Zna li neko kada mozemo ocekivati azuriranje broja clanskih i prodatih sezonskih karata?
Jesu imali danas trening?
Neke nove info nam trebaju, derbi bio i prosao, okrecemo se novim utakmica, prije svega Olimpiku. Dugo je prvenstvo.
Nisam ni vidio ono za Dadu, tek na iducoj stranici bilo.diego1921 je napisao/la:Neandertalac mogu ti reci da se slazem s tobom,da su neki igraci igrali pozicije koje im nisu prirodne i da smo mozda zbog toga i fasovali crveni,al ne treba se sad vracati na to..Lupam protiv onih iz Jajca Dzenis i Memija kad su usli puno bolje je izgledala desna strana nego sa Stevanovicem i Zericem,on je isao na neko iznenadjenje,realno nismo izgubili i to je najbitnije. Ja se nadam da Lendica i Nikolica necemo gledati po krilima.
Lijepa Juga i pravilo do 28 godina...Zeljo AP je napisao/la:Kjosevski
Sipovic
Osmankovic
Hajradinovic
Memija
Zolotic
Hadziahmetovic
Cerimagic
Gojak
Bajic
Hodzic
Moja neostvarena zelja
Molim moderatore da reaguju, opet osudjuje bez valjanih dokaza, ako imas dokaze iznesi ih pa da mozemo diskutovati.Neandertalac je napisao/la:Nisam ni vidio ono za Dadu, tek na iducoj stranici bilo.diego1921 je napisao/la:Neandertalac mogu ti reci da se slazem s tobom,da su neki igraci igrali pozicije koje im nisu prirodne i da smo mozda zbog toga i fasovali crveni,al ne treba se sad vracati na to..Lupam protiv onih iz Jajca Dzenis i Memija kad su usli puno bolje je izgledala desna strana nego sa Stevanovicem i Zericem,on je isao na neko iznenadjenje,realno nismo izgubili i to je najbitnije. Ja se nadam da Lendica i Nikolica necemo gledati po krilima.
Pricate ovde o nekim Pecama qurcima palcima a hladno se radujete sto momak od 300 00 € biva `otjeran` iz ekipe i to ne zbog sportskih razloga.
Ironicno i simpaticno.
Dalje, to Cuk odveo, iskreno qurac me zaboli, svejedno mi. Klub je vec na gubitku.
Dalje. Glede transfera tu je vec Dejan Nikolic platio ceh.
Na veliku radost nas koji smo vidjeli da nam amateri vode transfer politiku. Amateri, ulizice, poltroni, interesdzije.
Sve u svoje vrijeme
Ronaldinhogavran je napisao/la:Asocijacija:
https://video.search.yahoo.com/video/pl ... simp=yhs-1" target="_blank
Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Klub je bio na gubitku i s mnogim drugim talentima,npr Hajradinovic i Gojak,dva veca talenta od Dade, pa sta ?
DaGrbavica je napisao/la:koji osmanković? kemo?
Takvih ulizica je bilo i kad je Amar bio tu,pa su neki njegovi haveri kupili nasu djecu kako su htjeli ,zar ne ?Neandertalac je napisao/la:Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Klub je bio na gubitku i s mnogim drugim talentima,npr Hajradinovic i Gojak,dva veca talenta od Dade, pa sta ?
Direktno nas je kostao novca njegov `rad`!
Za sada toliko, da ne talasam vise. Sve u u svoje vrijeme.
Sezona je pocela imamo vaznijih stvari za pricati.
diego1921 je napisao/la:Takvih ulizica je bilo i kad je Amar bio tu,pa su neki njegovi haveri kupili nasu djecu kako su htjeli ,zar ne ?Neandertalac je napisao/la:Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Direktno nas je kostao novca njegov `rad`!
Za sada toliko, da ne talasam vise. Sve u u svoje vrijeme.
Sezona je pocela imamo vaznijih stvari za pricati.