred derbi i pritiska na sudiju.
Na pitare ne računajte, a ovo ostalo ni ne liče na klubove tako da smo sami u ovome i bojim se da ga pušimo. Onaj levat iz Posušja je samo bio poruka da nam se pokaže kako se može suditi ako zatreba odnosno ljudi nam poručili 'Mirni uz nogu'.
Sad gore čovjek reče Savez se samo može iznutra srušiti, a nas tu nema na mapi. Zaključak dati im džaba prenos jer nije se s rogatim bost, a druga stvar nas jedino prenosi mogu spasiti ako ništa nek dunjaluk vidi kako nam se sudi. Da nije bilo prenosa sa Otoke ko bi vjerovao da može postojati onakav mahač nakon 150 godina Igranja ovog sporta.

irfo

pet avg 05, 2016 11:53 pm

Joj kad cujem ove price ne bi se mogo naci drugi sponzor osim telekoma, pa bukvalno telemah bi ubio za tv prava nase lige, to sam cuo licno od covjeka koji je u vrhu telemaha u bosni, a sigurno bi jos bilo interesanata kao arenasport npr koji je i konkurent telemahu

ellaxaz
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:56 pm

Dobro je rek'o Savo Milosevic:
ovde kod vas u savezu nema nijedan Zeljovac. :oops1:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:58 pm

Izlija je napisao/la:Pošto čujem da se negdje neko šali sa kvalitetom novog šefa omladinskog pogona samo ću podsjetiti ovu mlađu raju koja ga ne pamti i nije svjesna o kakvom se ljudini radi.

http://repreztacija-bih.skyrock.com/291 ... ometu.html
Izlija buraz hvala na ovom članku.

reks1
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:00 am

tm8782 je napisao/la:I da opet se pravi pritisak pred veoma vaznu utakmicu...

EDIT: Mislio sam da cu svoj '1000' post na ovoj temi iskoristiti za neku pametniju vijest ali se nije dalo...
E vidis i ja se to pitam ,Slucajnio?Namjerno!
Ma nema slucajnosti.

Dolina
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:00 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Za sada od udruženja nema ništa, ovo treba sa pitarima napraviti zajednički stav prema savezu. Sami ne možemo, nema nas i pitara-nema lige. Dovoljno smo i jedni i drugi finansijski i organizaciono ojačali da se možemo ganjati sa njima. I da, više nemamo duga za vodu.
Kakvih ba pitara. Pa oni su ti sinonim za Savez. Jeb. E se njima sa prenose, sisteme takmičenja i udruženje prvoligaša kad zauzvrat imaju suđenje koje nikad niko nigdje imao. Pa jesi li vidio samo zajedničkog nastupa pred derbi i pritiska na sudiju.
Na pitare ne računajte, a ovo ostalo ni ne liče na klubove tako da smo sami u ovome i bojim se da ga pušimo. Onaj levat iz Posušja je samo bio poruka da nam se pokaže kako se može suditi ako zatreba odnosno ljudi nam poručili 'Mirni uz nogu'.
Sad gore čovjek reče Savez se samo može iznutra srušiti, a nas tu nema na mapi. Zaključak dati im džaba prenos jer nije se s rogatim bost, a druga stvar nas jedino prenosi mogu spasiti ako ništa nek dunjaluk vidi kako nam se sudi. Da nije bilo prenosa sa Otoke ko bi vjerovao da može postojati onakav mahač nakon 150 godina Igranja ovog sporta.
Plitko razmišljanje stari, pusti rivalitet na jednu stranu a finansijski kolač na drugu stranu. I još nešto, pretpostavljam da si malo stariji navijač kao što sam i sam. Ako jesi onda vjerojatno znaš da smo sa njima, Vojvodinom i Partizanom uvijek imali najbolju suradnju ;) .
Ovo je obostrani interes tako da je sve ostalo nebitno.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

irfo

sub avg 06, 2016 12:02 am

Sad ce opet saopstenje iz saveza, kome je u cilju stvarati negativnu atmosferu pred utakmice reprezentacije :rofl: :rofl: , jel iko ikad cuo za debilnije saopstenje od toga kad je bilo

GoodisonPark
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:03 am

Samo da vas sve pozdravim, nije me bilo neko vrijeme ali bio sam opravdano odsutan :)

Zahvalan mnogo Larsu za odličan stream protiv Olimpica :palacgore:

