jo joJaozinho22 je napisao/la:neee ! prvi nick na ovom forumu ''vrbanjusa'' je bio Aldin, ne na onom tamo forumu...kontate
Ma moderatori naprave par nickova, napišu neku glupost, raja se na to uhvati i nabijaš im postove. Nema logike da jedan lik ima 1000 accounta od kojih se svaki novi pojavi nakon sto mu prethodni bude lafo banovan..godrina je napisao/la:ko li je taj aldin
pozzz krste, oćemo opkladu u avatarULTRAJVOSA je napisao/la:selam kone
ŠTA JE J.EBO TE K.URACdejavu je napisao/la:gdje je AJZEAAAAAAAAAAAAA ?
Ne vjerujem da su tako radili, ali fazon je sto su mu mogli uvijek banovati IP. Naravno, sto bi to radio kada on pise gluposti kao navijen, Google to indeksira, vrijednost portala raste. A apsolutno je nebitno to sto zbog toga nema vise kvalitetnih postova. Dakle kvantitet ispred kvaliteta. Zajebi to sto ljude nervira i sto napustaju forum, Google vidi samo da stranice rastu i vrijednost portala samim tim.Brkoo je napisao/la:Ma moderatori naprave par nickova, napišu neku glupost, raja se na to uhvati i nabijaš im postove. Nema logike da jedan lik ima 1000 accounta od kojih se svaki novi pojavi nakon sto mu prethodni bude lafo banovan..godrina je napisao/la:ko li je taj aldin
spremi se na osvetu kad dodje derbifedeltafrotta je napisao/la:pozzz krste, oćemo opkladu u avatarULTRAJVOSA je napisao/la:selam kone
Niko kao Cvrle sa juga, klap klap klap!nikad_izvini je napisao/la: Pitari suAli koliko znam, a znam, dobra su ekipa, trude se, bore se da naprave posao.
Već su podforumi napravljeni, odvojeni smo od komšinica, naši moderatori. Mudro![]()
A može se i doći do momaka, ne bi trebalo biti problema.
ss je zaista bio retardiran forum ( po meni ), zato ga nisam ni čitao. Koga zanima svađa sa pitarima debilima od kojih 90% nije otišlo na pet domaćih utakmica u životu faliće mu gg, ovim ostalim, koji se skupljaju da pišu i diskutuju o FKŽ, sasvim sigurno neće.
Beganović je obično smeće ( iz više izvora ) koje se povija kako vjetar puše, malo se precijenio i popušio foru. Admin je vlasnik gg portala, ako koga zanima.
Mislim da je i bolje biti "odvojen", čisto da malo spustimo euforiju ( koja se već spustila nakon zadnje prijateljske )Još da izgubimo naredne dvije prijateljske ( amin ) i da rahat odem na tekmu sa Uskim. Čim dobijamo na pripremama meni loše
Ne mogu oni praviti stream kad fizički nisu tamo prisutni.. Jedino ako danci ne budu snimali pa da S1 preuzme.. Ili da sa ipetom probaju nešto ako on ima tehničkih mogućnosti.ž'21 je napisao/la:Pitanje za administraciju portala. Hoce li biti prenos utakmice sa ovim Dancima na Vasem portalu?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ima..Tryg je napisao/la:Mozda je rano? A jel ima na tapatalku forum? Tu sam malo vise nego na pcu, mnogo mi je lakse pratiti i ucestvovati.