Cuo?TheSvenderMan je napisao/la:I da, ne brinite ljudi fakturisat ce se stolice fknsarajevu, tako sam bar cuo. Sve ce se rijesiti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".Model1964 je napisao/la:Cuo?TheSvenderMan je napisao/la:I da, ne brinite ljudi fakturisat ce se stolice fknsarajevu, tako sam bar cuo. Sve ce se rijesiti
Nikad nismo marke naplatili!
Nije sve u parama, obraz je bitan.
J,b,o vas derbi i car derbija
BEGANOVIC !amerosm je napisao/la:Glupost Husica i losa taktika Kostica su nas kostali pobjede...
Husic na sredini terena pravi bezpotreban prekrsaj iako zna da vec ima jedan zuti karton, dok nakon toga Kostic pravi PRVU gresku i ostavlja Bekrica u igri, a izbacuje Secerovica i time nastaje rupa u nasem veznom redu, koja je pitarima omogucila da drze sredinu i pokusavaju nesto napraviti u napadu.
Po meni DRUGA greska koji je napravio je ta sto nakon gola nije promjenio formaciju i ubacio Grka i tako dobio na cvrstini i u odbrani i u veznom redu...
Nadam se da je Kostic uvidio da mu nedostaje jedan lijevi bek i jedno lijevo krilo kako bi ekipa bila kompletirana, jer Husic i Bevab nisu igraci za domete ka kojima tezimo.
Secerovic nije igrao,Beganovic je izasaoamerosm je napisao/la:Glupost Husica i losa taktika Kostica su nas kostali pobjede...
Husic na sredini terena pravi bezpotreban prekrsaj iako zna da vec ima jedan zuti karton, dok nakon toga Kostic pravi PRVU gresku i ostavlja Bekrica u igri, a izbacuje Secerovica i time nastaje rupa u nasem veznom redu, koja je pitarima omogucila da drze sredinu i pokusavaju nesto napraviti u napadu.
Po meni DRUGA greska koji je napravio je ta sto nakon gola nije promjenio formaciju i ubacio Grka i tako dobio na cvrstini i u odbrani i u veznom redu...
Nadam se da je Kostic uvidio da mu nedostaje jedan lijevi bek i jedno lijevo krilo kako bi ekipa bila kompletirana, jer Husic i Bevab nisu igraci za domete ka kojima tezimo.
Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.TheSvenderMan je napisao/la:Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".Model1964 je napisao/la:Cuo?TheSvenderMan je napisao/la:I da, ne brinite ljudi fakturisat ce se stolice fknsarajevu, tako sam bar cuo. Sve ce se rijesiti
Nikad nismo marke naplatili!
Nije sve u parama, obraz je bitan.
J,b,o vas derbi i car derbija
Nismo ni marke naplatili jer nije bilo stolica i jer nismo bili sposobni. Ja cvrsto vjerujem da ce ova uprava rijesiti to na najbolji nacin
Nije kralju Secerovic nikako igrao.. Djenis je izasao posle crvenog..amerosm je napisao/la:Glupost Husica i losa taktika Kostica su nas kostali pobjede...