Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 05, 2016 11:01 pm

s cim se sve ova uprava bori jebote svaka im cast...mi ako sve ovo idrzimo i izdignemo se na jedan veci nivo i pored svih ovih podmetanja nogu,pa mi cemo biti dominantni i previse da nam niko nista ne moze..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:01 pm

U fudbalu se obrcu velike pare i bilo kakav monopol dovodi do nepravilnosti i kriminala.Po meni savez ako hoce pošteno da radi svake nove sezone ili svake dvije sezone bi trebao raspisati javni tender za okup tv prava i prodati ih najboljem ponudzacu a onda taj ugovoreni iznos klubovi zajednickim nastupom prema toj tv kuci podjeliti ravnopravno na osnovu postignutih rezultata,broja publike koja prati taj klub itd.Klubovi ce se morati organizovati i imati jedan zajednicki stav koji ce ih štiti od ovih varalica iz saveza.Sto prije to bolje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

pet avg 05, 2016 11:02 pm

Tryg je napisao/la:Cim prije shvatimo da se u ovoj ligi prate samo Zeljo i sarajevo, tim cemo i shvatiti sto se niko ne buni, nego uzme sta mu je ponudjeno.
Normalno,onda daj Želji i sarajevu najveća TV prava kao u Španiji rejalu i Barci i kraj.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Republika
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:03 pm

Ili da bude lakše zašto bi savez davao saopštenje na svojoj zvaničnoj stranici, a komisija se sastajala petkom u 11 navečer?

'Nako bezze

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet avg 05, 2016 11:07 pm

Republika je napisao/la:Ili da bude lakše zašto bi savez davao saopštenje na svojoj zvaničnoj stranici, a komisija se sastajala petkom u 11 navečer?

'Nako bezze
Bas tako ;)
Model1964 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:To su ti koraci koji koce napredak nase lige,nasih klubova.
Prvenstveno savez,koja povlaci raznorazne direktive povodom sudijske cetvorke/sestorke,a zatim infrastruktura koja opet dobrim dijelom se tice kriminalnog saveza.
Necemo mi nidje jos pedeset godina,uopsteno mislim na sve ijedan klub,a najveci ceh placaju Zeljo i Sarajevo.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
hajde što tepsije placaju ceh slika ,i treba da plačaju slika ali mi :ne:

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:08 pm

Republika je napisao/la:Ili da bude lakše zašto bi savez davao saopštenje na svojoj zvaničnoj stranici, a komisija se sastajala petkom u 11 navečer?

'Nako bezze
O tome i ja pričam...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Republika
Kontakt:

Željezničar i Sarajevo mogu godišnje zaraditi 100000 maraka puštanjem svojih utakmica u vlastitoj produkciji putem pretplate i sponzorisanja prenosa utakmica. To vam govori neko ko radi streamove i koji zna dobro sabirati i oduzimati sve i otprilike poznaje cijene svega.

Računajte da ne bude sutrašjnjeg prenosa da li ima 2000 ljudi koji bi platili po 5 KM da gledaju tekmu? Govorim o jednoj utakmici samo, a ima ih preko 20 možda u sezoni plus derbiji gdje bi ovaj broj bio udvostručen. Tako da te priče o ugovorima nisu pristajanje na dobro i odlično i nema bolje nego klasična ucjena

Model1964

Mislim da su se sastali jer traže mogucnost kazne, Mislim da nije striktno definirano kako kazniti u ovakvom slucaju. To ih yebe pa se sastaju u ova doba.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Jaozinho22

pet avg 05, 2016 11:10 pm

POZDA 1-0
BEKRIC 2-0
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

tm8782
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:10 pm

Model1964 je napisao/la:Mislim da su se sastali jer traže mogucnost kazne, Mislim da nije striktno definirano kako kazniti u ovakvom slucaju. To ih yebe pa se sastaju u ova doba.
Jebe ih sto su uzeli pare, a ovi ih pritisli za prenos. Sad traze rjesenje kako da se izvuku ili da nam zavuku, oprostite na izrazu...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:11 pm

I da opet se pravi pritisak pred veoma vaznu utakmicu...

EDIT: Mislio sam da cu svoj '1000' post na ovoj temi iskoristiti za neku pametniju vijest ali se nije dalo...
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u pet avg 05, 2016 11:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Fatić Nermin
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:11 pm

Sve ovo što nam se podmeće, čime nas šikaniraju, kakvim se stvarima bave nek' vam bude vodilja i podsjetnik zašto je Željezničar najveći klub u Bosni i Hercegovini. Od samog nastanka do dana današnjeg, sa ponosom možemo reći da smo čistog obraza i uvijek kontra sistema, ma kako god se sistem zvao, ostvarivali ono što nam je u početku samom bilo onemogućivano da i u najluđim snovima ostvarimo. To je Željezničar. Prkos. Inat. Želja. Srce. Muda. To je ono što će ovaj klub biti dok god ovaj svijet postoji. Heroj, mangup, lafac, a u isto vrijeme i gospodin, šminka, elokvencija. Željo. Sve u jednom. Proći će i ovo šikaniranje od strane saveza, a gigant iz Zvorničke i dalje biti tu, živ, uspravan i prkosan. Tako da, draga braćo, bit će i novih saveza, i novih ljudi i u istom, i onih koji će biti naklonjeni nama, i onih koji će biti kontra nas, koji će nam pomagati, i koji će činiti sve da nestanemo, samo jedino što će ostati je Željo, baš onakav kakav je od samog svog nastanka, bez obzira na sve golgote, patnje, promjene sistema i vlasti kroz koje je tokom svoje historije prolazio... Jer Željo se ne mijenja, Željo je konstanta koja živi, koliko god drugi htjeli da to promijene. Konstanta koja je nastala iz ljubavi, a prava ljubav živi vječno. E to je Željo.
A sektor je pravi sektor.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:15 pm

Fatić Nermin je napisao/la:Sve ovo što nam se podmeće, čime nas šikaniraju, kakvim se stvarima bave nek' vam bude vodilja i podsjetnik zašto je Željezničar najveći klub u Bosni i Hercegovini. Od samog nastanka do dana današnjeg, sa ponosom možemo reći da smo čistog obraza i uvijek kontra sistema, ma kako god se sistem zvao, ostvarivali ono što nam je u početku samom bilo onemogućivano da i u najluđim snovima ostvarimo. To je Željezničar. Prkos. Inat. Želja. Srce. Muda. To je ono što će ovaj klub biti dok god ovaj svijet postoji. Heroj, mangup, lafac, a u isto vrijeme i gospodin, šminka, elokvencija. Željo. Sve u jednom. Proći će i ovo šikaniranje od strane saveza, a gigant iz Zvorničke i dalje biti tu, živ, uspravan i prkosan. Tako da, draga braćo, bit će i novih saveza, i novih ljudi i u istom, i onih koji će biti naklonjeni nama, i onih koji će biti kontra nas, koji će nam pomagati, i koji će činiti sve da nestanemo, samo jedino što će ostati je Željo, baš onakav kakav je od samog svog nastanka, bez obzira na sve golgote, patnje, promjene sistema i vlasti kroz koje je tokom svoje historije prolazio... Jer Željo se ne mijenja, Željo je konstanta koja živi, koliko god drugi htjeli da to promijene. Konstanta koja je nastala iz ljubavi, a prava ljubav živi vječno. E to je Željo.
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:15 pm

Ima li ko upuceniji,koliko nas cijenjena gospoda moze opaliti po usima radi ovoga,ili koji vid kazne mozemo dobiti.
Kako god ja sad u inat ne bih popustio dok ne dobijes bar 10000 KM za prenos najtrofejnijeg BH kluba.
Ponavljam, NAJTROFEJNIJEG BH KLUBA,TOG ISTOG KOJI JE UMALO IGRAO FINALE KUPA UEFA.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:16 pm

tm8782 je napisao/la:I da opet se pravi pritisak pred veoma vaznu utakmicu...

EDIT: Mislio sam da cu svoj '1000' post na ovoj temi iskoristiti za neku pametniju vijest ali se nije dalo...
Ma dobro nema ovo veze sa ekipom koja će istrčati na Grbavicu. Mi svoj posao moramo odraditi maksimalno i nositi naše momke sve do nove pobjede. Tekma na stranu, ali ove neke zajebancije što ti klub srozavaju u rang Krupe (ništa protiv kluba) nisu fer, a nadam se da će to prepoznati i ostali klubovi i konačno stati u kraj ovim uhljupima.

Sutra, 20:00, svi na Grbavicu, prenos u hd rezoluciji, 4K, i ostale zajebancije. Sve ostalo ćemo, kao i do sada, riješiti uspješno :palacgore:

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:17 pm

Fatić Nermin je napisao/la:Sve ovo što nam se podmeće, čime nas šikaniraju, kakvim se stvarima bave nek' vam bude vodilja i podsjetnik zašto je Željezničar najveći klub u Bosni i Hercegovini. Od samog nastanka do dana današnjeg, sa ponosom možemo reći da smo čistog obraza i uvijek kontra sistema, ma kako god se sistem zvao, ostvarivali ono što nam je u početku samom bilo onemogućivano da i u najluđim snovima ostvarimo. To je Željezničar. Prkos. Inat. Želja. Srce. Muda. To je ono što će ovaj klub biti dok god ovaj svijet postoji. Heroj, mangup, lafac, a u isto vrijeme i gospodin, šminka, elokvencija. Željo. Sve u jednom. Proći će i ovo šikaniranje od strane saveza, a gigant iz Zvorničke i dalje biti tu, živ, uspravan i prkosan. Tako da, draga braćo, bit će i novih saveza, i novih ljudi i u istom, i onih koji će biti naklonjeni nama, i onih koji će biti kontra nas, koji će nam pomagati, i koji će činiti sve da nestanemo, samo jedino što će ostati je Željo, baš onakav kakav je od samog svog nastanka, bez obzira na sve golgote, patnje, promjene sistema i vlasti kroz koje je tokom svoje historije prolazio... Jer Željo se ne mijenja, Željo je konstanta koja živi, koliko god drugi htjeli da to promijene. Konstanta koja je nastala iz ljubavi, a prava ljubav živi vječno. E to je Željo.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dalmae
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:20 pm

Je li neko upućen u klub i te poslove, da se stvori neka ideja, ka neki klubovi pa da se stvori nešto modela društva prijatela kluba u svim kutovima planete. Di se može učlanit, recimo model Hajduka i dph, pa ideš pričom 20 članova i pravi se društvo. Sigurno bi to povećalo brojku članova i onda ti klubu sa 10k članova ne možeš diktirat cijenu.

Hurmasica
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:21 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=e7k89Sp2Ckw[/video]

06.08. 20:00h

Željezničar te treba!

Vidimo se u Dolini! :titula: :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:27 pm

Ma nije problem njima sazvat sastanak kasno.
Vidim prije neku noc Salema, Pilava i jos neke ( neki je sudija bio msm, ali ne mogu da se sjetim koji ) oko 9 navece u jednom restoranu/kaficu ...
Ide bijelo vino ko djeca iz skole.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

storm_raider
Kontakt:

pet avg 05, 2016 11:34 pm

Ne vjerujem da ce ipak biti prenosa.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava