Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 04, 2016 6:43 pm

veoma interesantan podatak, otkako je poceo novi milenij, zeljo je najvise zvanicnih utakmica odigrao protiv sirokog brijega (48), slijedi sarajevo (44), celik (37), zrinjski (36)...
100/94/37/34 - i to je to!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:04 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:publika u sirokom je uvijek bila fina prema nama, sto ima problema sa hz to nije nas problem... ja ih postujem, iako ima idiota tamo, ali kad cemo tako, gdje nema? cak i kod nas nadjes nekog nafuranog tinejdzera koji je spreman na uleti na golmana slavije ili da pali hrvatsku zastavu...
Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

exbabilon
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:11 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:publika u sirokom je uvijek bila fina prema nama, sto ima problema sa hz to nije nas problem... ja ih postujem, iako ima idiota tamo, ali kad cemo tako, gdje nema? cak i kod nas nadjes nekog nafuranog tinejdzera koji je spreman na uleti na golmana slavije ili da pali hrvatsku zastavu...
Za mene su oni uvijek dobro dosli i nikada nismo imali problema dole. Jbg imas uvijek pojedinaca sa obje strane koji se nafuraju i fol psuju itd.
Licemjerno.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:16 pm

exbabilon je napisao/la:Cini se kako bi i mi mogli platiti otpremninu Bogiju.
Ako je otkaz dobio zbog nediscipline (incident u zenici) onda cemo lahko dobiti slucaj na sudu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

addyno1
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:17 pm

exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
na koliko utakmica u sirokom brijegu si bio?

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:veoma interesantan podatak, otkako je poceo novi milenij, zeljo je najvise zvanicnih utakmica odigrao protiv sirokog brijega (48), slijedi sarajevo (44), celik (37), zrinjski (36)...
Veoma zanimljiv podatak. Sa Sirokim je uvijek derbi, igra se otvoren i lijep fudbal. Ne znam da je tamo bio belaj kad smo se za titulu s njima borili, pa vise od pola Pecare bili nasi navijaci, ali to me neko mora podsjetiti, ja se toga zaista ne sjecam. Uglavnom uvijek fina atmosfera. Ovo sto ajzea govori, pa nije na mjestu, prvo pogledas sebe i ja b ise onda sam postidio, ako cemo tako vec i o nekim ispadima...ali necemo o tome ovdje. Ja gledam fudbal i fudbalsku atmosferu i uvijek to bude fin derbi, i tamo i vamo :)
Dvije godine zaredom isto borba za kup, finala s njima, stvarno jedan dobar i zdrav derbi. Ovo protiv Sarajeva je po meni bolesno, strahujes kad ce pocet Horde divljat i razvaljivat stadion...
Odlicna slika sa clanskim i sezonskim za Stevinu zenu i kcerkicu. Pravo lijepa prica :palacgore:

Ljudi, ja bih volio nesto da kazem. Mi smo puno na vecem nivou nego sto smo bili, velik je skok, ali imamo jos mnogo toga raditi. Evo omladinski pogon, dobili novog direktora, bas me zanima kako ce se sve razvijati. Ako dovedemo i Stilu i Lamaha(ili Slovenca), ja bih volio da ne padamo ovdje kolektivno u euforiju da pocnemo iznositi nebuloze da cemo izaci kao od sale u grupne faze. Za grupne faze treba jedno 4-5 godina konstantnog rada, na ovom nivou, i postepeno da se poboljsava jos vise. Ja jedva cekam da Stevanovic potpise novi ugovor, a sto se pojacanja tice, nadam se stvarno da ce doci. Ogromni su ovo pomaci cim se prica o ovome. I za Ibricica isto davno, iako je super sto nije dosao, ali cim se pricalo o tome i on rekao da je istina, znaci da smo mnogo ozbiljniji. Rastemo. Ali nismo sila da cemo sve mljeti. Idemo ka tome, korak po korak. U europi konstantno igrati, nabijati koeficijent pobjedama, dokle bude islo, a u nasoj ligi polako ostvarivati dominaciju u narednim godinama. Ne moze sve preko noci ,ali lijepo se ovo odvija :)
A za Bogicevica...odoh da procita msta se to sad izdesavalo :S
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:22 pm

addyno1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
0
Ali jednostavno ne mogu prihvatiti neki bratski odnos s njima. To sto ne pucaju po nama, nego igrom slucaja po nasoj braci, rodjacima, prijateljima s kojima mi dijelimo grad, ne cini ih zlatnim. Fasisticki ispadi, zvizdanje na himnu, politika kluba oko dovodjenja igraca iskljucivo jedne religije, ne ide uz Zelju i ne ide da se s njima nesto bratimimo, lizemo i slicno.
Banalan primjer. Da je ne daj Boze pala nasa mrtva glava u BL prije par godina kad su nas zakamenjali, bi li vam odgovaralo da pitari govore kako su oni sasvim okej?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:22 pm

addyno1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
Dovoljno...ali kazem uvijek imas pojedinaca koji zakuha...ok ne bitno do mene ne zelim sw raspravljati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:25 pm

Ja govorim o fudbalskom aspektu, ne zalazim u nista drugo. Igra se dobar fudbal, ne lome se noge, a ovo drugo trenutno nije tema niti imamo mi direktno s njima problema. Kakvo bratimljenje, niko to nije spomenuo, ali uvijek je dobra fudbalska predstava i igra se dobar derbi, fina bude atmosfera na stadionu. Nek mi neko potvrdi, ako moze, kako je prosla s njima tekma za titulu, kada je vise od pola Pecare bilo ispunjeno nasim navijacima.

Praise the sun \[T]/

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:26 pm

ljudi, mi smo s njima odigrali 48 utakmica u 16 godina, i samo jednom je bilo sranje... kad nas je doslo dole 3 hiljade 2003. godine... to treba imati na umu... mene ne interesuje njihova politika dovodjena igraca (po tome onda trebamo mrziti i athletic bilbao?)...

ako hz ima problem s skriparima, nije nas problem, isto kao sto nije problem za hz, ako mi imamo problem sa lesinarima...
100/94/37/34 - i to je to!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:27 pm

Omar500 je napisao/la:Ja govorim o fudbalskom aspektu, ne zalazim u nista drugo. Igra se dobar fudbal, ne lome se noge, a ovo drugo trenutno nije tema niti imamo mi direktno s njima problema. Kakvo bratimljenje, niko to nije spomenuo, ali uvijek je dobra fudbalska predstava i igra se dobar derbi, fina bude atmosfera na stadionu. Nek mi neko potvrdi, ako moze, kako je prosla s njima tekma za titulu, kada je vise od pola Pecare bilo ispunjeno nasim navijacima.
I ja sam isto mislio ali ocito i na ovom forumu postaje ono da ne smijes imati razlicito misljenje.

addyno1
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:27 pm

addyno1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Licemjerno.
Dovoljno...ali kazem uvijek imas pojedinaca koji zakuha...ok ne bitno do mene ne zelim sw raspravljati.
pitao sam exbabilona :)

Ajzea
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:28 pm

exbabilon je napisao/la: Ali jednostavno ne mogu prihvatiti neki bratski odnos s njima. To sto ne pucaju po nama, nego igrom slucaja po nasoj braci, rodjacima, prijateljima s kojima mi dijelimo grad, ne cini ih zlatnim. Fasisticki ispadi, zvizdanje na himnu, politika kluba oko dovodjenja igraca iskljucivo jedne religije, ne ide uz Zelju i ne ide da se s njima nesto bratimimo, lizemo i slicno.
Banalan primjer. Da je ne daj Boze pala nasa mrtva glava u BL prije par godina kad su nas zakamenjali, bi li vam odgovaralo da pitari govore kako su oni sasvim okej?
Bravo, prijatelju !

1921.ba
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:28 pm

VIDEO/ FOTO Reportaža: Za europsku Grbavicu i Plavi zid

http://1921.ba/video-foto-reportaza-za- ... i-zid-2554" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:31 pm

addyno1 je napisao/la:
addyno1 je napisao/la:
pitao sam exbabilona :)
Sve ok.

dell21
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:32 pm

Svi koji pricaju dobro dole, fini jedan belaj ovo ono uopste ne idu na gostovanja pa nezz sta se desava vec na tv gledaju. Jebe mi se za sve druge i ivijek ce biti kao ostali. Aj da pisemo o igri sastavu itd. I meni je cudno ovo u vezi bogija.

pile87
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:32 pm

Omar500 je napisao/la:Ja govorim o fudbalskom aspektu, ne zalazim u nista drugo. Igra se dobar fudbal, ne lome se noge, a ovo drugo trenutno nije tema niti imamo mi direktno s njima problema. Kakvo bratimljenje, niko to nije spomenuo, ali uvijek je dobra fudbalska predstava i igra se dobar derbi, fina bude atmosfera na stadionu. Nek mi neko potvrdi, ako moze, kako je prosla s njima tekma za titulu, kada je vise od pola Pecare bilo ispunjeno nasim navijacima.
I ja sam isto mislio ali ocito i na ovom forumu postaje ono da ne smijes imati razlicito misljenje.
Kad pricamo o nekom klubu iskljucivo mozemo pricati i uslovima za igru i onome sto se desava na terenu mi smo svaki put u Sirokom imali sve na svom mjestu. Ako pricamo o tome da su nas negdje ruzno docekali kao navijace ja ne znam gdje su nam crveni tepih prostrli pa gore sam uvrede dozivio i u tuzli i zenici pa ako cemo iskreno i u mostaru i to ne samo od navijaca nego i murije.
Mozemo pricati samo o onome na terenu jel fer i korektno i najvise sportski.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

roger_bannister4
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:34 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
mula je napisao/la::cigara: Ako ne pobjedimo sljedeće dvije utakmice zaboravite titulu, evropu, sve će krenuti niz brdo.Izgubit ćemo samopuzdanje, počet ćemo rasipat bodove i na Grbavici, na stadionu neće biti ni hiljadu ljudi. Ako do toga dođe otjerati trenera, upravu na celu sa Misimovićem, vratit Istok kakav je bio i raditi po starom.
:)
I vratiti violinu u klub,dati mu najodgovorniju funkciju u klubu pod jednim uslovom a to je da nas tušne kosookom za 2-3 miliona km i od tih para da se uzme pod zakup,od kakvog poljoprivrednog dobra,desetak duluma zemlje,naprave 1-2 igrališta za djecu i to nazove Oxford sveucilište Fudbalskog Kluba Zeljeznicar.
al' čuj oxford sveučilište :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:
1921

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:35 pm

Ma samo treba opusteno na forumu, previse se ozbiljno shvata i ratoborno se brane stavovi :D
Kjosevski moze igrati protiv Slobode?

Praise the sun \[T]/

dell21
Kontakt:

čet avg 04, 2016 7:37 pm

pile87 je napisao/la:
Kad pricamo o nekom klubu iskljucivo mozemo pricati i uslovima za igru i onome sto se desava na terenu mi smo svaki put u Sirokom imali sve na svom mjestu. Ako pricamo o tome da su nas negdje ruzno docekali kao navijace ja ne znam gdje su nam crveni tepih prostrli pa gore sam uvrede dozivio i u tuzli i zenici pa ako cemo iskreno i u mostaru i to ne samo od navijaca nego i murije.
Mozemo pricati samo o onome na terenu jel fer i korektno i najvise sportski.
A onaj ofsajd kosta nas evrope a onaj sto se htio obracunati sa dinom, sta je sve bilo u tunelu itd. Daleko su od zlatnog predaleko.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava