Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 31, 2016 4:36 am

Ma da je njih sačuvati ikako do sljedećih tekmi na Euro sceni,pa kud puklo da puklo.
Uz dozu sreće, možda i do kojeg pretkola više. ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

nikson
Kontakt:

ned jul 31, 2016 8:40 am

Meni je Blagojevic danas bio i vise nego dobar, pogotovo kad je pozder bio na terenu...ulazi u sredinu s krila, daje ti ono sto je dosad falilo, a pozder i bevab ostaju lijevo i imas opcija da das loptu na obje strane...po meni kljucna stvar na ovoj utakmici...fkt ne kontam ove sto se zale i kazu da je zavaljen..
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Model1964

ned jul 31, 2016 9:14 am

To o zavaljivanju govore oni koji misle da mora krilo biti krilo. Mi imamo polivaletne igrace i može se dobro kombinovati. Naravno da bi bilo dobro da imamo i ljevo krilo približno kao što je Stevo jer je onda više mogucnosti na raspolaganju. Ja vjerujem da ce Lazic biti pravi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

ned jul 31, 2016 9:15 am

Danas bi nasi trebali izaci sa saopstenjem u vezi komedije sa sudjenjem i u startu prvenstva pokazati zube..A onom seljaku Faiku sve po spisku..Mozes se debilu zahvaliti pomocnom sto niste fasovali najmanje petardu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

ned jul 31, 2016 9:27 am

Model1964 je napisao/la:To o zavaljivanju govore oni koji misle da mora krilo biti krilo. Mi imamo polivaletne igrace i može se dobro kombinovati.
Nije Jovan zavaljen, jednostavno je u datom trenutku jedini igrac koji moze odgovoriti tom zadatku i sva sreca pa imamo takvog igraca. Blagojevic je pun samopouzdanja i gdje god ga stavis bice odlican. Definitivno se slazem sa tobom za polivalentnost i kombinatoriku.

Ne sjecam se da smo lakse probili bunker i stvarali sanse kao na traci. To ce biti veoma vazno na Grbavici kad dodju da se brane.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Jaozinho22

ned jul 31, 2016 9:34 am

IlProfessore je napisao/la:Šta predstavlja ova ivanova majica?
Tu je majicu dobio kad je popisao za Zelju i od tad je nosi :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Veteran1965
Kontakt:

ned jul 31, 2016 9:37 am

Okolele je napisao/la:Danas bi nasi trebali izaci sa saopstenjem u vezi komedije sa sudjenjem i u startu prvenstva pokazati zube..A onom seljaku Faiku sve po spisku..Mozes se debilu zahvaliti pomocnom sto niste fasovali najmanje petardu..
Ma da je samo neko mogao sapnuti na poluvremenu sta je papak izjavio...brzo ce drugi krug na Grbavici (ako se ne raspadnu do tada) pa imati u vidu ove seljacke izjave...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Haklapuc
Kontakt:

ned jul 31, 2016 9:48 am

Samo slijepac ne vidi koliki je potencijal ove ekipe i koliko prostora za napredak još ima. Naravno, sačekat ću još 3-4 kola za neki prvi komentar o Kostiću, formaciji, novim igračima, a dobra fizička sprema i trka su već uočljivi, što je svakako dobra podloga za nešto više. Mislim da će se vrlo brzo iskristalisati neka baza od 15-16 igrača koja će u skladu sa taktičkim zamislima Kostića počinjati utakmice.
Nadam se da će Kostić uspjeti u svojim zamislima, jer ako želimo titulu nemamo prava na puno kikseva.

dres_na_pruge
Kontakt:

ned jul 31, 2016 9:51 am

Jaozinho22 je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Šta predstavlja ova ivanova majica?
Tu je majicu dobio kad je popisao za Zelju i od tad je nosi :)
Šta predstavlja?
Kapetan Amerika -MARVEL

čudi me da se niko jos nije sjetio taj znak odraditi kao transparent

Model1964

ned jul 31, 2016 10:09 am

Veteran je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Danas bi nasi trebali izaci sa saopstenjem u vezi komedije sa sudjenjem i u startu prvenstva pokazati zube..A onom seljaku Faiku sve po spisku..Mozes se debilu zahvaliti pomocnom sto niste fasovali najmanje petardu..
Ma da je samo neko mogao sapnuti na poluvremenu sta je papak izjavio...brzo ce drugi krug na Grbavici (ako se ne raspadnu do tada) pa imati u vidu ove seljacke izjave...
Yebo vas Faik tocak :). Da je šta valjo nebi u Olimpicu završio.
Da je to rekao Martinovic ili Husref pa da covjek razmisli...ovako :lol: :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

exbabilon
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:18 am

Krenuo sam pisati duzi post, hvaliti ekipu, ali treba sacekati ipak, Olimpic nije pravo mjerilo. Ali ima razloga za optimizam vise nego poslije derbija. Tacno se vidjelo koliko nam Miro i Blagoje znace.

Sto se Ace tice, jos krajem prosle sezone nije to bilo kako treba, ne na nivou koji smo od njega navikli. Sada se to nastavlja.. hvala Bogu sa Talijanom smo pogodili, kada Jahic bude spreman, Aco ne mora imati sigurno mjesto u prvih 11 ako ne bude u formi, trenutno je jos uvijek tu, ali daleko od toga da je igrac manje na terenu, da je uzasan i slicno, sve je to podnosljivo, male nesigurnosti, predaja lopte, ali opet juce covjek napravi asistenciju za prvi go..

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:20 am

Model1964 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:
Yebo vas Faik tocak :). Da je šta valjo nebi u Olimpicu završio.
Da je to rekao Martinovic ili Husref pa da covjek razmisli...ovako :lol: :lol:
Jeko Martinovic :lol:, sta ce Faik visi u kladionici, igro x pa mu vuna
Srcu draga, boja PLAVA !

dalmae
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:32 am

Mislin da ovo vec poprima neku novu dimenziju, ne mislin na igru neg ovak općenito. Cila priča oko kluba i iskreno govoreći ne bi bilo ništa od ovog da nije nas navijača, i ne znan kako neko pri zdravom razumu može reć da nešto kaska u upravi u segmentu ovom ili onom. Sve dolazi vrimenom. Ali neću ovo da kažem, jučer san prvi put plaka ko dite kad san gleda utaknicu. Oko 70. minute kad san vidia kako se igra, sićan se kad smo u Fojnici vadili loptu i rike da ne bi ostali bez nje, Bešlija ulazia u onaku riku baš san tad bia razočaran ali prošlo je i to. Bia san i ja u krivu što se tiče ove nove uprave i svega toga ali hvala in. Od kad san doša u Sarajevo 1993. pa do danas nisan osjetia toliki ponos, jeste bia san na utaknici sa New Castleom i sve to ali ono jučer znan da san i ja učestvova u nečem. Veliki san navijač Hajduka i bia san prije neg što san doša u Sarajevo i imam člansku oba kluba. Ali ne mogu da virujen da san jučer osjetia veći ponos nego recimo prošle godine kad san bia u Splitu na trećem pretkolu nakon totalnog raspada kluba koji je spriječen u posljednji trenutak. Da ne pričan više gluposti, hvala van Željovci na najljepšem osjećau na svitu cilom i hvala tebi Željo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:35 am

@dalmae, svaka cast druze.
Željezničar ante portas !

crnamamba96
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:35 am

Da li se neko slaže sa mnom a je ovo oko podjele novca za sport retardirano i nepromišljeno? Zar nije bolje svaki put kad treba podijeliti taj novac uložiti u neku infrastrukturu bilo koji sport da je u pitanju, podijeliti na manji broj klubova, šta jedan klub može od 2.000 maraka? A kad pogledaš ukupnu cifru koja je podjeljena to je 1.000.000 KM. Davati novac nekim niželigašima? Zar ne treba i ovako skromne budžet premijer ligaša malo obogtiti? Povečati nagradni fond za ulazak u Premijer ligu, za osvajanje iste, Kupa? Ne samo fudbalske lige vec i ostalih, e onda bi vrijedilo preskakati Premijer Ligu sa ovim malim ulaganjima a ulagati u male klubove, ja ne znam jesmo li mi retardiran narod ili šta je već u pitanju ali ništa na ovom svijetu ne možemo da uradimo kako treba, da čovjek kaže svaka čast na potezu, odlično ste to uradili.

fk1921

ned jul 31, 2016 10:36 am

Ja koliko sam cuo za Kosorica imamo ponudu 250k eura, mozda covjek hoce da ide pa i ne pruza dobre partije kao prije? Jel prosao prelazni rok?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:37 am

Lazić je trenirao sa igračima jutros, Žere i Mirze koliko sam vidio još uvijek nema. Jaha trči okolo.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:39 am

Joj hajd sad stavi Lazica u prvih 11, a da razbijes onako dobar trio na sredini... dileme, dileme..

Jaozinho22

ned jul 31, 2016 10:40 am

fk1921 je napisao/la:Ja koliko sam cuo za Kosorica imamo ponudu 250k eura, mozda covjek hoce da ide pa i ne pruza dobre partije kao prije? Jel prosao prelazni rok?
Prelazni u Evropi traje od 1.7 do 1.9 koliko znam :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

ned jul 31, 2016 10:40 am

Nema kod nas prvih 11. Ima njih tu 15ak koji ce se stalno vrtiti u zavisnosti od protivnika i imati podjednak broj minuta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava