https://www.facebook.com/Zeljeznicar192 ... 745508115/" target="_blank
svako se može gurati i unositi u lice, to mogu i ja. ali momak uz to i trči k'o navijen i zna lopte. to se cijeni.malta071 je napisao/la: Ugljesa izdominiro. U kostac sa pitarima nakon svake rasprave ko da je godinama ovdje. Cjeni se to.
Nece Lendric na krilo ici Bog te, sinoc je MORAO jer nije bilo igraca koji bi mogao "krilo" odigrati....jedini brz napadac pored Denisa koji nije spor ni brz tako i NikolicaElegant je napisao/la:Samo ne Lendrica na krilo !
ogradit tako cijelu zdenku do krova i problem riješenOmar500 je napisao/la:
Ovo stavit, pa nek bacaju majci svojoj baklje
Taj faul Boccaccinija je glupost, ali nikako nije za crveni karton, to bi bilo prestrogo. Nakon toga Ahmetovic cak nije ni paomalta071 je napisao/la: Sto se tice tekme, sudija je dao crveni Bokaciniju, nakon udaranja Ahmetovica, koji je poslije konsultacije sa pomocnim povukao jer je Husic prije toga napravio faul koji je naknadno sankcionisan drugim zutim. Od dva zla, bolje smo prosli iskljucenjem Husica po mom misljenju.
salle86 je napisao/la:I samo da kažem, meni jug izgleda extra, vizuelno, gledano sa sjevera...sa onom ogradom, reklamama iznad, da ih imamo pa da stavimo i sa zapadne strane
Ima jedno 7 dana objavljeno na gg.ba misamosjedimouredakciji.ba da je Subic igrac Slobode...Dialiba kontakti uspostavljeni sad dal ce doci ne zna niko?exbabilon je napisao/la:Mozemo li mi biti kao Hervas i reci Bevabu da nam je zao, ali da smo pogresno procijenili njegove sposobnosti i dati mu odrijesene ruke da nadje novi klub? Mislim da bi na ovu ekipu dovodjenje Subica i Dijalibe znacilo show, sveopci show.
Omar500 je napisao/la:salle86 je napisao/la:I samo da kažem, meni jug izgleda extra, vizuelno, gledano sa sjevera...sa onom ogradom, reklamama iznad, da ih imamo pa da stavimo i sa zapadne strane
Samo ne znam otkud prije ovaj sitni kvar na semaforu...ali inace, jug prava oldskul navijacka tribina, a najljepse izgleda kada je dupke pun, kao sto je sinoc bio. Ljepota
Bacanje para, jos jedino tekmu mozes gledati kad stojissalle86 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:salle86 je napisao/la:I samo da kažem, meni jug izgleda extra, vizuelno, gledano sa sjevera...sa onom ogradom, reklamama iznad, da ih imamo pa da stavimo i sa zapadne strane
Samo ne znam otkud prije ovaj sitni kvar na semaforu...ali inace, jug prava oldskul navijacka tribina, a najljepse izgleda kada je dupke pun, kao sto je sinoc bio. Ljepota
![]()
jedno 10 puta mi se kroz glavu motala ideja zašto da se ne udare stolice i na ovom "prizemlju" ... nekih 4-5 redova
Igrac slobode nije, sve sam citao i pratio i dogovor je postignut, ali nista nije potpisano i jos uvijek nije u Tuzli. Vjerujem da ne bi odbio Zelju, a zasto ne i bolju ponudu od nasih..fk1921 je napisao/la:Ima jedno 7 dana objavljeno na gg.ba misamosjedimouredakciji.ba da je Subic igrac Slobode...Dialiba kontakti uspostavljeni sad dal ce doci ne zna niko?exbabilon je napisao/la:Mozemo li mi biti kao Hervas i reci Bevabu da nam je zao, ali da smo pogresno procijenili njegove sposobnosti i dati mu odrijesene ruke da nadje novi klub? Mislim da bi na ovu ekipu dovodjenje Subica i Dijalibe znacilo show, sveopci show.
Ko mi?exbabilon je napisao/la:Mozemo li mi biti kao Hervas i reci Bevabu da nam je zao, ali da smo pogresno procijenili njegove sposobnosti i dati mu odrijesene ruke da nadje novi klub? Mislim da bi na ovu ekipu dovodjenje Subica i Dijalibe znacilo show, sveopci show.
Sam je izjavio da dolazi u Slobodu iduce sedmice a nasi nece njeg kao posudjenog igraca.exbabilon je napisao/la:Igrac slobode nije, sve sam citao i pratio i dogovor je postignut, ali nista nije potpisano i jos uvijek nije u Tuzli. Vjerujem da ne bi odbio Zelju, a zasto ne i bolju ponudu od nasih..fk1921 je napisao/la:Ima jedno 7 dana objavljeno na gg.ba misamosjedimouredakciji.ba da je Subic igrac Slobode...Dialiba kontakti uspostavljeni sad dal ce doci ne zna niko?exbabilon je napisao/la:Mozemo li mi biti kao Hervas i reci Bevabu da nam je zao, ali da smo pogresno procijenili njegove sposobnosti i dati mu odrijesene ruke da nadje novi klub? Mislim da bi na ovu ekipu dovodjenje Subica i Dijalibe znacilo show, sveopci show.