Sutra ću malo prelistati temu unazad a što se tiče ove cifre za prenos 1800KM - to je 100 prodatih karti za sjever i 160 za Jug a bez prenosa će doći milja i po više raje. Mora se nekad stati ovoj mafiji u kraj, uhljupe iz saveza samo Uefa može pritisnuti. Ja sam za borbu svim sredstvima pa nek traje koliko traje..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

exbabilon
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:06 am

Savez=mafija

Mi u toj mafiji nemamo nikog. Nit smo spremni ispod stola nudit lovu da nas pripaze, nit u strukturi saveza imamo ljude koji ce zastitit interes naseg kluba. U toj konstalaciji snaga, toj bagri, tim diletantima i toj mafiji nista ne znaci ni 1921, ni polufinale Kupa UEFA, ni svi nasi trofeji, ni armija navijaca, nista. Mi trenutno to mozemo okaciti macku o rep. Zelji se vec nekoliko godina sudi kao nekom provincijskom klubu. U oci upadaju neke kardinalne sudijske greske, ali to je samo jedan tas na vagi. Kriteriji je odavno na strani drugih klubova kada igraju protiv Zelje. U onoj utakmici gdje pamtimo Tiagov "ofsajd" mi smo 70-ak minuta igrali s igracem manje, derbi smo malo manje bili zakinuti ove godine, prosle godine pod bijelim brijegom, zadnjih 20-ak minuta imamo crveni karton i gubimo dobijenu utakmicu. Bas nesto kontam, ko bi se usudio dati crveni karton Sarajevu na Kosevu, u derbiju, u 30. i nekoj minuti.. u ovoj konstalaciji snaga niko. Nama na Grbavici? ma cas posla, kao da se radi o Mladosti DK. Na marginama smo, trenutno bar 5 klubova ima bolji status od Zelje u Savezu. Umjesto da u ovoj drzavi nesto znaci kad Zeljo kao najveci klub izda saopcenje, Zeljo ce biti kaznjen i cirkus ce se nastaviti.

reks1
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:07 am

Da ne zaboravim
Pita me hajdukovac nakon sto je vidio ove sudijske vragolije na tekmi sa Olimpikom
Je li ovo skrivena kamera?
Veli
Nama svasta rade ali ovo je bez konkurencije!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:10 am

Pospan sam, iz kreveta pišem preko moba pa mi se ne da. Ne sporim da plitko razmišljam i to s godinama sve pliče i pliče ali zapamti od pitarluka nikad hajra niti smo imali niti ćemo imati. Zavladali su suvereno savezom i to im je glavni adut. Ekipe su i onako u pet deka i opet je morao preskočiti punac i bruka para se okolo kitila. Mi ako hoćemo trofej ove sezone nije nam pametno kačiti se s bagrom. Eh da imamo ekipu za klasu bolju od sviju moglo bi se kurčiti, ali nemamo. Laku noć.

delinjo
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:12 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Pospan sam, iz kreveta pišem preko moba pa mi se ne da. Ne sporim da plitko razmišljam i to s godinama sve pliče i pliče ali zapamti od pitarluka nikad hajra niti smo imali niti ćemo imati. Zavladali su suvereno savezom i to im je glavni adut. Ekipe su i onako u pet deka i opet je morao preskočiti punac i bruka para se okolo kitila. Mi ako hoćemo trofej ove sezone nije nam pametno kačiti se s bagrom. Eh da imamo ekipu za klasu bolju od sviju moglo bi se kurčiti, ali nemamo. Laku noć.
sa Lamahom imamo :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:13 am

Ma kakav savez i g*vna, da mogu nebi nam davali ni onu crkavicu a ne šta drugo. Šta je to savez uradio za klubove u BiH osim što uživa u životu "na visokoj nozi" od klubova i njihovog mukotrpnog rada. Savez kada je izračunao da su im u ovoj godini prihod preko 17 miliona KM i da ima viška para iz prošle godine nije pomislio na klubove već kako će delegate častiti odmorom na utakmici BiH- Španija. Da mogu sve bi prenose uzeli ali im kotizacija ne dozvoljava pa su sebi probrali najzanimljivije a ostavili ovim drugim da sebi kroz reklame zarade dovoljno da pored ekstra profita donesu i nove sponzorske ugovore sa NFS. Sreća pa ta cijena nije još nigdje stavljena na papir kao odluka NFS čime bi klubove matirali ali imaju oni i druge metode prisile.
イビチャ・オシム

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:14 am

Tvrdim da imamo najbolje igrace u ligi, ne treba popustati nikome.
Sutra idemo po 3 bobe i onda u Tuzli gdje nam je X dobar ali ni Sloboda nije neka pljacka.

Mi se na tribini moramo povezati i da budemo jedinstveni.

Naprijed Zeljo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:14 am

Treba ovo ukinut je*em ti i ligu i savez. Treba tu bagru smjenit pod svaku cijenu. Bas ni Svabo nemoze ništa?
Cuva Bog Zelju svog!

1921.ba
Kontakt:

sub avg 06, 2016 12:15 am

tema nam ode sa tekme na ovo, to je trenutno najmanje bitno, bitno je da razmontiramo sutra siroki. volim te zeljo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava