Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

sri jul 20, 2016 11:38 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ma @Jaozinho napolje

Ne mozes se oprati nikako.. :ganja:
Navijači pružili podršku :kafa:
Gabriel Jesus...cijena 10 miliona evra...sve ocjene 16-17...razmišljam...šta kažeš Leone ?
Budžet ostalo još 23 miliona + prodaje
Kad Barca i REal ga traze znaci da valja.. Uzmi je.bo pare, bit ce para a bit ces jaci daleko :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:53 am

Hahaahaahaaha ali brat je najjači kad iskopira ovo sa zvanične za pojačanja..
Giljerme ce ti biti najjače pojačanje, a vjeruj mi da svaki igrač preko 30 Godina je taraba.
Vjeruj mi da se od njih 10, dvojica pokazu kao update, meni je puna ekipa starudija, a plus vise su u bolnici nego na terenu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

čet jul 21, 2016 2:07 pm

Plava Porodica je napisao/la:Hahaahaahaaha ali brat je najjači kad iskopira ovo sa zvanične za pojačanja..
Giljerme ce ti biti najjače pojačanje, a vjeruj mi da svaki igrač preko 30 Godina je taraba.
Vjeruj mi da se od njih 10, dvojica pokazu kao update, meni je puna ekipa starudija, a plus vise su u bolnici nego na terenu.
Došao bolji od Ghuilermea :ganja:
Ma zavisi sve brate kako ih koristiš...ako očekuješ da budu vodilja ekipa onda se zayebemo...ovaj je došao da prelama utakmice u LP zadnjih pola sata ili ako ne ide da uđe....ima strašne ocjene plus strašnu karijeru i statistiku....valjda bude od koristi a ako i ne bude ide u Arabiju.
Probaj im davat slobodne dane...postepeno ih ubacuj al da budu kostur ekipe ne očekuj to da se ne razočaraš bezveze :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

čet jul 21, 2016 2:12 pm

SPORTSKI DIREKTOR ZLATKO ZAHOVIČ I ŠSS JAOZINHO22 PO NOVOJ PROCEDURI SU DOGOVORILI TREĆE POJAČANJE ZA PROJEKAT ''EVROPA LIGA'' A RADI SE O DVADESETDVOGODIŠNJEM FRANCUSKOM INTERNACIONALCU FILIPPU FORTUNATU KOJI STIŽE IZ MONACA ZA 1,5 MILIONA EURA PLUS 5 MILIONA U NAREDNE 4 GODINE NA RATE.
slika

Ovo je jedan od najvećih transfera u historiji FK Željezničar i drugi francuski državljanin koji će nastupati za FK Željezničar. Akvizicije FK Željezničar u igračkom i stručnom segmentu su na liniji vizije Kluba koja podrazumijeva model evropskog Željezničara.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 22, 2016 1:39 am

@Joazinho .. dobar ti ovaj fortunato.. haman pa ko ovaj moj mali što mi se uskoro pridružuje wonderkid..
Odlične ocjene za AMF ima,a još mlad.Možeš ga baš utopit kroz jednu sezonu za 10+ milki.

Što se mene tiče,ja sam razočaran u život.
Ljetni prelazni rok dobijao ponude i ponude za Nirvanu..tj golmana onog. Dobio najveću ponudu od Intera u iznosu 22,5 mil eura odma, plus to kroz godinu dana može narasti do 27,5 mil eura,plus 30% od sljedećeg transfera života mi. Uprava mi prihvatila tu ponudu, i ja se žalio da ga ne prodaju i nisu.
Počeo sad zimski, dobijem ponudu od 15 mil eura od Šalkea, i 20% od sljedećeg transfera, i uprava debili prihvate,a ja se nisam mogao žaliti.
Realno ti mi je ključni igrač.koliko puta mi je samo utakmice spasio svojim odbranama nema broja,a tek mu 22.godine.
I sad sam morao ponuditi 8,5 mil eura za nekog golmana iz Swansea, koji ima 25. godina,a ni prismrdit Nirvani ne može.
Baš sam poludio..
A baš mi je trebo sada u Evropa Ligi, izvukao Olimpyakos, pa ako prođem idem na Sampdoriu/Jagodinu u osmini finala.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Haklapuc
Kontakt:

pet jul 22, 2016 4:47 pm

Napravljena je nova Arena od 30,500 sjedećih mjesta, dostignut je transfer budžet od milijardu funti, nastavljena je dominacija u evropskom fudbalu, osvojena je LŠ treći put zaredom, napokon je došlo do zasićenja i manager odlazi na zasluženi odmor, do daljnjeg.

Jaozinho22

pet jul 22, 2016 5:56 pm

Haklapuc je napisao/la:Napravljena je nova Arena od 30,500 sjedećih mjesta, dostignut je transfer budžet od milijardu funti, nastavljena je dominacija u evropskom fudbalu, osvojena je LŠ treći put zaredom, napokon je došlo do zasićenja i manager odlazi na zasluženi odmor, do daljnjeg.
Haklapuce sta ti kažeš hoćel bit meda u ovim novim investicijama da se napravi jači iskorak u Evropi?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Jaozinho22

pet jul 22, 2016 6:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:@Joazinho .. dobar ti ovaj fortunato.. haman pa ko ovaj moj mali što mi se uskoro pridružuje wonderkid..
Odlične ocjene za AMF ima,a još mlad.Možeš ga baš utopit kroz jednu sezonu za 10+ milki.

Što se mene tiče,ja sam razočaran u život.
Ljetni prelazni rok dobijao ponude i ponude za Nirvanu..tj golmana onog. Dobio najveću ponudu od Intera u iznosu 22,5 mil eura odma, plus to kroz godinu dana može narasti do 27,5 mil eura,plus 30% od sljedećeg transfera života mi. Uprava mi prihvatila tu ponudu, i ja se žalio da ga ne prodaju i nisu.
Počeo sad zimski, dobijem ponudu od 15 mil eura od Šalkea, i 20% od sljedećeg transfera, i uprava debili prihvate,a ja se nisam mogao žaliti.
Realno ti mi je ključni igrač.koliko puta mi je samo utakmice spasio svojim odbranama nema broja,a tek mu 22.godine.
I sad sam morao ponuditi 8,5 mil eura za nekog golmana iz Swansea, koji ima 25. godina,a ni prismrdit Nirvani ne može.
Baš sam poludio..
A baš mi je trebo sada u Evropa Ligi, izvukao Olimpyakos, pa ako prođem idem na Sampdoriu/Jagodinu u osmini finala.
Otkupna klausula 35.000.000 € od tog pola njemu ide jer je tražio 70k platu pa smo se dogovorili :ganja:
Nego bas Je to bezveze....vidim nije ovo prvi slučaj da Uprava prodaje igrača bez dozvole trenera....to je stvarno neozbiljno.... Jel imao klausulu Nirvana?
Možda se tako može spriječit uprava da ne prodaje ako staviš 50.000.000 klausulu pa ko plati nek vodi...Igrica mi gubi smisao nekako s tim...imaš profit 30 mil godišnje i oni prodaju jednog od glavnih igrača.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 22, 2016 6:17 pm

Potpisao novi petogodisnji ugovor sa Nirvanom, otkupna klauzula 180 mil evra, namjerno stavio jer mi je najbitniji dio tima, ako imaš golmana da te moze izvaditi kad zaglibi, onda imas cijeli tim.
Inace prosao olimpiakosa, 0-0 prvo bilo u gostima, pa 0-0 kuci, pa preduzeci, u 93. MINUTI u produžetku, odbrani mi Acha penal, a u 96. MINUTI Firmi njo kažnjava i zabi za 1-0.
SAD protiv sampdorije, to ce se tek u u nedelju igrati.
I jel moguce da mi se uvijek desi dvije povrede ključnih igrača pred najvažnije utakmice sezone. Tako je valjda igra napravljena, da se vise nerviras..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Haklapuc
Kontakt:

pet jul 22, 2016 7:32 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:Napravljena je nova Arena od 30,500 sjedećih mjesta, dostignut je transfer budžet od milijardu funti, nastavljena je dominacija u evropskom fudbalu, osvojena je LŠ treći put zaredom, napokon je došlo do zasićenja i manager odlazi na zasluženi odmor, do daljnjeg.
Haklapuce sta ti kažeš hoćel bit meda u ovim novim investicijama da se napravi jači iskorak u Evropi?
Finih igrača si doveo. Koju taktiku koristiš? Pokušaj lagano uigravati ovu taktiku koju ja koristim, imaš slike na prethodnim stranicama. Našao na internetu neku taktiku i modifikovao je, mogu ti reći da bolju taktiku nisam koristio od Diabla birvaktile.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 27, 2016 1:11 am

