Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

nikson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 8:46 pm

Ne shvatam sta je vise fazon sa ovom raspravom oko broja hordi??? Treba ih pustiti, sammo nek lome a klub placa ( po vecoj cijeni naravno) samk treba zastititi nase na sjeveru i to je to...oni su smecari, zabranili bi nam dolazak na Kosevo u inat, pod pritiskom raznoraznih navijaca, a dok njih ovdje dodje 1500 nas gore ode 7-10 hiljada....pa kome vise znace navijaci...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

MrRiccoli
Kontakt:

ned jul 24, 2016 8:47 pm

I jos nesto mislio sam, a i dalje mislim da je Sinisa Stevanovic na desnom beku bolji tri put od Memije koji je defanzivno jedna velika nula, a na krilu sasvim drugi igrac.

Sent from my C5303 using Tapatalk

roger_bannister4
Kontakt:

ned jul 24, 2016 8:48 pm

hardwell je napisao/la:Ja imam želju da pjevam(navijam) i da gledam utakmicu. Uživam vidjeti i lijepu bakljadu(naravno da se ne ubacuje u teren vec spusti pored sebe poslije, dimove, koreografiju). Petarde mrzim. Ne želim ni sa kim da se tučem zato što imam plavu kombinaciju na sebi, a on bordo, plavo-crvenu, crveno-crnu.. Prva stolica koja se skine, prva stvar koja je u našem vlasništvu, a bude oštećena ja bih zahtjevao prekid utakmice i napuštanje stadiona uz pratnju policije.

I hoće li biti šta u vezi Dialibe, nisam čitao ranije forum?
:pljesak: :klanjase2:
1921

Model1964

ned jul 24, 2016 8:59 pm

fk1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za-j ... iju/21469/ @Model eto ga :D
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Fala ku.rc.u na udarcu
Sada nema ni 5%... koliko sam ja svatio :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:00 pm

Kontam da nisu rekli da će im zabranit nego da huligani nisu dobrodošli i da traže od saveza/policije da to regulišu

firestarter
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:05 pm

Y

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

avlami97
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:10 pm

malta071 je napisao/la:@model

Sto se tice tekme, sudija je dao crveni Bokaciniju, nakon udaranja Ahmetovica, koji je poslije konsultacije sa pomocnim povukao jer je Husic prije toga napravio faul koji je naknadno sankcionisan drugim zutim.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Sjedio sam na sjeverozapadu, maltene zapadu i meni se učinilo da je Bokačiniju (broj 4) dao crveni. Međutim, sudija nije čak ni prišao Bokačiniju, koji je želio zastaviti igrača Sarajeva, jer je ranije sviran prekršaj, a igrač Sarajeva je vukao loptu bespotrebno,

http://source.ba/clanak/Haris/410591/Po" target="_blank ... -travnjaku
evo ovdje se vidi najbolje, pokazao je drugi žuti Husiću, pa tek onda crveni.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u ned jul 24, 2016 9:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:12 pm

Jaozinho22 je napisao/la: Ma @Leone brate...čitavih 50 minuta smo nabijali loptu od golmana do našeg napadača on skoči mi gubimo loptu i njanjavi idu u napad i sve tako...zbog tog sam rekao da bi nam jedan u sredini dobro došao,da se stabilizuje to,da se malo stane na loptu,promisli pa tek onda nešta....Imam osjećaj kao da je Kostić htio da je nazor utjeramo u gol po drugi put....
Nema mi nikako logike s dva napadača igrat a imaš igrača manje u polju,ne pamtim kad se to zadnji put desilo..igrač manje a tebi dva špica gore...Hajd ovo je bilo sve na vrat na nos što bi se reklo...
Protiv Olimpica već očekujem staloženiju sredinu da se pravi taj famozni trokut u sredini gdje uvijek imaš slobodnu opciju plus bekove koji su sinoć bili sve osim ''full backova'' jednostavno smo bili nekako jednodimenzionalni...al hajd razumijem igrač manje...sudit ću nakon 5-6 kola.
Što se tiče guzavog Rolanda neću da ga komentarišem,frajer je krampa s jakim prvim šprintom i ponekim potezom....ništa više od tog.
Brate, Kostic osjetio krv, znas kako je :ganja:
za_zivot_cijeli je napisao/la:nekako se ne mogu oteti misljenju da se trebamo vratiti u formaciju 4-5-1.

slika
Pozder msm na toj poziciji ne moze odigrati bolje od Lazica kojem je to prirodna pozicija. Dosta je bilo zavaljivanja igraca na ne prirodne pozicije.
Tesko da tu Ugljesa moze igrati. On je klasicni destruktivac, pa mu se sinoc poklopilo sve i bio je svoj na svome i bio najbolji. Nadam se da moze i prema naprijed napraviti nesto, to cemo vidjeti protiv Olimpica gdje cemo mi biti dominantni na terenu.
Kako sam upratio, poslije Metalegea mahom svi, hajmo reci vecina je govorila da bez Secera ne mogu zamisliti prvih 11, a sada se Ugljesa pokazao i sad njeg ne izbacujete iz prvih 11. To mi je mnogo, mnogo drago, jer ocigledno da imamo dobru konkurenciju.
Takodjer, sto se tice konkurencije, sinoc smo vidjeli da bez 6 igraca opet imamo respektabilnu momcad i da nas Sarajevo nije moglo dobiti iako smo imali crveni. Ta sirina ce biti presudna u ovom prvenstvu!

Model1964

ned jul 24, 2016 9:15 pm

LARS1921 je napisao/la:Kontam da nisu rekli da će im zabranit nego da huligani nisu dobrodošli i da traže od saveza/policije da to regulišu
Pa to ti je isto :) :) :)
Taraba vako ili onako :) :)
Bez transova, zastava ... bilo kakvih navijackih obilježja i rekvizita. Oni su u grupi silni, ko pojedinci miševi
PS
Sam sebi :psujem: jer sam rekao da necu više o toj temi

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:16 pm

Bit će ovo teško prvenstvo evo ni široki vjerojatno neće pobijediti
Cuva Bog Zelju svog!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:20 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Bit će ovo teško prvenstvo evo ni široki vjerojatno neće pobijediti
Siroki isto kao i mi dobio rano crveni i onda si u belaju. Mada ja Siroki ionako ne vidim kao konkurenta, al eto vidjet cemo.
Po meni je Sloboda uz Zrinjski prvi favorit.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:22 pm

Gledaj Livaje igračine :D Kokot majstor za zadržavanje

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Bit će ovo teško prvenstvo evo ni široki vjerojatno neće pobijediti
Siroki isto kao i mi dobio rano crveni i onda si u belaju. Mada ja Siroki ionako ne vidim kao konkurenta, al eto vidjet cemo.
Po meni je Sloboda uz Zrinjski prvi favorit.
Bit će ovdje svega do kraja
Cuva Bog Zelju svog!

Mirek11
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:25 pm

LARS1921 je napisao/la:Gledaj Livaje igračine :D Kokot majstor za zadržavanje
Hodzurda klupa i vitezu :?: , neki su zalili sto ide a kritikovali dovodenja talijana i grka.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:26 pm

Imali i jedna utakmica da se ovaj Rahimic nije žalio na suđenje?
Cuva Bog Zelju svog!

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:27 pm

Znaci stoki zabraniti dolazak na nasu Grbavicu, oni i onako ne mogu nikome nista zabraniti jer nemaju svoje...Gori su neko cetnici... sad ih jos vise mrzim... Ugasilo se dabogda
Srcu draga, boja PLAVA !

Model1964

ned jul 24, 2016 9:29 pm

Lijepo je kada imamo o cemu fudbalskom raspravljati. U jakim tekmama moraju se na sredini ovako postaviti : Šecer,Uglješa , Jovan ,Miroslav.
Šecer sa svojom trkom i motorikom može pokriti tu lijevu stranu veze i pomagati beku. Uglješa nije samo destruktivac. Proljetos je cupo Bojac pravo dobro. Po potrebi,u toku igre (vidjeli smo juce) može i ko treci stoper. Imamo matreijala da složimo dobar abdomen :-) , još da nije izradio kerovođa bilo bi to ekstra.

Model1964

ned jul 24, 2016 9:29 pm

Lijepo je kada imamo o cemu fudbalskom raspravljati. U jakim tekmama moraju se na sredini ovako postaviti : Šecer,Uglješa , Jovan ,Miroslav.
Šecer sa svojom trkom i motorikom može pokriti tu lijevu stranu veze i pomagati beku. Uglješa nije samo destruktivac. Proljetos je cupo Bojac pravo dobro. Po potrebi,u toku igre (vidjeli smo juce) može i ko treci stoper. Imamo matreijala da složimo dobar abdomen :-) , još da nije izradio kerovođa bilo bi to ekstra.

1921.ba
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:31 pm

Dobar ovaj Široki, ali za druge lige...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:32 pm

1921.ba je napisao/la:Dobar ovaj Široki, ali za druge lige...
Đe novinarska objektivnost? Hoćeš i ti da šaluješ??

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava