valjda dok dode onaj nas za 2 mjeseca sjecas se da su tako govorili e ako se nsto nije promijenilo...Hurmasica je napisao/la:A ovo nam dođe privremeni display ili?
Ja i zaboravio na to, dobro si. Vidim na stranici Samo Željo piše privremeni pa kontam šta je sad..DR.HOUSE je napisao/la:valjda dok dode onaj nas za 2 mjeseca sjecas se da su tako govorili e ako se nsto nije promijenilo...Hurmasica je napisao/la:A ovo nam dođe privremeni display ili?
Po meni bi jos veci poziv navijacima bio kad bi znali makar dio onoga sta se sprema, dosta ljudi nema pojma da ce nesto biti, a ovako bi mozda privukli jos kojeg gledaoca?Fanzi je napisao/la:Još ću jednom zamoliti ljude koji su saznali za uvertiru na Grbavici, da je ne šire dalje, koliko je moguće.
Svi će uživati. Klub je pozvao predstavnike diplomatskog kora, potvrđeni su dolasci ambasadora stranih zemalja.
I ja to kontam bas me nerviraHadzijalagic je napisao/la:Jes da srendam al mogli su i ono O na sjeveru malo podebljati
i to je u planu kolko sam upoznatPlava Porodica je napisao/la:Valjalo bi kad bi se ofarbala konsktrukcija LED displeja,i kad bi postavili novi grb na konstrukciju.Punp bi to ljepše izgledalo.
Najavljuju malo sunce, malo oblake i temperatutu od 14 stepeni.cikazubo je napisao/la:Samo da ne bude kise ili snijega, ovih dana ovi meteorolozi sve promasise, nadam se da su pogodili da ce bit bez padavina u nedjelju..
Biće novi grb.Plava Porodica je napisao/la:Valjalo bi kad bi se ofarbala konsktrukcija LED displeja,i kad bi postavili novi grb na konstrukciju.Punp bi to ljepše izgledalo.
Kapa do poda Edineeesz21 je napisao/la:![]()
![]()