Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 03, 2016 3:59 pm

Ja ipak za razliku od Izlije mislim da nam bas u ovom momentu treba neko na lijevoj strani neko ko ce biti prevaga u nasu korist kao sto je to Miro na desnoj strani. Dovodjenjem tog lijevog krila imali bi odlicnu ekipu i nase sanse za titulu bi jos vise porasle. Meni se cini da Kostic nije zadovoljan sa Bekricem i da zbog toga zeli i jednog ofanzivnog veznog. Sa dolaskom kvalitetnog lijevog krila i kvalitetnog ofanzivnog veznog ja sam uvjeren u osvajanje bar jednog trofeja ove sezone..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:03 pm

Ma Džeku sam naveo kao jedan primjer i to maksimalni, vjerovatno je primjer glup ali mu je prvi pao na pamet. Mi navijači jedino volimo klub bez nekog interesa a i mi stalno nešto tražimo, zahtjevamo i da ne kažem ser*ckamo pomalo a ne igrači kojima je to hljeb, pravu igračku ljubav prema klubu možemo naći u mlađim generacijama jer njih nije život i okolina iskvarila i u rijetkim igračima po svijetu koji nisu dali da ih okolina promjeni samo što su oni rjeđi od djeteline sa 6 listova.
イビチャ・オシム

Tavas1921
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:09 pm

dimitrijevic je napisao/la:Za skandiranje protiv Seselja dobili 1 000...nicim izazvana pjesma pocinje u 90 minutu I donosi klubu cestitku.Najgluplji dio tekme...
Steta sto nije 10 000.
Ja cekam da se pobuni ostatak navijaca protiv takvog skandiranja, al reko bolje da sjednem nego batine da popijem. Sramota za klub

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:18 pm

Obavještenje o učlanjenju u Klub i prodaji godišnjih ulaznica

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-o- ... ica/21572/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:24 pm

"Željezničar je kažnjen s 4.000 KM zbog loše organizacije susreta prvog kola, te upotrebe pirotehnike od strane njegovih navijača na istom susretu."

ne znam da li postoji mogucnost zalbe, ali ukoliko postoji ja bi je svakako iskoristio. smatram nenormalnim da nas kaznjavaju za utakmicu koja je po mom misljenju odlicno organizovana.
dovoljan broj redara, policije, hitna pomoc, zastitne mreze na dvije velike tribine, kavez za gostujuce navijace, tampon zona, dodatna mreza....
ne vidim niti jedan propust u organizaciji utakmice, sa naglaskom na dio koji se tice samog kluba.

mislim da zbog ovakvih stvari kao i onih sudijskih lakrdija moramo dici svoj glas. trebamo dreknuti i udariti sakom od stol.
nece niko na nama graditi autoritet i prosipati neku silu bez ikakvog razloga.

hiljada zbog Otoke je opravdana, ali ovo sa Grbavice je smijurija.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:26 pm

Dobra je ona o Seselju bgm.

Prva mi je i posljednja zelja...
1921-1987-2007

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:27 pm

Svaka cast pa se moze uclaniti i u kucicama. Valjda bude turista, samo ih treba dobro nafurati.

ž'21
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:27 pm

U 4 su kadeti poceli ipak. @leone u pravu si

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mula
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:28 pm

Brkoo je napisao/la:Ja ipak za razliku od Izlije mislim da nam bas u ovom momentu treba neko na lijevoj strani neko ko ce biti prevaga u nasu korist kao sto je to Miro na desnoj strani. Dovodjenjem tog lijevog krila imali bi odlicnu ekipu i nase sanse za titulu bi jos vise porasle. Meni se cini da Kostic nije zadovoljan sa Bekricem i da zbog toga zeli i jednog ofanzivnog veznog. Sa dolaskom kvalitetnog lijevog krila i kvalitetnog ofanzivnog veznog ja sam uvjeren u osvajanje bar jednog trofeja ove sezone..
Odlično bi se uklopio ofanzivni lijevi bek, naravno ako misli Blagojevića ostaviti na lijevoj strani kao što je radio protiv Olimpika.
Ili možda da Lazića prekomanduje na lijevog beka
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Masinovodja
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:38 pm

Zasto imam osjecaj da cemo razbucati lafo akademcice.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:40 pm

lazić je dešnjak i ofanzivniji igrač, nije on za lijevog beka. nama treba pravo lijevo krilo koje igra lijevom nogom. dva beka imamo, husić mislim da nije loš unatoč onoj gluposti, a ni bevab nije toliko loš bio koliko raja priča.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 03, 2016 4:43 pm

Zna li neko koliko igraju kadeti ?

Okolele
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:05 pm

Za Široki

Fejzić---Siniša,Aco,Boccacini,Bevab----Miroslav,Blagoje,Uglješa,Pozder---Nikolić,Lendrić
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

teteac8684
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:21 pm

Fejzic - Memija, Kosoric, Boccacini, Husic - Secerovic, Blagojevic, Stevanovic, Lazic - Lendric, Nikolic

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:22 pm

Super bi bilo uraditi veliki prospekt, 2 m2 minimalno, postaviti ga ispred kucice, fino osmisliti, sa slikama navijaca, bakljade, podignutih dlanova i sl. "Take the best stadium tour of your life... enjoy the best fans in Europe", i tu mozes po 10 KM prodati ulaznica za sjever strancima bruku, kao i "neutralnim" i simpatizerima, pa im odmah prodati i navijacke artikle za utakmicu.

bianco blu
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:22 pm

Tavas1921 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Za skandiranje protiv Seselja dobili 1 000...nicim izazvana pjesma pocinje u 90 minutu I donosi klubu cestitku.Najgluplji dio tekme...
Steta sto nije 10 000.
Ja cekam da se pobuni ostatak navijaca protiv takvog skandiranja, al reko bolje da sjednem nego batine da popijem. Sramota za klub
pjesma se prekinula nakon 20 sekundi i neće se više pjevati

kb80
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:25 pm

Haklapuc je napisao/la:Naprimjer, ja sam svjestan svega toga, ali samo kažem da ne treba pričati o nekoj ljubavi, općenito. I oni koji dođu u tridesetim uglavnom traže solidne pare. Jedini izuzetak u zadnjih par godina kojeg mogu ovako napamet da se sjetim je Mirsad Bešlija.
:palacgore:

Grbavica
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:29 pm

Od ljubavi se ne živi.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FaraonTM
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:43 pm

Okolele je napisao/la:Za Široki

Fejzić---Siniša,Aco,Boccacini,Bevab----Miroslav,Blagoje,Uglješa,Pozder---Nikolić,Lendrić
+1
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

cikazubo
Kontakt:

sri avg 03, 2016 5:48 pm

teteac8684 je napisao/la:Fejzic - Memija, Kosoric, Boccacini, Husic - Secerovic, Blagojevic, Stevanovic, Lazic - Lendric, Nikolic
Zar Veca nije odradio kaznu sa zadnjom utakmicom ?

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.

Prijava