ponosannavas je napisao/la:Apsolutno podržavam da nema prenosa. Žao je i meni raje vani, ali moramo malo raditi na ovome. Što se mene tiče, treba stream praviti svaku domaću tekmu za članove, a ujedno i za raju vani. Na tom streamu se vrte reklame naših sponzora i to je to. Plaća se marka ili dvije nešto simbolično da se pokriju troškovi raji koja radi strem, a ovi što nisu članovi petaka. GOtova priča. Kad neko iskešira bujrum i prenosi, a stream-a onda nema.
on trenira sam ali je jos uvijek pod ugovorom, nesto tipa stanic , bogicevic..Leon_Professional je napisao/la:Kakva kazna 3 mjeseca? Mozes li malo objasniti, zar nije slobodan igrac??!pintol_TM87 je napisao/la:Stila je 3 mjeseca dobio kazne od kluba ali ne zeli raskid ugovora tako da se sad mozda pocnu ganjati po sudu ili kako to vec ide..
Jahicu se nazalost lose pise izgleda..sutra sastav
fejzic,stevanovic,bevab,aco (ako ne ode), bokacini, beganovic(mozda mirza), stevanovic, blagojevic, bekric,pozder, lendric..
trening je u 18
Moram Kosticu cestitati sto rotira dosta igraca. Mada ja bi na lijevoj strani volio vidjeti covjeka kojem je to prirodna pozicija, Lazica. Naravno, ako je spreman.
Fino Kosta dozira minutazu napadacima, ali imam osjecaj da se Nikolic i Lendra bolje razumiju, ali Pozder bi mogao nesto na skok uraditi protiv Sirokog.
OK, hvala! Ma nece ni Pozder igrati svih 90 minuta, ali drago mi je radi ovakvog rotiranja igraca.pintol_TM87 je napisao/la: on trenira sam ali je jos uvijek pod ugovorom, nesto tipa stanic , bogicevic..
Nikolic nema snage za 90 minuta..
Ko ne kupi zajebao se jeHurmasica je napisao/la:Sutra je posljednji dan prodaje godišnjih ulaznica FK Željezničar! Prodaja će se vršiti na Stadionu Grbavica od 11 do 15 sati.
Eto napisao je gore @fk1921 da dresove po sniženim cijenama očekujemo naredne sedmice. Biće sigurno objava i na zvaničnoj pa neka sačekaju 2,3 danaFormat je napisao/la:Raja kolko su dresovi? Ova raja hoce da im neko uzme pa bi starom dole rekao pa da posalje,da znam reci . Hvala