Ko da smo sahtar... Samo stranciLARS1921 je napisao/la:Joj kad dođu Lankeđankeho u Sarajevo

Ko da smo sahtar... Samo stranciLARS1921 je napisao/la:Joj kad dođu Lankeđankeho u Sarajevo
mozda je nekoooooo drugiiiii mozda taj drugi npr lupam pred siroki potpise onda bude 20 milja na tekmiirfo je napisao/la:Na cenanovu odgovornost dolazi nizozemac, danas se pricalo o tom
A koliko je ravna inf sa ovim holandjanom. Ja čuo da je to skoro pa gotovoKazanova je napisao/la:mozda je nekoooooo drugiiiii mozda taj drugi npr lupam pred siroki potpise onda bude 20 milja na tekmiirfo je napisao/la:Na cenanovu odgovornost dolazi nizozemac, danas se pricalo o tom
aman ovaj drugi je za klasu boljiiiii ovaj , okrece loptu napoakoooo haha dedemiDr. Kostic je napisao/la:A koliko je ravna inf sa ovim holandjanom. Ja čuo da je to skoro pa gotovoKazanova je napisao/la:mozda je nekoooooo drugiiiii mozda taj drugi npr lupam pred siroki potpise onda bude 20 milja na tekmiirfo je napisao/la:Na cenanovu odgovornost dolazi nizozemac, danas se pricalo o tom
Dobrodošao u porodicuirfo je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=_-yaznjckQw[/video]
Dobrodosao majstore
Larssone napravi mu normalan video
zamisliiii tek onaj bomm pred sirokiiiiii ja msm ovde haos bi nastoGrbavica je napisao/la:INSOMNIA
fk1921 je napisao/la:80% foruma alkoholiziranosta boom uradi od covjeka