Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 26, 2016 7:55 pm

Zna li neko kada mozemo ocekivati azuriranje broja clanskih i prodatih sezonskih karata?
Jesu imali danas trening?

Neke nove info nam trebaju, derbi bio i prosao, okrecemo se novim utakmica, prije svega Olimpiku. Dugo je prvenstvo.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

uto jul 26, 2016 7:56 pm

diego1921 je napisao/la:Neandertalac mogu ti reci da se slazem s tobom,da su neki igraci igrali pozicije koje im nisu prirodne i da smo mozda zbog toga i fasovali crveni,al ne treba se sad vracati na to..Lupam protiv onih iz Jajca Dzenis i Memija kad su usli puno bolje je izgledala desna strana nego sa Stevanovicem i Zericem,on je isao na neko iznenadjenje,realno nismo izgubili i to je najbitnije. Ja se nadam da Lendica i Nikolica necemo gledati po krilima.
Nisam ni vidio ono za Dadu, tek na iducoj stranici bilo.
Pricate ovde o nekim Pecama qurcima palcima a hladno se radujete sto momak od 300 00 € biva `otjeran` iz ekipe i to ne zbog sportskih razloga.
Ironicno i simpaticno.

Dalje, to Cuk odveo, iskreno qurac me zaboli, svejedno mi. Klub je vec na gubitku.

Dalje. Glede transfera tu je vec Dejan Nikolic platio ceh.
Na veliku radost nas koji smo vidjeli da nam amateri vode transfer politiku. Amateri, ulizice, poltroni, interesdzije.
Sve u svoje vrijeme ;)
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:00 pm

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:01 pm

Zeljo AP je napisao/la:Kjosevski
Sipovic
Osmankovic
Hajradinovic
Memija
Zolotic
Hadziahmetovic
Cerimagic
Gojak
Bajic
Hodzic
Moja neostvarena zelja
Lijepa Juga i pravilo do 28 godina...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:02 pm

koji osmanković? kemo?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fk1921

uto jul 26, 2016 8:06 pm

Neandertalac je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Neandertalac mogu ti reci da se slazem s tobom,da su neki igraci igrali pozicije koje im nisu prirodne i da smo mozda zbog toga i fasovali crveni,al ne treba se sad vracati na to..Lupam protiv onih iz Jajca Dzenis i Memija kad su usli puno bolje je izgledala desna strana nego sa Stevanovicem i Zericem,on je isao na neko iznenadjenje,realno nismo izgubili i to je najbitnije. Ja se nadam da Lendica i Nikolica necemo gledati po krilima.
Nisam ni vidio ono za Dadu, tek na iducoj stranici bilo.
Pricate ovde o nekim Pecama qurcima palcima a hladno se radujete sto momak od 300 00 € biva `otjeran` iz ekipe i to ne zbog sportskih razloga.
Ironicno i simpaticno.

Dalje, to Cuk odveo, iskreno qurac me zaboli, svejedno mi. Klub je vec na gubitku.

Dalje. Glede transfera tu je vec Dejan Nikolic platio ceh.
Na veliku radost nas koji smo vidjeli da nam amateri vode transfer politiku. Amateri, ulizice, poltroni, interesdzije.
Sve u svoje vrijeme ;)
Molim moderatore da reaguju, opet osudjuje bez valjanih dokaza, ako imas dokaze iznesi ih pa da mozemo diskutovati.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ChWilla
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:11 pm

reako bi čovjek u mijanmar ga poslali, ili u irački kurdistan.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:12 pm

Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Klub je bio na gubitku i s mnogim drugim talentima,npr Hajradinovic i Gojak,dva veca talenta od Dade, pa sta ?

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:15 pm

Poslan je momak na posudbu, na njemu je da radi i da se vrati bolji nego sto je bio. Niko nije otjeran, neandertalac po obicaju lupa.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Vrag

uto jul 26, 2016 8:15 pm

Dabogda otišao iz Krsko u Real za 50 miliona eura, a mi ne vidili ni fening.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:16 pm

Kako si ti meni najjači

Ara prva, Šeha prva

gavran
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:32 pm

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dr. Adzem
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:34 pm

gavran je napisao/la:Asocijacija:

https://video.search.yahoo.com/video/pl ... simp=yhs-1" target="_blank
Ronaldinho
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:47 pm

Juniori i Kadeti 3. augusta igraju protiv Sarajeva. Jedni u 17h drugi u 15

Neandertalac

uto jul 26, 2016 8:50 pm

diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Klub je bio na gubitku i s mnogim drugim talentima,npr Hajradinovic i Gojak,dva veca talenta od Dade, pa sta ?
Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.

Direktno nas je kostao novca njegov `rad`!

Za sada toliko, da ne talasam vise. Sve u u svoje vrijeme.
Sezona je pocela imamo vaznijih stvari za pricati.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u uto jul 26, 2016 8:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.

firestarter
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:50 pm

Hoce li se nastaviti ona druzenja navijaca i igraca po gradu tj. promocija clanskih i godisnjih

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Zeljo AP
Kontakt:

uto jul 26, 2016 8:59 pm

Grbavica je napisao/la:koji osmanković? kemo?
Da

diego1921
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:01 pm

diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.

Takvih ulizica je bilo i kad je Amar bio tu,pa su neki njegovi haveri kupili nasu djecu kako su htjeli ,zar ne ?

Neandertalac

uto jul 26, 2016 9:08 pm

diego1921 je napisao/la:

Takvih ulizica je bilo i kad je Amar bio tu,pa su neki njegovi haveri kupili nasu djecu kako su htjeli ,zar ne ?

Necemo dalje care, nemoj. U interesu nam je da ne pricamo javno o ovome.

Samo nemoj Amara u istu recenicu ni sa kim u BiH. Nemas osnove nikakve. Te insiunacije, nesto Amar, drug, djeca...smijesno.

I nemoj me vise nikada trpati u neku interesnu skupinu, talove i te stvari.

Hvala.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:09 pm

Ovo ti je posljednja opomena. Sam započinješ priču i na kraju pišeš kako ne treba pričati o tome.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava