Jaozinho22 je napisao/la:
Ma @Leone brate...čitavih 50 minuta smo nabijali loptu od golmana do našeg napadača on skoči mi gubimo loptu i njanjavi idu u napad i sve tako...zbog tog sam rekao da bi nam jedan u sredini dobro došao,da se stabilizuje to,da se malo stane na loptu,promisli pa tek onda nešta....Imam osjećaj kao da je Kostić htio da je nazor utjeramo u gol po drugi put....
Nema mi nikako logike s dva napadača igrat a imaš igrača manje u polju,ne pamtim kad se to zadnji put desilo..igrač manje a tebi dva špica gore...Hajd ovo je bilo sve na vrat na nos što bi se reklo...
Protiv Olimpica već očekujem staloženiju sredinu da se pravi taj famozni trokut u sredini gdje uvijek imaš slobodnu opciju plus bekove koji su sinoć bili sve osim ''full backova'' jednostavno smo bili nekako jednodimenzionalni...al hajd razumijem igrač manje...sudit ću nakon 5-6 kola.
Što se tiče guzavog Rolanda neću da ga komentarišem,frajer je krampa s jakim prvim šprintom i ponekim potezom....ništa više od tog.
Brate, Kostic osjetio krv, znas kako je
za_zivot_cijeli je napisao/la:nekako se ne mogu oteti misljenju da se trebamo vratiti u formaciju 4-5-1.

Pozder msm na toj poziciji ne moze odigrati bolje od Lazica kojem je to prirodna pozicija. Dosta je bilo zavaljivanja igraca na ne prirodne pozicije.
Tesko da tu Ugljesa moze igrati. On je klasicni destruktivac, pa mu se sinoc poklopilo sve i bio je svoj na svome i bio najbolji. Nadam se da moze i prema naprijed napraviti nesto, to cemo vidjeti protiv Olimpica gdje cemo mi biti dominantni na terenu.
Kako sam upratio, poslije Metalegea mahom svi, hajmo reci vecina je govorila da bez Secera ne mogu zamisliti prvih 11, a sada se Ugljesa pokazao i sad njeg ne izbacujete iz prvih 11. To mi je mnogo, mnogo drago, jer ocigledno da imamo dobru konkurenciju.
Takodjer, sto se tice konkurencije, sinoc smo vidjeli da bez 6 igraca opet imamo respektabilnu momcad i da nas Sarajevo nije moglo dobiti iako smo imali crveni. Ta sirina ce biti presudna u ovom prvenstvu!