Mogu brate da ti oduzmu do 6 bodova, da suspenduju odgovorna lica do jedne godine, da te kazne do 20.000 km i slicnoPlava Porodica je napisao/la:Ima li ko upuceniji,koliko nas cijenjena gospoda moze opaliti po usima radi ovoga,ili koji vid kazne mozemo dobiti.
Kako god ja sad u inat ne bih popustio dok ne dobijes bar 10000 KM za prenos najtrofejnijeg BH kluba.
Ponavljam, NAJTROFEJNIJEG BH KLUBA,TOG ISTOG KOJI JE UMALO IGRAO FINALE KUPA UEFA.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Kakvih ba pitara. Pa oni su ti sinonim za Savez. Jeb. E se njima sa prenose, sisteme takmičenja i udruženje prvoligaša kad zauzvrat imaju suđenje koje nikad niko nigdje imao. Pa jesi li vidio samo zajedničkog nastupa pred derbi i pritiska na sudiju.Dolina je napisao/la:Za sada od udruženja nema ništa, ovo treba sa pitarima napraviti zajednički stav prema savezu. Sami ne možemo, nema nas i pitara-nema lige. Dovoljno smo i jedni i drugi finansijski i organizaciono ojačali da se možemo ganjati sa njima. I da, više nemamo duga za vodu.
Izlija buraz hvala na ovom članku.Izlija je napisao/la:Pošto čujem da se negdje neko šali sa kvalitetom novog šefa omladinskog pogona samo ću podsjetiti ovu mlađu raju koja ga ne pamti i nije svjesna o kakvom se ljudini radi.
http://repreztacija-bih.skyrock.com/291 ... ometu.html
E vidis i ja se to pitam ,Slucajnio?Namjerno!tm8782 je napisao/la:I da opet se pravi pritisak pred veoma vaznu utakmicu...
EDIT: Mislio sam da cu svoj '1000' post na ovoj temi iskoristiti za neku pametniju vijest ali se nije dalo...
Plitko razmišljanje stari, pusti rivalitet na jednu stranu a finansijski kolač na drugu stranu. I još nešto, pretpostavljam da si malo stariji navijač kao što sam i sam. Ako jesi onda vjerojatno znaš da smo sa njima, Vojvodinom i Partizanom uvijek imali najbolju suradnjuRodom s mejtaša je napisao/la:Kakvih ba pitara. Pa oni su ti sinonim za Savez. Jeb. E se njima sa prenose, sisteme takmičenja i udruženje prvoligaša kad zauzvrat imaju suđenje koje nikad niko nigdje imao. Pa jesi li vidio samo zajedničkog nastupa pred derbi i pritiska na sudiju.Dolina je napisao/la:Za sada od udruženja nema ništa, ovo treba sa pitarima napraviti zajednički stav prema savezu. Sami ne možemo, nema nas i pitara-nema lige. Dovoljno smo i jedni i drugi finansijski i organizaciono ojačali da se možemo ganjati sa njima. I da, više nemamo duga za vodu.
Na pitare ne računajte, a ovo ostalo ni ne liče na klubove tako da smo sami u ovome i bojim se da ga pušimo. Onaj levat iz Posušja je samo bio poruka da nam se pokaže kako se može suditi ako zatreba odnosno ljudi nam poručili 'Mirni uz nogu'.
Sad gore čovjek reče Savez se samo može iznutra srušiti, a nas tu nema na mapi. Zaključak dati im džaba prenos jer nije se s rogatim bost, a druga stvar nas jedino prenosi mogu spasiti ako ništa nek dunjaluk vidi kako nam se sudi. Da nije bilo prenosa sa Otoke ko bi vjerovao da može postojati onakav mahač nakon 150 godina Igranja ovog sporta.
sa Lamahom imamoRodom s mejtaša je napisao/la:Pospan sam, iz kreveta pišem preko moba pa mi se ne da. Ne sporim da plitko razmišljam i to s godinama sve pliče i pliče ali zapamti od pitarluka nikad hajra niti smo imali niti ćemo imati. Zavladali su suvereno savezom i to im je glavni adut. Ekipe su i onako u pet deka i opet je morao preskočiti punac i bruka para se okolo kitila. Mi ako hoćemo trofej ove sezone nije nam pametno kačiti se s bagrom. Eh da imamo ekipu za klasu bolju od sviju moglo bi se kurčiti, ali nemamo. Laku noć.