Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 12:40 am

Idemo svaku tekmu puniti Grbavicu i biti odlucujuci faktor na putu prema tituli i izgradnji stadiona..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:42 am

Dobro @rodom reče, mi u polu-sastavu, oni u najjačem sastavu i opet nas ne mogu dobiti. Nama su nedostajali Miroslav, Blagojević, Vedran, kao klasni igrači odnosno klasan golman; nije bilo Jahića; igrali smo većinu utakmice sa igračem manje te Bekrićem, Fejzićem i Bevabom. Ja ne mogu da vjerujem da nas nisu dobili, ne mogu da shvatim da su baš toliko nesposobni. Jedino što me brine jeste pozicija lijevog beka..

boju dao si nebu...
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:44 am

Bod ko kuca nakon gluposti Husica.

Ugljesa Radinovic je nase najvece pojacanje!!!

Idemo dalje...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:44 am

Momci da znate da sam se salio da sam banovo onu dvojicu. Storm mi prijeti da ce mi skinuti MODa. Ja ovde nmg nista uraditi. Molim vas apelujte kod njeha, pliz ...
Željezničar ante portas !

tm8782
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:45 am

Rekoh ja derbi je derbi... Nekad sutra cu komentarisati ostalo

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Samo su nas probijali preko ove lijeve strane samo tako. Onaj Hodžić kako je ušao prolazio frajer stalno. Ni meni nije jasno što je Kostić ubacio Mujagu. Valjda se je do zadnjeg nadao da možemo do pobjede, šta li. I meni je logičnije bilo da se pojača sredina jer je nismo ni imali.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

boju dao si nebu... je napisao/la:Bod ko kuca nakon gluposti Husica.

Idemo dalje...
I Secerovic je ekstra igrac. Steta sto veceras nije igrao..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

1921.ba
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:46 am

slika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:47 am

Malo piva, malo štok-kola
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

Kad ce Jahic biti spreman ? Ocekujem Šecera, Grka i Lazica protiv Olimpika da ih vidimo na djelu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

Dovest lijevog beka pa makar na posudbu,

chile
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:48 am

Razocaran sam fino nakon ovog derbija... ocekivao sam neki napredak u igri a realno nista nisam vidio, cak smo i bolje izgledali s igracem manje.
Sudija dosta los, ona stoka s kobilje glave, nos ja budala branim draz derbija cccc
Gol smo primili golmanovom greskom a imao jos ispada sreca pa nije prvi izbor. Po meni crveni prestrog i to bas.
Ali jbg najvise sam se razocarao u igru niti formacije, niti presinga, niti brzog protoka jedino trke je bilo mada su nam stoperi prespori.
Ja nisam vidio napredak, mozda los pokusaj iznenadjenja sa 4 napadaca i Bekricem u igri, sta li... ili sam ja ocekivao bar koju smisljenu akciju i napad i nikako ne mogu da vjerujem da su nas pote drzale bez suta na gol dok smo bili kompletni.
Sve u svemu ako se po jutru dan poznaje nece na dobro i za nadati se da cemo promjeniti igru za 180 stepeni.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Okolele
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:48 am

Kako ces ista na praviti kad u veznom redu imas jednog igraca Ugljesu,Bekrica namjerno ne racunam jer igrac manje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:49 am

mi u startu imamo igrača manje, još kad dobiješ crveni igraš sa osam igrača

Grbavica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:50 am

Po meni je ova formacija 4-4-2 promašaj... Bekrić tu ne može odigrati ništa, i bez toga je loš, u ovoj formaciji je još gori. I opet nemamo kvalitetno lijevo krilo.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u ned jul 24, 2016 12:50 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

boju dao si nebu...
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la:Bod ko kuca nakon gluposti Husica.

Idemo dalje...
I Secerovic je ekstra igrac. Steta sto veceras nije igrao..

Naravno ;) ...Kostic je izjavio da ima B varijantu, a ja se nadam da je to 4-5-1 sa Ugljesom, Secerom i Blagojevicem u sredini. 8-)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

storm_raider
Kontakt:

Inace 38km po stolici je faktura, potpisano od Dine Selimovica. Stolica + postavljanje = 38 km i faktura stize vec sutra! Morace biti zavrseno sve vec do Sirokog, pa neka. Mogli bismo levate ovako iskoristiti da nam naprave stadion.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

armadillo
Kontakt:

Sarajevo nista posebno. duljevic im je 50% ekipe, benko 40 a ostali svi 10. A mi, nadam se da je ovakva igra i ovo sve do crvenog kartona. Do crvenog smo bolje od njih puno stajali na terenu ali ne dovoljno dobro da im priliku napravimo. Mada smo se jako organizovano branili i to je ono sto me raduje. Po meni samo da je Kostic izceo Pozdera ili Stevu i uveo Šećera ne bi oni meda mogli. I ovako su kruzili samo oko gola bez prave prilike. Samo im benko priliku jednu imo. Jedva cekam Jovana i Strvanovica da se vrate, jer će ovaj Željo sa njima biti strasan.

Fejzić - katastrofa. Covjek se izgubio totalno. Sreca nije bilo njihovog suta u okvir ozbiljnog inace bi usla sto posto pored njega.
Memija - sukrivac za gol. Inace nije lose i drago mi je sto ima prednost na desnom boku ispred Sinise.
Husic - cemu seljacki potezi. Ok derbi emocije (mada ne znam ni sam kakve su emocije tu kod njeg za derbi) ali ne mora se seljak biti majka mu stara. A za njega sam mislio da ce biti jako dobro pojacanje.
Aco - razocarao totalno. Sve je zracne skoro izgubio. Malo pred kraj se razigrao i izbacio koju loptu. Generalno ako se ne vrati u formu ceka ga klupa.
Italijan - dobar pravo. Tehnika, skok igra extra. U onome sto sam ja vidio i njega i grka, italijan u velikoj prednosti.
Beganovic - nije imo vremena da bi se komentariso.
Lendric - polu ZVJER polu MASINA. Najvise ga gotiv zbog toga sto kad loptu izgubi vraca se automatski i prati igraca do kraja. Nema mahanja rukama kad izgubi loptu.
Bekric - na klupu. Jednostavno nije to taj Bekric. Nek ceka sansu na klupi pa nek je iskoristi da se vrati u prvu, a do tad odmori Bekrija molim te.
Ugljesa - vrh. I defanzivno i ofanzivno. Danas jedan od nasih najboljih na terenu. Ako nastavi ovako ne moze ga ni nato iz prve izbaciti.
Pozder - dobar. Kakav ubacaj kog gola, svaka cast. Mada nije danas mogao pokazati neke napadacke sposobnosti jer je vise beka igrao nego napadaca.
Stevo - dobar. Bice dobro pojacanje Stevo. Jednostavno se vidi iskustvo kod njega na terenu.

Ma vi stvarno niste normalni...

Sent from my D2533 using Tapatalk

ellaxaz
Kontakt:

Veteran je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Rezultat nekad odgovara,nekad ne. Prvo kolo, dosta novih igraca, novi SŠ... treba puno rada i naše podrške.

Sada o u pravi!
Koja je pametnica donjela odluku da im se da više karata od propisanog i još da se ne skidaju stolice? Ko je daje, napravio je supergiga glupost za koju treba odgovarati. Te stolice su kupljene novcem ljudi koji su od usta odvajali da bi se obnovila naša Grbavica. J,e.bo vas derbi i car derbija. Ovo je egresija na Grbavicu, na naš dom! Derbi ne postoji vec dugo a mi od njega pravimo mit. Tekma u nizu koju Željo igra, samo to je, ništa više. One šuplje price o jaranstvu, farbanju cuka u protivnicku boju, i druge bajke zaboravite! Tu šuplju su plasirali uhljupi sa lavora a mi se primili ko salata. Pokazali su po stoti put koji su dušmani. Da ne ponavljam price o 92 i slicna sranja, danas sam se osjecao isto onako kada je gorila Grbavica.
Upravo ako niste ustanju zaštititi naš dom... vozdra! Ne prosipajte neku kao gradsku finocu! Sa gospodinom gospodski, sa papkom još gore ! Niko, ni Misimovic ni Osim nema pravo da dozvoli uništavanje teško stecene imovine!
Napravite kavez od debele armature za onoliko navijaca koliko ide po propisima. Personalizirajte karte. Prosite, kradite ali kupite najsavremeniji videonadzorni sistem.
Bruka i sramota je da nam orgijaju u našoj kuci a mi njemo posmatramo. Kada se nasi navijaci odluce svetiti, tad je kasno. Nadam se da ce ova noc proci mirno bez žrtava. Ako nedo bog bude belaja, jedan od krivaca je naša uprava.
PS
Poslije ovog posta je pitanje vremena kada cu dobiti ban.
Nadovezao bi se. Ne budite sujetni gospodo i ne glumite transparentnost neku i nivo. Poslušajte nekada pa i navijače koji prate klub preko 30 godina,i znaju sva ZLA na koja su spremni navijači čiji je udarni trans "MRZIM ŽELJEZNIČAR"...njima je i 5% mnogo, ali pravila kažu da im se toliko mora dati. Napravi im blindirani kavez i zdravo. Popišam se na svaku marku od njihovih karata nakon ovoga šta su iza sebe ostavili.
Što se utakmice tiče, meni uvijek isto, na rubu infarkta, valjda godine, jbg nisam više za ovog...igru bi podjelio na period do kartona, i poslije toga. Do kartona izjednačeno i ništa posebno. Mnogo borbenosti i želje, ali i mnogo grča. Sa igračem manje, dosta teško ali po izjavi trenera disciplinovano i po dogovoru....igrače ne bi komentarisao, samo bi napomenuo da nam večeras nisu igrala trojica najstandardnijih i najkonstantnijih prošlog proljeća, i sa njima bi ovo trebala biti skroz druga ekipa.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi cemo uplacivati za stolice, a uprava ce dopustati gurbetima da rade sta hoce, da bi s njima uzivali u carima derbija, fuj.
Trebali su ih na poluvremenu sprovesti do zida sa nasim imenima da tamo fino uriniraju.
I to sto kazu da ce se stolice naplatiti, to su price za malu djecu, jer se nikad nista nije platilo.
Ako vam je ovo veceras sa navijacima najveceg kluba iz mjesne zajdenice ciglane-gorica bilo uzivanje u carima derbija onda mi je zao sto smo zajedno sudjelovali u nedavno zavrsenoj akciji za obnovu stadiona Grbavica.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:51 am

Ali akcija kod gola je jeb.eno dobra.
Kakav pas Pozdera,kako iskusno/majstorski Nikolić glavom spusti ko na tacnu Lendriću,a ovaj je zakuca u svom stilu..
:klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava