čet feb 25, 2016 9:09 am
Hvala svima. Ovo je moj privatni komentar u vezi hora. Može performans propasti, možete možda biti razočarani, jer nismo ugostili ovog ili onog... Reći ću vam da su neka od imena koja ste tražili obećala koncert ako podignemo neki trofej na kraju sezone.
Želju kao klub osnovali su inžinjeri sarajevske željezničke radionice u vrijeme visokointelektualnog sađenja krompira.
Ivica Osim, kako ga nazvaše Strauss, bio je izvrstan učenik, genijalan matematičar i dobar šahista.
Za Milana Ribara kažu da je trčao u školu svojim mladim igračima pravdati izostanke s nastave, insistirao na peticama, sekirao se što je Pike Mujkić bio loš učenik.
Pojedinačno bih u prošlosti mogao navesti mnogo primjera ljudi koji su mimo terena postigli mnogo, a navijaju za Želju.
Voli Želju, vrhunski borac Alen.
Voli Želju, porodica vrsnih muzičara i farmaceuta Igor.
Voli Želju, sigurno najbolji komentator u BiH Admir.
Voli Želju, veliki humanista i organizator mnogih akcija pomoći Edin, zapravo skupa s njim i Adi.
Jedan od najboljih sportskih novinara u državi Muhamed.
Sigurno najbolji mladi PR Emir.
Čovjek čije komentare o marketingu čitaju stručnjaci drugih firmi Kemal.
Najbolji ljudi u računovodstvu i reviziji u BiH Vedran, Marko, Adnan i Adnan.
Vrsni studenti Admir, Erwin i Adna.
Ovo su samo neki od primjera...
Mnoštvo ljudi iz biznisa i običnog svijeta.
Nismo mi masa koja pravi probleme iako novinari često vole pričati o problematičnoj navijačkoj populaciji. Mi samo volimo svoje, dok se drugi busaju u Real Madrid i United koji nikad neće biti njihovi.
Pa me tako frajer opra na ruke jutros što će hor nastupiti prije početka utakmice sa Širokim Brijegom, jer kao nije to za stadiona (valjda tuguje za Ljubinim danima na Grbavici).
Zapravo je ovo Željo, pa ako vas ne zanima fudbal, bar mi je drago reći vam da će hor Pontanima u nedjelju imati najveću publiku ikada, da će zapravo ovo biti jedan od najposjećenijih kulturnih evenata u državi ikada.
Uvijek originalni, uvijek normalni... Mi smo Željini wink emoticon
Zadnja izmjena:
Fanzi, dana/u čet feb 25, 2016 9:13 am, ukupno mijenjano 1 put.