Sve nešto ljubav prema klubu i te fore a klub placa. Nema tu ljubavi ni grama, vec ljecenje licnih frustracija i guranje vlastitih interesa. Cesto se znala dogoditi i manipulacija neki koji veze nemaju sa klubom. Nije u grupi ni blizu sređena situacija a oni se pozivaju na to da je u prošlosti bilo i gore.Tavas1921 je napisao/la:Steta sto nije 10 000.dimitrijevic je napisao/la:Za skandiranje protiv Seselja dobili 1 000...nicim izazvana pjesma pocinje u 90 minutu I donosi klubu cestitku.Najgluplji dio tekme...
Ja cekam da se pobuni ostatak navijaca protiv takvog skandiranja, al reko bolje da sjednem nego batine da popijem. Sramota za klub
Kada počnemo na forumu pisati o tome ušutkaju nas * idite na posebnu temu pa tamo pricajte*

Skocilo je pola foruma na mene kada sam se pobunio glasno i otvoreno protiv uprave što je dozvolila veci broj karata za huligane nego što je dozvoljeno. Danas smo dobili i cijenu te odluke u vidu kazne iz FSBIH. Znalo se unaprijed da ce nas opaliti zbog loše organizacije. Kudikamo je lakše deverati sa 500 budala ko sa 2000. Ali eto....valjda je to škola za buducnost. Sva ova plačanja se odbijaju nama od glavu jer usporavaju izgradnju nove Grbavice.
Vecina navijaca nije za placanje kazni i krajnje je vrijeme da se pobunimo proti gluposti manjine. Pojedinac je nemocan ali svi skupa možemo puno.