Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 03, 2016 10:08 pm

Tavas1921 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Za skandiranje protiv Seselja dobili 1 000...nicim izazvana pjesma pocinje u 90 minutu I donosi klubu cestitku.Najgluplji dio tekme...
Steta sto nije 10 000.
Ja cekam da se pobuni ostatak navijaca protiv takvog skandiranja, al reko bolje da sjednem nego batine da popijem. Sramota za klub
Sve nešto ljubav prema klubu i te fore a klub placa. Nema tu ljubavi ni grama, vec ljecenje licnih frustracija i guranje vlastitih interesa. Cesto se znala dogoditi i manipulacija neki koji veze nemaju sa klubom. Nije u grupi ni blizu sređena situacija a oni se pozivaju na to da je u prošlosti bilo i gore.
Kada počnemo na forumu pisati o tome ušutkaju nas * idite na posebnu temu pa tamo pricajte* :r * tamo vas niko nece vidjeti* :lol: Jeste da sam ja :) otvorio tenu Navijacki kodeks ali nije samoreklamiranje jer nam je taj kodeks neophodan.
Skocilo je pola foruma na mene kada sam se pobunio glasno i otvoreno protiv uprave što je dozvolila veci broj karata za huligane nego što je dozvoljeno. Danas smo dobili i cijenu te odluke u vidu kazne iz FSBIH. Znalo se unaprijed da ce nas opaliti zbog loše organizacije. Kudikamo je lakše deverati sa 500 budala ko sa 2000. Ali eto....valjda je to škola za buducnost. Sva ova plačanja se odbijaju nama od glavu jer usporavaju izgradnju nove Grbavice.
Vecina navijaca nije za placanje kazni i krajnje je vrijeme da se pobunimo proti gluposti manjine. Pojedinac je nemocan ali svi skupa možemo puno.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:19 pm

a valja l' ovaj jure?
gradi željo boli te *****

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:20 pm

ChWilla je napisao/la:a valja l' ovaj jure?
Valja brate bit će isti Guvo
Cuva Bog Zelju svog!

Valter
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:26 pm

Model1964 je napisao/la:
Tavas1921 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Za skandiranje protiv Seselja dobili 1 000...nicim izazvana pjesma pocinje u 90 minutu I donosi klubu cestitku.Najgluplji dio tekme...
Steta sto nije 10 000.
Ja cekam da se pobuni ostatak navijaca protiv takvog skandiranja, al reko bolje da sjednem nego batine da popijem. Sramota za klub
Sve nešto ljubav prema klubu i te fore a klub placa. Nema tu ljubavi ni grama, vec ljecenje licnih frustracija i guranje vlastitih interesa. Cesto se znala dogoditi i manipulacija neki koji veze nemaju sa klubom. Nije u grupi ni blizu sređena situacija a oni se pozivaju na to da je u prošlosti bilo i gore.
Kada počnemo na forumu pisati o tome ušutkaju nas * idite na posebnu temu pa tamo pricajte* :r * tamo vas niko nece vidjeti* :lol: Jeste da sam ja :) otvorio tenu Navijacki kodeks ali nije samoreklamiranje jer nam je taj kodeks neophodan.
Skocilo je pola foruma na mene kada sam se pobunio glasno i otvoreno protiv uprave što je dozvolila veci broj karata za huligane nego što je dozvoljeno. Danas smo dobili i cijenu te odluke u vidu kazne iz FSBIH. Znalo se unaprijed da ce nas opaliti zbog loše organizacije. Kudikamo je lakše deverati sa 500 budala ko sa 2000. Ali eto....valjda je to škola za buducnost. Sva ova plačanja se odbijaju nama od glavu jer usporavaju izgradnju nove Grbavice.
Vecina navijaca nije za placanje kazni i krajnje je vrijeme da se pobunimo proti gluposti manjine. Pojedinac je nemocan ali svi skupa možemo puno.
Ovdje ako se pise o problemima koje pojedini nazovi navijaci cine klubu, kako nanose klubu finansijsku stetu, ti se postovi ili brisu od strane moderatora ili se preporucuje da se o tim stvarima pise na tamo nekakvim posebnim temama, ali ako se pise o bumovima e o tome je dozvoljeno pisati u nastavcima. Na utakmici protiv komsija kada Lendric postize gol, neki maloljetnik na sjeveru (maximalno 16 godina) upali bengalku i djaba sto ga ostali okolo napadaju zbog toga, on sav vazan okrenu se prema grupi svojih istomisljenika i trazi da mu dodaju drugu. Nemojte mi reci da on na svoj nacin pokazuje ljubav prema klubu. Je.be se njega za Zelju.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Model1964

sri avg 03, 2016 10:30 pm

ChWilla je napisao/la:a valja l' ovaj jure?
Po vama ispade zvjer :) , a nije. Dobar igrac je ;) i u prijašnjoj sezoni je zablistao. Discipinovan, odgovoran i misli što je najvaznije. Ko svi Janezi :) je kondiciono u top formi. I on je nedavno imao povredu. Zavrc je ostao nekom igracu kratak 6 milja eura i nije dobio licencu i možda na tu foru dobije raskih ugovora i dođe kao slobodan igrac. Inace ima ugovor još 2 godine ;)
Katanec ga je pozvao u repku zbog brzine, da je u užem kadru repke, nije.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:34 pm

Znači mi bosanci ne mislimo :ganja:

Najvažnije pitanje ti nama reci bil on valjao ili ne

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:34 pm

(VIDEO) Kosorić: Široki je tradicionalno nezgodna ekipa za nas

Pročitajte više na: http://sport1.ba/video-kosoric-siroki-j ... pa-za-nas/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:37 pm

Valter je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Tavas1921 je napisao/la: Steta sto nije 10 000.
Ovdje ako se pise o problemima koje pojedini nazovi navijaci cine klubu, kako nanose klubu finansijsku stetu, ti se postovi ili brisu od strane moderatora ili se preporucuje da se o tim stvarima pise na tamo nekakvim posebnim temama, ali ako se pise o bumovima e o tome je dozvoljeno pisati u nastavcima. Na utakmici protiv komsija kada Lendric postize gol, neki maloljetnik na sjeveru (maximalno 16 godina) upali bengalku i djaba sto ga ostali okolo napadaju zbog toga, on sav vazan okrenu se prema grupi svojih istomisljenika i trazi da mu dodaju drugu. Nemojte mi reci da on na svoj nacin pokazuje ljubav prema klubu. Je.be se njega za Zelju.
Mislim da si nesto pogresno shvatio. Mi cak i podrzavamo tu vrstu diskusije, jer moramo biti samokriticni. Buduci da si kritiku uputio moderatorima i pored najbolje zelje i volje, istina je da pogrijese nekada, a i ja prvi ikao administrator. Sve konstruktivne kritike prihvatamo, zato i jeste dio jednog prijateljski nastrojenog i, sto je veoma bitno, nezavisnog okruzenja. Jedini postovi koji se brisu su oni gdje se pretjeruje i prelazi granica zdrave diskusije i postovanja. Sto se tice tog navijanja za Seselja, apsolutno nepotrebno, degutantno i podrzavam diskusiju na tu temu. Evo ja javno kazem da je ova tema mjesto za tu diskusiju, mada manje - vise mislim da je sve receno, ali ako neko ima nesto jos da doda - neka izvoli. Rado cu ispratiti diskusiju, iako sam na strani misljenja da na tribinama samo Zeljo mora biti.

Sto se tice Jure.. nadajmo se braco i sestre, nadajmo se...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:38 pm

Ma Model gura neke svoje :rofl: :rofl: :rofl:
Garant nije u talu za ovog igraca pa odmah nije dobar :rofl: :rofl: salim se
Cini mi se da je pravio razliku u ovoj svojoj ekipi. Gradje kao Djelmic, al bolji od njeg izgleda.
Stojim pri tome da nema u ligi ovakav igrac na krilu. :D

Model1964

sri avg 03, 2016 10:42 pm

@valter
Dugo godina imam iskustvo Juga, puno prije nego su se sadašnji djecali iz grupe rodili. Znamo mi je kada te ponese masa. Isto tako znano mi je kada te neko stariji opomene da prestaneš...to moraš napraviti ODMAH. Takav vakat je bio. Ja znam da bi mu tu bengalku u šupak uguro ako me nebi poslušo. Nikad djeca nisu kriva vec odrasli.
Prokleti rat je prekinuo kontinuitet i na jugu. Nisu djeca poslije rata imali od koga uciti vec sama tražila rjrsenja i sada se to prenosi dalje
@storm
ti si car ovog foruma, :) ( ne zbog ovog posta vec inace) iako cesto imamo suprotna mišljenja :)
Jovan je neki dan brisao postove i ja sam napravio zajebanciju na njegov racun da je Đigibau :)
Naravno da je ovdje mjesto da kritikujemo sve što je loše za Želju. Necemo valjda na forumu pcelara :)

Jaozinho22

sri avg 03, 2016 10:42 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma Model gura neke svoje :rofl: :rofl: :rofl:
Garant nije u talu za ovog igraca pa odmah nije dobar :rofl: :rofl: salim se
Cini mi se da je pravio razliku u ovoj svojoj ekipi. Gradje kao Djelmic, al bolji od njeg izgleda.
Stojim pri tome da nema u ligi ovakav igrac na krilu. :D
E vidiš i na Đelmu liči.
Ma kakav @Model, taldzija klasični izmišlja neke viole neke pripreme fazoni,priča u prazno :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:47 pm

Pozder ljudina :klanjase2: :klanjase2: Kako samo frajer prica, vidi se da to nije glumetanje neko i neke floskule. Iz duse, narodski, bravo decko :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

storm_raider
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:49 pm

Model1964 je napisao/la: @storm
ti si car ovog foruma, :) ( ne zbog ovog posta vec inace) iako cesto imamo suprotna mišljenja :)
Jovan je neki dan brisao postove i ja sam napravio zajebanciju na njegov racun da je Đigibau :)
Naravno da je ovdje mjesto da kritikujemo sve što je loše za Želju. Necemo valjda na forumu pcelara :)
Ma mozemo mi imati suprotna misljenja, ali smo na istoj strani uvijek, braca po oruzju, a to je valjda najbitnije. ;) Kao i svi mi ovdje.
Normalno, konstruktivno kritikovanje je uvijek dobrodoslo. Generalno lako nasi ljudi kada im neko "razvodni" stavove, shvataju to licno, pa nazivaju takve "pljuvacima". Jasna je razlika izmedju konstruktivne kritike, jer ona uvijek stremi na rjesenju i samo je to interesuje, te izmedju pljuvanja, ciji je cilj iskljucivo malicioznost. Mi ovdje pamtimo svakakvu represiju na prijasnjem forumu, pa smo jos uvijek oprezni, ali dok god se nesto pitam, a pitat cu se, ovdje toga nece biti. Ovi momci u moderaciju su nepotkupljivi i to im daje za pravo da budu najbolji na tim pozicijama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Online

sri avg 03, 2016 10:50 pm

Jesam ja jedini koji nije za dovodjenje dodatnih igraca sada kada je sezona vec pocela, dok se uklopi, ustali u ekipu, navikne, prodje 5 kola, i ovako mislim da imamo ekipu za vrh.
Srcu draga, boja PLAVA !

Kapiten
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:Pozder ljudina :klanjase2: :klanjase2: Kako samo frajer prica, vidi se da to nije glumetanje neko i neke floskule. Iz duse, narodski, bravo decko :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
:palacgore: :pljesak: Sto mi poraste u ocima brzo ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Model1964

sri avg 03, 2016 10:51 pm

@ Leon i svi drugi :-) koji ste me juce i danas zapitkivali.... napisao sam vam sve i trebate citati sa razujevanjem :-) , a ne samo dolazi ili ne dolazi i ime :-) . Ja kao pouzdan žbir :-) iz dežele moram pisati u šiframa ;-)
Nisam napisao da je loš nego da nije zvjer. Malo koji igrac misli bio Janez ili Mujo. Ovaj nije mega talenat ali ono što ima talenta, zahvaljujuci glavi, zna maximalno iskoristiti.
@Jaozinho22 :cigara:

Okolele
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:56 pm

I koga smo veceras doceli..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 10:56 pm

@Model sta se odmah palis zezamo se :)
Svakako da necemo imati ista misljenja, eto sad da komentarisemo nekog igraca iz Zelje razlicito cemo gledati na to.
Razumijem ja sve sto si rekao :palacgore:
Trebo bi opaliti po onoj providnoj boci da se malo oraspolozis :ganja:

bianco blu
Kontakt:

sri avg 03, 2016 11:02 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Jesam ja jedini koji nije za dovodjenje dodatnih igraca sada kada je sezona vec pocela, dok se uklopi, ustali u ekipu, navikne, prodje 5 kola, i ovako mislim da imamo ekipu za vrh.
100% si u pravu

Jaozinho22

sri avg 03, 2016 11:02 pm

Leon_Professional je napisao/la:@Model sta se odmah palis zezamo se :)
Svakako da necemo imati ista misljenja, eto sad da komentarisemo nekog igraca iz Zelje razlicito cemo gledati na to.
Razumijem ja sve sto si rekao :palacgore:
Trebo bi opaliti po onoj providnoj boci da se malo oraspolozis :ganja:
Najurila ga žena :kafa:
Nego realno ovaj Jure djeluje kao bolja verzija Djelmica.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava