Ha ha.gavran je napisao/la:Na zalost sve mi je kratkoRodom s mejtaša je napisao/la:Niko kao Gavran. Kratko, ali vazda kvalitetno. To rijetko ko umije.
Ha ha.gavran je napisao/la:Na zalost sve mi je kratkoRodom s mejtaša je napisao/la:Niko kao Gavran. Kratko, ali vazda kvalitetno. To rijetko ko umije.
Zrinjski bez Zakarica i golmana ništa od ništa. Ko je još otišao? Tepsije agresivne, jedna šansa i jedan šut. Malo više od ništa.dell21 je napisao/la:Bice X do kraja, jaci je zrinjski.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=x-LgDDsyL50[/video]damirfile je napisao/la:moze li mi neko napisati pjesmu fenomenomenalno igraj ivane......
Imaš na Arenidell21 je napisao/la:Prenosi li neko siroku, da i to dzematile popratimo i komentarisemo.
Prije tog nad Todorovicem nije bio. Nemoj da budemo kao oni i da pricamo nesto sto nije.dell21 je napisao/la:Cist faul i karton zalizanom, svaku utakmicu sudija ih gura.
Ni sarajevo ni oni nisu osvoji ligu zasluzeno na terenu vec van njega. Za sarajevo je dokazano i za zrinjski ce se dokazat.irfo je napisao/la:Ko god misli da je zrinjski prosle godine uzo titulu na fudbalski kvalitet a ne iz nekih drugih nefudbalskih razloga, i da na taj isti kvalitet to mogu ponovit ove godine , grdno se vara