Jaozinho22 je napisao/la:Evo pročitah od sinoć sve...otprilike ista mišljenja osim jednog a to je da nemamo beka....Pa momak uletio u derbi izgorio i dobio crveni...ne znaci da je los igrač...Messi je na debiju za repku dobio crveni nakon jedne minute...to ništa ne znači....
Sto se tice utakmice od guzavog Dulje smo napravili Rolanda a 70 minuta se nismo povezali kako treba,samo sam čekao kad ce uletit i drugi i da ga popusimo. Po meni krivica Kostića. Jebiga imaš igrača manje a igraš s 2 špica,mislim da je ovo nezabiljezen slučaj u svijetu fudbala...pa brate vadi Nikolica stabilizuj sredinu s još jednim igračem vadi Tuceta stavi Sinisu na Memijinu poziciju a Memiju gore....postavi neki blok...doduše tako bih ja uradio barem da sam trener a nisam....Pitari su bili bolji na neki individualni kvalitet Sarica i jos 2-3 igrača..nesta Ala mahalski. Sto se tice nase igre čudna igra za klub koji igra s igracem manje...izbili smo bar 20 lopti od tog 17 na lijevu stranu izgubimo Jr brzo i pitari napadaju po krilima...
Vide se neki pokušaji tačnije crtice kako bi to trebalo izgledat nesta Ala akcije Pozder-Stevo-Lendra... Smatram da bi oko septembra trebali biti pravi...
Ne bi se slozio s tobom oko ovog da je trebao stabilizovati sredinu, jer mi kroz sredinu nismo bili losi. Sarajevo nije napravilo sansi preko sredine, sve su radili preko bekova i krila, zbog toga i shvatam to sto su ostali Pozder lijevo, Nikolic desno pa poslije zamijenjen sa Mujagicem a Lendra pomjeren na krilo. Slazem se da je mogao pri toj izmjeni npr. ubaciti Sinisu a Memiju pomjeriti naprijed, ali imam osjecaj da je Kostic ocekivao jos jednu nasu kontru preko Lendre.
Bevab je smijesan ispadao kraj Dulje, a Husic msm na Dulji 2 zuta dobi. On je bio njihov najbolji igrac sinoc. Saric vrlo smiren igrac, ali Ugljesa i Bekric su trcali dosta, vise Ugi nego Tuce.
Meni je samo krivo zbog svih ovih pehova koje smo imali. Realno, cijelo vrijeme uigravas sa LAzicem i Zerom i oni se povrijede i ne mozes ih iskoristiti. Jahic povrijedjen, a suspendovana 3 igraca koji su top 5 u ekipi. Dolazis do brojke 6 igraca koji su vrlo bitni, a nisu igrali. Pored toga i crveni, a oni nas nisu mogli dobiti.
Sinoc sam i napisao odmah da smo bolji od Sarajeva sigurno i stvarno pri tome stojim jos uvijek.
Sto se tice gola, ne znam koga vise kriviti, Nikolica, Acu ili golmana. Tako je to, kad neko jednu gresku napravi onda to ide lancano, tako je i sad bilo. Stvarno mi je zao sto smo rano gol primili, da smo izdrzali 10-15 min. msm da bi ostalo 1-0.