Šta je reći, đe zapelo?
Niste mi nešto aktivni.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 27, 2016 2:33 am

Ceka se novi Menadjer :ganja:
Derbi nas sve poremetio.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 27, 2016 3:02 am

Vidim ja od petka niko ne piskara.
Kad izlazi novi?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 27, 2016 3:00 pm

Iskreno pojma nemam, al prvo PES izadje pa FM.. Znaci cekamo PEs :ganja:

Bela_King
Kontakt:

sri jul 27, 2016 3:53 pm

Je l' ovo još uvijek aktivno? :'D
:zeljeznicar1: Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 27, 2016 4:34 pm

Bela_King je napisao/la:Je l' ovo još uvijek aktivno? :'D
Buraz samo pisi, pomalo se igra. Doslo je do zasicenja, pa je malo na Stand By :ganja:

Bela_King
Kontakt:

sri jul 27, 2016 6:18 pm

hahaha, sinoć slučajno naiđoh na ovaj forum i ovo sve o Želji. Vidim dosta vas je ostvarilo baš velike rezultate sa SILOM, pa me kren'o ah da i ja probam nešto tako. Nekad ranije sam igr'o sa Željom, osvojio sve što se može osvojiti u Bosni, ali u Evropi sam dolazio samo do zadnjeg pretkola za LP, pa mi je to malo dosadilo (nakon 4 sezone) pa sam onda preš'o u Koln gdje sam sve osvojio, al' bukvalno sve (to je samo jedan save sa Željom). Evo sinoć počeh novu sezonu sa Željom, pa eto da vidim hoću li šta moći uraditi. Inače nisam ja od onih koji vole puno da taktiziraju, pažljivo biraju pojačanja, ulažu u "mlade", ali evo sa Željom sam sve to počeo, pa se nadam da će to ići xD Eto, dobili ste još jedno FM velikog fana, Željovca, pa eto...
:zeljeznicar1: Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 27, 2016 9:27 pm

Bela_King je napisao/la:hahaha, sinoć slučajno naiđoh na ovaj forum i ovo sve o Želji. Vidim dosta vas je ostvarilo baš velike rezultate sa SILOM, pa me kren'o ah da i ja probam nešto tako. Nekad ranije sam igr'o sa Željom, osvojio sve što se može osvojiti u Bosni, ali u Evropi sam dolazio samo do zadnjeg pretkola za LP, pa mi je to malo dosadilo (nakon 4 sezone) pa sam onda preš'o u Koln gdje sam sve osvojio, al' bukvalno sve (to je samo jedan save sa Željom). Evo sinoć počeh novu sezonu sa Željom, pa eto da vidim hoću li šta moći uraditi. Inače nisam ja od onih koji vole puno da taktiziraju, pažljivo biraju pojačanja, ulažu u "mlade", ali evo sa Željom sam sve to počeo, pa se nadam da će to ići xD Eto, dobili ste još jedno FM velikog fana, Željovca, pa eto...
:palacgore: Sretno, drago nam je da ima jos ljudi, samo da si uleti prije mjesec kad je špica ovdje bila :ganja:
Sretno, baci povremeno koju sliku, izvjestaj i tako to... Valjda i ovi ostali pocnu opet :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:20 pm

@bela pisi nam izveštaje, volimo mi ovde muhabetit.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Bela_King
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:18 pm

Ee da sam bar :roll: . Eto, prod'o sam Memiju za 1.5m. Hajradinovic na meti, valjda ga uspijem dovesti. U odbrani sam bas taraba, u vezi i napadu imam slatke muke xD Bice ss samo da sta jos pametno napravim :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava