Polako, ono je bio treci najbolji gol kola...Lendricev je prvistorm_raider je napisao/la:Ovo najgol kola?? Ovo????

Polako, ono je bio treci najbolji gol kola...Lendricev je prvistorm_raider je napisao/la:Ovo najgol kola?? Ovo????
bianco blu je napisao/la:sinoć na Jugu i dva rusa. Navijači Lokomotive iz Moskve. Kažu čuli za derbi i došli maksuz radi Želje na Jug. Ljetos su ganjali engleze po Marseju. Kažu da nikad nisu prisustvovali boljem navijanju u životu.
bianco blu je napisao/la:sinoć na Jugu i dva rusa. Navijači Lokomotive iz Moskve. Kažu čuli za derbi i došli maksuz radi Želje na Jug. Ljetos su ganjali engleze po Marseju. Kažu da nikad nisu prisustvovali boljem navijanju u životu.
Iskreno, osim sto su redovna musterija, nista drugo mi kod njih nije simpaticno iz vise razloga.Omar500 je napisao/la:Olimpic uvijek lijep fudbal igra, otvoreno, znaju iznenaditi (naravno ne nas, nego druge), ali ove godine su bas slabiji. Ali uvijek sam ih zbog otvorene igre gotivio, nisu nikad igrali seljacki. Bit ce mi krivo ako ispadnu.
Ugljesa i Jovan bi cinili najbolji vezni red lige, a ne jos Secerovic svojom motorikom i konstantnim presingom na fudbalere protivnickog tima. Imamo, malo je reci, brutalan vezni red.exbabilon je napisao/la:Sredina sa Radinovicem, Secerovicem i Blagojevicem bi pojela zemlju i ponistila sve vezne redove u ligi, garantujem. Jos kad dodas da onda mozes iskoristiti Bekrica zadnjih 20-ak minuta kao zagusti gdje bi se sigurno istakao... mislim da bi morali igrati sa trojicom u sredini, morali...
Ne radi.Omar500 je napisao/la:http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" target="_blankVrag je napisao/la:Ima li kakav stream za BHT da se moze gledati na mobitelu
Radi li ovo?
Ko se prvi javistorm_raider je napisao/la:Ko je glasao za "Ligu za opstanak"? Da ga vidim.
Nek se javi da ga preslusamo haha..storm_raider je napisao/la:Ko je glasao za "Ligu za opstanak"? Da ga vidim.
Nisu nešto pokazali imali su igrača manje sat vremena. Gledao sam i nešto malo Slobodu ni oni nisu sad toliko jaki kako se pricaElegant je napisao/la:Da li je neko gledao Siroki danas kakvi su bili, igra i ostalo ?