Normalno,onda daj Želji i sarajevu najveća TV prava kao u Španiji rejalu i Barci i kraj.Tryg je napisao/la:Cim prije shvatimo da se u ovoj ligi prate samo Zeljo i sarajevo, tim cemo i shvatiti sto se niko ne buni, nego uzme sta mu je ponudjeno.
Bas takoRepublika je napisao/la:Ili da bude lakše zašto bi savez davao saopštenje na svojoj zvaničnoj stranici, a komisija se sastajala petkom u 11 navečer?
'Nako bezze
Model1964 je napisao/la:hajde što tepsije placaju cehPlava Porodica je napisao/la:To su ti koraci koji koce napredak nase lige,nasih klubova.
Prvenstveno savez,koja povlaci raznorazne direktive povodom sudijske cetvorke/sestorke,a zatim infrastruktura koja opet dobrim dijelom se tice kriminalnog saveza.
Necemo mi nidje jos pedeset godina,uopsteno mislim na sve ijedan klub,a najveci ceh placaju Zeljo i Sarajevo.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk,i treba da plačaju
ali mi
O tome i ja pričam...Republika je napisao/la:Ili da bude lakše zašto bi savez davao saopštenje na svojoj zvaničnoj stranici, a komisija se sastajala petkom u 11 navečer?
'Nako bezze
Jebe ih sto su uzeli pare, a ovi ih pritisli za prenos. Sad traze rjesenje kako da se izvuku ili da nam zavuku, oprostite na izrazu...Model1964 je napisao/la:Mislim da su se sastali jer traže mogucnost kazne, Mislim da nije striktno definirano kako kazniti u ovakvom slucaju. To ih yebe pa se sastaju u ova doba.
Fatić Nermin je napisao/la:Sve ovo što nam se podmeće, čime nas šikaniraju, kakvim se stvarima bave nek' vam bude vodilja i podsjetnik zašto je Željezničar najveći klub u Bosni i Hercegovini. Od samog nastanka do dana današnjeg, sa ponosom možemo reći da smo čistog obraza i uvijek kontra sistema, ma kako god se sistem zvao, ostvarivali ono što nam je u početku samom bilo onemogućivano da i u najluđim snovima ostvarimo. To je Željezničar. Prkos. Inat. Želja. Srce. Muda. To je ono što će ovaj klub biti dok god ovaj svijet postoji. Heroj, mangup, lafac, a u isto vrijeme i gospodin, šminka, elokvencija. Željo. Sve u jednom. Proći će i ovo šikaniranje od strane saveza, a gigant iz Zvorničke i dalje biti tu, živ, uspravan i prkosan. Tako da, draga braćo, bit će i novih saveza, i novih ljudi i u istom, i onih koji će biti naklonjeni nama, i onih koji će biti kontra nas, koji će nam pomagati, i koji će činiti sve da nestanemo, samo jedino što će ostati je Željo, baš onakav kakav je od samog svog nastanka, bez obzira na sve golgote, patnje, promjene sistema i vlasti kroz koje je tokom svoje historije prolazio... Jer Željo se ne mijenja, Željo je konstanta koja živi, koliko god drugi htjeli da to promijene. Konstanta koja je nastala iz ljubavi, a prava ljubav živi vječno. E to je Željo.
Ma dobro nema ovo veze sa ekipom koja će istrčati na Grbavicu. Mi svoj posao moramo odraditi maksimalno i nositi naše momke sve do nove pobjede. Tekma na stranu, ali ove neke zajebancije što ti klub srozavaju u rang Krupe (ništa protiv kluba) nisu fer, a nadam se da će to prepoznati i ostali klubovi i konačno stati u kraj ovim uhljupima.tm8782 je napisao/la:I da opet se pravi pritisak pred veoma vaznu utakmicu...
EDIT: Mislio sam da cu svoj '1000' post na ovoj temi iskoristiti za neku pametniju vijest ali se nije dalo...
Fatić Nermin je napisao/la:Sve ovo što nam se podmeće, čime nas šikaniraju, kakvim se stvarima bave nek' vam bude vodilja i podsjetnik zašto je Željezničar najveći klub u Bosni i Hercegovini. Od samog nastanka do dana današnjeg, sa ponosom možemo reći da smo čistog obraza i uvijek kontra sistema, ma kako god se sistem zvao, ostvarivali ono što nam je u početku samom bilo onemogućivano da i u najluđim snovima ostvarimo. To je Željezničar. Prkos. Inat. Želja. Srce. Muda. To je ono što će ovaj klub biti dok god ovaj svijet postoji. Heroj, mangup, lafac, a u isto vrijeme i gospodin, šminka, elokvencija. Željo. Sve u jednom. Proći će i ovo šikaniranje od strane saveza, a gigant iz Zvorničke i dalje biti tu, živ, uspravan i prkosan. Tako da, draga braćo, bit će i novih saveza, i novih ljudi i u istom, i onih koji će biti naklonjeni nama, i onih koji će biti kontra nas, koji će nam pomagati, i koji će činiti sve da nestanemo, samo jedino što će ostati je Željo, baš onakav kakav je od samog svog nastanka, bez obzira na sve golgote, patnje, promjene sistema i vlasti kroz koje je tokom svoje historije prolazio... Jer Željo se ne mijenja, Željo je konstanta koja živi, koliko god drugi htjeli da to promijene. Konstanta koja je nastala iz ljubavi, a prava ljubav živi vječno. E to je Željo.