Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 2:35 am

Husic je dobio drugi zuti sigurno , raja se zbunila jel je Husic poslije 5 min izasao , kontam pogrijesio Valjic !
Cudno mi da je belaj bio u ovom Ginisu , ima tu i nasi navijaca , mada su vecina pitari . Nadam se da nece pasti mrtva glava , mal je ovo grad da se mi bijemo izmedju sebe ! Ne treba nam to !

Whisperer

ned jul 24, 2016 2:53 am

storm_raider je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA

OVO SE DEŠAVA KADA SE NEPOŠTUJU PRAVILA!!!!!
Bio na utakmici, kao i inace. Izvoli?

Sto se tice igre.. krenuli smo hrabro, jos je to zeleno, neuigrano, ali se vidi velik potencijal. Husic glupost napravio i to je okrenulo nasu igru u drugomm pravcu. Fejzic katastrofalan na ubacajima, pravi linijski golman, ne izlazi nikada. Glup smo i gol primili, ali realno i dobro smo prosli, mogli su nam uvaliti jos 3 i Fejci bi bio kriv za 2 i pol. Prelijep smo gol dali, svaka cast Lendra, Nikolic, Pozder. Radinovic odlican.

Derbi kao derbi..Relativno zadovoljan, potencijal je velik. Dok se malo to jos poslozi.

Govna sto su kidala stolice ne zasluzuju da zive.
slazem sa tobom da smo mogli primit jos tri najmanje pored nakvog fejzica , al gamad stolice =gadjaju navijace bakljama na sjeveru , jugg od 97 god nije onako bio popunjen za derbi, raja davala po 20 km da udju, euforija drama bila, stose igre tice u prvom sansu nismo stvorili kao i oni , u drugom smo nesto bolje igrali, ako dodamo da smo 60 minuta igrali s igracem manje , treba bit zadovljan i bodom, lendric pozder ugljesa, italijan memija stevo :klanjase2: jos abd kad se vrati mico , blagoje pa jaha veca lazic i zeric , bice to dobro , al evidentno je da nam treba ljeva krilo i bek ... idemo dalje sljedi Olimpic kome treba tricu dat onda ic od utakmice do utakmice :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:59 am

Zadnji put kad smo remijem otvorili sezonu osvojili smo titulu :ganja:

mada tada je travnik bio

Whisperer

ned jul 24, 2016 3:03 am

Omar500 je napisao/la:Ugljesa je fantastican
A moram reci da je Hervas usrao nevjerovatno, ne samo za sezonu, lako cemo to, nego za derbi pogotovo. Bio je zamisljan u prvoj postavi i trebao je igrati, i ispali tri-cetiri dana pred derbi. Fuj.
Zato, podrzavam Larsa, Dialibu i Stilu dovest, dajem bubreg odmah :D
Ljudi, ja mislio Veca se vraca sljedece kolo :S
Ma drug stili je plata 20.000eura odkud nama te pare ? ok dialiba tu je ko zna mozda potpise , sam bekric nema mjesta trenutno u ovoj ekipi :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

ned jul 24, 2016 3:05 am

LARS1921 je napisao/la:Evo opet frka u centru :r
Sto pišeš, nije za foruma.

Demoliranje x2
Željeznicar za život cijeli!

zlo87
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:05 am

Imatel snimka dje halalite na upadu

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:07 am

Neandertalac je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Evo opet frka u centru :r
Sto pišeš, nije za foruma.

Demoliranje x2
Ne pravi se pametan, avaz izbacio zato sam i napisao

Neandertalac

ned jul 24, 2016 3:35 am

...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u ned jul 24, 2016 9:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:39 am

Ljudi moji i protivnik se nešto pita. Pa nisu ni pitari čunjevi. Prvih pola sata oni nisu mogli ništa, imali smo potpunu kontrolu nad utakmicom i jedna bi naša prošla i to je to. Derbi je ovo, igrao si protiv večeras igrački i jače ekipe jer su bili u najjačem sastavu ma mi bez pola ekipe. I oni su odlično pripremljeni, sa nekoliko odličnih igrača, sa rezervama koje nisu ništa slabije od onih koje mijenjaju itd. Šta smo to očekivali, da igramo viktorije možda. Još će Miljacke proteći da neko na derbiju zaigra viktorije sa ovako izjednačenim ekipama.
Evo gledaj šta smo mi mogli večeras izvesti a da ne budemo ništa lošiji, gotovo cijelu novu ekipu i niko ne bi imao ništa protiv:
Kjoševski, Siniša, Husić (kao da nije ni igrao pa može opet), Jahić, Toskas, Blagoje, Šečer, Miroslav, Lendrić (on baš nema zamjenu), Mujaga i recimo Žera ili Lazić.
Kontate šta želim reći. Kad se to sklopi i pokaže koliko ko fakat može u jakim utakmicama bit će to beton ekipa. Šteta jeste što nemaš jednu vrhunsku ofanzivno moćnu desetku i lijevo krilo koje može napraviti dar mar, ali šta je tu je. Može se i na pauzi šta podebljati gdje bude neophodno.
Ja sam stvarno zadovoljan, ekipa nam je odlično fizički pripremljena, bore se ko lavovi itd. Uz ovakav pristup i kad budemo kompletni teško će nas ko dobiti. Da li će biti dovoljno za titulu ne znam, ali ključ će biti male utakmice i ako njih odradimo bez greške sigurno ćemo uči kao glavni kandidat u ligu za prvaka.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:45 am

Nebitno...

Ajde 1921.ba ti snimci da pogledamo pa da legamo :D

Cijelo ovo kolo ćemo moći gledati, zrinjski ima na njihovom kanalu

1921.ba
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:47 am

LARS1921 je napisao/la:Nebitno...

Ajde 1921.ba ti snimci da pogledamo pa da legamo :D

Cijelo ovo kolo ćemo moći gledati, zrinjski ima na njihovom kanalu
izgleda nsita prije ujutro nesto smo zajebali :shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:49 am

Ovaj put oprošteno :D Samo probaj skontat sliku bez watermarka i ako ima veća rezolucija ili je to to?

Leon_Professional
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:58 am

Ehh da i ja nesto napisem, mada svasta ste napisali..
Sto se tice timske igre, formacija vrlo cudna ali na to su utjecale povrede i suspenzije. U najmanju ruku sam ocekivao Ugljesu i Secera u sredini da budu te radilce, mada Kostic tu stavi Berica koji je bio totalno los, ali o njemu poslije. Prve minute smo bili stisli, igrali presing, disali im za vratom i vjerovatno je to i bila zamisao Kostica da pritiskom na pocetku natjera njihvu odbranu na gresku i da zabijemo gol. Medjutim, nismo tad nista napravili, doduse nisu ni oni. Onda slijedi crveni, koji nas i nije bas uzdrmao, jer smo do kraja poluvremena igrali sasvim ravnopravno. U 2. poluvremenu smo igrali podredjenu ulogu i branili se cijelo vrijeme, ali i dalje imali 3 napadaca, svaka cast Kosticu na tome upravo sva 3 "napadaca" su ucestvovala u akciji za gol. :klanjase2: :klanjase2:
Za igru ne znam sta reci jer imali smo igraca manje, jedino ono na pocetku, sto i nije nesto dobro ali treba uzeti da je derbi a i prva tekma. Imam osjecaj da ce ovo dobro biti sve kad se vrate i ostali igraci.

Pojedinacne partije, necu puno DULJITI.
Fejzic katastrofa, toga sam se pribojavao. Njegov je gol i jos ona ispucavanja su ocajna.
Kosoric solidan, mada Aco moze puno bolje. U 1. poluvremenu kad je ostao kratak a Ahmetovic lose glavom. Poslije i kod gola losa reakcija. Mada opet to je solidna partija.
Bokacini, ocigledno da ne zna lopte i njegovo je samo nabij, skoci, ocisti. Mnogo vise je duela uzeo od Ace i vise puta ocistio sto glavom, sto nogama. Mene malo podsjeca na Jasmina. Ali sto je spor, Ahmetovic je za njeg Bolt. Sve u svemu, po meni bolji od Ace bio.MAda ono sto smo zamisljali da imamo boljeg stopera od Ace i da bude pravi Evropski u Talijanu nismo dobili a ne vjerujem ni u Grku. Jahic koliko mogne, ali za nesto vise trebat ce nam neki klasni stoper.
Husic, pregorio. 2 glupa starta na sredini terena, 2. je bio zuti jer je cini mi se rukama oko vrata uhvatio Dulju a prvog se ne sjecam. Je.bo nas posteno jer 11 na 11 dobili bi gurbete.
Poslije Bevab kad je usao. Momak nije bas najbolje odigrao. Dosta problema po njegovoj strani a i lose neke reakcije. Nadam se da ce se popraviti.
Memija solidan, gol pade preko njegove strane, snosi odgovornost, ali sasvim uredu odigrao mec. Mada i vise je sansi islo preko lijeve strane.
Ugljesa, pored Lendre vcrs najbolji igrac. Odigrao je kao i Zahirovic derbi, beskonacno lopti presjekao i klizao na sve strane. Svaka cast :pljesak: ali po meni kljucno je kako ce se snalaziti kad budemo napadali i gradili akciju tj. kakav je kao kreator, nadam se bolji od Zahe.
Bekric je po meni bio onako, prosjek. Nije bio neki odron, borio se i on, klizao par puta, dosta se nervirao. Svakako da to nije Bekric kojeg zelimo gledati.
Dzenis ono sto je igrao, borbeno kako samo on to zna.
Stevo u 1. poluvremenu po meni odigrao dobro i bio jedan od najboljih. Poslije ga i umor sustigao, valjalo je trcati za jednog igraca. Valjat ce nam STevo
Pozderom sam odusevljen kako sa onom visinom ima agilnost, brzinu i fin dribling. Strasno zarezo loptu kod gola. Poslije izgino dole na lijevoj strani po kojoj su najvise napadali. Dosta pomagao Bevabu.
Lendra :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: Svagdje ga ima. Doduse to je i do formacije gdje su se Stevo, Pozder i LEndra stalno rotirali. MAda decko daje sve od sebe i grize maksimalno. Odavno nismo imali boljeg napadaca.
Mujaga ostaje ne ocjenjen.

Atmosfera dobra. Mozda Jug nije bas na nivou ali opet sasvim dobro. Ljudi je bilo strasno mnogo, a koliko je jos ostalo vani. Sigurno nekih milju mozda i jace. Moje dvoje sto je doslo sa mnom nisu mogli kupiti karte i nisu ni usli.

Grbavica nasminkana pravo. Samo jos da pocnu graditi istok. Uprava je vidjela da ima punu podrsku navijaca i ovako treba da nastave. Sve izgleda Evropski, od zapada, parkinga, novih prostorija, pomocnog, do terena. Stvarno mnogo bolje nego prije i iznad prosjeka nase lige.

O seljacima ne treba trositi rijeci. Vcrs su pokazali pravu svoju stranu i lice. Gradska raja, e popisam im se ja svima na tu pricu. Kakve mi samo dusmane imamo od kako smo poceli nesto praviti, koliko je njima krivo, ali izgradit cemo i imati najljepsi stadion. Dobro neko napisa, nemaju nista svoje pa nemaju taj osjecaj pripadnosti necemu, pa necu vise o njima

Eto halalite na dusem postu, ako ko hoce nek procita ko nece nek preskoci.
BIt ce Zeljo ove sezone sampion, u to sam siguran! :titula: :titula:

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:38 am

Ne znam jel neko spomenuo, danas brazilska ubleha Tiago dao gol :D

al se povrijedio...

http://cdn-video1.rtl-hrvatska.hr/repos ... .mp4?ver=2" target="_blank

asistencija Edi Baša :ganja:

godrina
Kontakt:

ned jul 24, 2016 8:30 am

Jutro braco moja. One stolice i vatra mi naumpadose cim sam progledao. Kako mi je krivo, koji su ono debili pa nmg da vjerujem. Platit ce to neko i nije to problem ali gledati onaj cetnicki cin svojim ocima ma katastrofa.
Utakmica onako. Prava derbijska, nista pretjerano, naboj na momente, nervoza.
Mi lijevog beka nemamo i toga me strah. Druga stvar, bas je zalosno lendru trosit na krilu. Hocemol.mi ikad imat normalno lijevo krilo ccc.
Ugljesa po meni bio top, bas je razvaljivo. Ostali onako (osim lendre). Italijan moze proc ali bevab idi ba iz Zelje.
Koliko mi volimo Zelju to nije normalno, oni to nikad nece osjetit. Kao da im je u genetskom kodu upisan onaj debilni udarni trans ccc, koji su ono debili. A i specijalci i njima se matere najjebem.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Okolele
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:17 am

Al kad frajer poce da se dere na Jugu na Fejzića da cilja u crkvu kad ispucava hahaha.. :rofl: :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:29 am

slika
Ali jesam se sjebo kad sam ovo vidio, ne sleti ipak na centar igralista :D
Meni jedan jaran, koji nije inace iz Sa, ostao vani :/ ...nije mi javio da dolazi, uzeo bi ja njemu kartu. Bas mi krivo bilo, ali sad ce istok, pa nece biti tih problema
Ima li slika juga? Ono je strasno bilo, krcat :karanje:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jul 24, 2016 9:49 am

Jesmo li zaradili blizu 100 milja na kartama?

I crko nam neki panel na semaforu.. Treba ono popraviti. Valjda je jos pod garancijom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:01 am

550 godisnjih za Sjever prodato!!! Ponosan!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fanaticZeljin
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:01 am

Kad sam vidio nas sastav pred utakmicu bio sam skeptik, al mi onda sastav kona dade nadu, do crvenog nije bilo nikakve igre ni nas, ni njih, onda husic pravi sranje i od tog trenutka bod ko munara. Onaj Fejzic se boji svoje sjenke, zna li on istrcati pokupiti loptu, bice bolje kad se vrate ostali igraci, juce mi Buba lajka sliku dres, sal zelje pred utakmicu, ako ima imalo nade upravo dovedite gaaaa
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava