Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.jovanmaksimovic je napisao/la:publika u sirokom je uvijek bila fina prema nama, sto ima problema sa hz to nije nas problem... ja ih postujem, iako ima idiota tamo, ali kad cemo tako, gdje nema? cak i kod nas nadjes nekog nafuranog tinejdzera koji je spreman na uleti na golmana slavije ili da pali hrvatsku zastavu...
Licemjerno.SIMA_SIMAU je napisao/la:Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.jovanmaksimovic je napisao/la:publika u sirokom je uvijek bila fina prema nama, sto ima problema sa hz to nije nas problem... ja ih postujem, iako ima idiota tamo, ali kad cemo tako, gdje nema? cak i kod nas nadjes nekog nafuranog tinejdzera koji je spreman na uleti na golmana slavije ili da pali hrvatsku zastavu...
Ako je otkaz dobio zbog nediscipline (incident u zenici) onda cemo lahko dobiti slucaj na sudu..exbabilon je napisao/la:Cini se kako bi i mi mogli platiti otpremninu Bogiju.
na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?exbabilon je napisao/la:Licemjerno.SIMA_SIMAU je napisao/la:Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.jovanmaksimovic je napisao/la:publika u sirokom je uvijek bila fina prema nama, sto ima problema sa hz to nije nas problem... ja ih postujem, iako ima idiota tamo, ali kad cemo tako, gdje nema? cak i kod nas nadjes nekog nafuranog tinejdzera koji je spreman na uleti na golmana slavije ili da pali hrvatsku zastavu...
Veoma zanimljiv podatak. Sa Sirokim je uvijek derbi, igra se otvoren i lijep fudbal. Ne znam da je tamo bio belaj kad smo se za titulu s njima borili, pa vise od pola Pecare bili nasi navijaci, ali to me neko mora podsjetiti, ja se toga zaista ne sjecam. Uglavnom uvijek fina atmosfera. Ovo sto ajzea govori, pa nije na mjestu, prvo pogledas sebe i ja b ise onda sam postidio, ako cemo tako vec i o nekim ispadima...ali necemo o tome ovdje. Ja gledam fudbal i fudbalsku atmosferu i uvijek to bude fin derbi, i tamo i vamojovanmaksimovic je napisao/la:veoma interesantan podatak, otkako je poceo novi milenij, zeljo je najvise zvanicnih utakmica odigrao protiv sirokog brijega (48), slijedi sarajevo (44), celik (37), zrinjski (36)...
0addyno1 je napisao/la:na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?exbabilon je napisao/la:Licemjerno.SIMA_SIMAU je napisao/la:
Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.
Dovoljno...ali kazem uvijek imas pojedinaca koji zakuha...ok ne bitno do mene ne zelim sw raspravljati.addyno1 je napisao/la:na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?exbabilon je napisao/la:Licemjerno.SIMA_SIMAU je napisao/la:
Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.
I ja sam isto mislio ali ocito i na ovom forumu postaje ono da ne smijes imati razlicito misljenje.Omar500 je napisao/la:Ja govorim o fudbalskom aspektu, ne zalazim u nista drugo. Igra se dobar fudbal, ne lome se noge, a ovo drugo trenutno nije tema niti imamo mi direktno s njima problema. Kakvo bratimljenje, niko to nije spomenuo, ali uvijek je dobra fudbalska predstava i igra se dobar derbi, fina bude atmosfera na stadionu. Nek mi neko potvrdi, ako moze, kako je prosla s njima tekma za titulu, kada je vise od pola Pecare bilo ispunjeno nasim navijacima.
pitao sam exbabilonaSIMA_SIMAU je napisao/la:Dovoljno...ali kazem uvijek imas pojedinaca koji zakuha...ok ne bitno do mene ne zelim sw raspravljati.addyno1 je napisao/la:na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
Bravo, prijatelju !exbabilon je napisao/la: Ali jednostavno ne mogu prihvatiti neki bratski odnos s njima. To sto ne pucaju po nama, nego igrom slucaja po nasoj braci, rodjacima, prijateljima s kojima mi dijelimo grad, ne cini ih zlatnim. Fasisticki ispadi, zvizdanje na himnu, politika kluba oko dovodjenja igraca iskljucivo jedne religije, ne ide uz Zelju i ne ide da se s njima nesto bratimimo, lizemo i slicno.
Banalan primjer. Da je ne daj Boze pala nasa mrtva glava u BL prije par godina kad su nas zakamenjali, bi li vam odgovaralo da pitari govore kako su oni sasvim okej?
Sve ok.addyno1 je napisao/la:pitao sam exbabilonaSIMA_SIMAU je napisao/la:Dovoljno...ali kazem uvijek imas pojedinaca koji zakuha...ok ne bitno do mene ne zelim sw raspravljati.addyno1 je napisao/la:
na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?
Kad pricamo o nekom klubu iskljucivo mozemo pricati i uslovima za igru i onome sto se desava na terenu mi smo svaki put u Sirokom imali sve na svom mjestu. Ako pricamo o tome da su nas negdje ruzno docekali kao navijace ja ne znam gdje su nam crveni tepih prostrli pa gore sam uvrede dozivio i u tuzli i zenici pa ako cemo iskreno i u mostaru i to ne samo od navijaca nego i murije.SIMA_SIMAU je napisao/la:I ja sam isto mislio ali ocito i na ovom forumu postaje ono da ne smijes imati razlicito misljenje.Omar500 je napisao/la:Ja govorim o fudbalskom aspektu, ne zalazim u nista drugo. Igra se dobar fudbal, ne lome se noge, a ovo drugo trenutno nije tema niti imamo mi direktno s njima problema. Kakvo bratimljenje, niko to nije spomenuo, ali uvijek je dobra fudbalska predstava i igra se dobar derbi, fina bude atmosfera na stadionu. Nek mi neko potvrdi, ako moze, kako je prosla s njima tekma za titulu, kada je vise od pola Pecare bilo ispunjeno nasim navijacima.
al' čuj oxford sveučilištePlavi orkestar je napisao/la:I vratiti violinu u klub,dati mu najodgovorniju funkciju u klubu pod jednim uslovom a to je da nas tušne kosookom za 2-3 miliona km i od tih para da se uzme pod zakup,od kakvog poljoprivrednog dobra,desetak duluma zemlje,naprave 1-2 igrališta za djecu i to nazove Oxford sveucilište Fudbalskog Kluba Zeljeznicar.mula je napisao/la:Ako ne pobjedimo sljedeće dvije utakmice zaboravite titulu, evropu, sve će krenuti niz brdo.Izgubit ćemo samopuzdanje, počet ćemo rasipat bodove i na Grbavici, na stadionu neće biti ni hiljadu ljudi. Ako do toga dođe otjerati trenera, upravu na celu sa Misimovićem, vratit Istok kakav je bio i raditi po starom.
A onaj ofsajd kosta nas evrope a onaj sto se htio obracunati sa dinom, sta je sve bilo u tunelu itd. Daleko su od zlatnog predaleko.pile87 je napisao/la:Kad pricamo o nekom klubu iskljucivo mozemo pricati i uslovima za igru i onome sto se desava na terenu mi smo svaki put u Sirokom imali sve na svom mjestu. Ako pricamo o tome da su nas negdje ruzno docekali kao navijace ja ne znam gdje su nam crveni tepih prostrli pa gore sam uvrede dozivio i u tuzli i zenici pa ako cemo iskreno i u mostaru i to ne samo od navijaca nego i murije.SIMA_SIMAU je napisao/la:I ja sam isto mislio ali ocito i na ovom forumu postaje ono da ne smijes imati razlicito misljenje.Omar500 je napisao/la:Ja govorim o fudbalskom aspektu, ne zalazim u nista drugo. Igra se dobar fudbal, ne lome se noge, a ovo drugo trenutno nije tema niti imamo mi direktno s njima problema. Kakvo bratimljenje, niko to nije spomenuo, ali uvijek je dobra fudbalska predstava i igra se dobar derbi, fina bude atmosfera na stadionu. Nek mi neko potvrdi, ako moze, kako je prosla s njima tekma za titulu, kada je vise od pola Pecare bilo ispunjeno nasim navijacima.
Mozemo pricati samo o onome na terenu jel fer i korektno i najvise sportski.