Nismo pobjedili ali nismo ni izgubili.
Sada su neke stvari jasnije.
Nije riješen problem lijeve strane.
Bekric nemere u startnih 11.
Sa Stevanovicem i Blagojevicem ovo ce biti puno bolje.
Ostaje mi jedino dilema što nije bilo Šecerovica
A ja budala ovdje branio i govorio treba im davat karti, kako sam glup bio mater im ***** nikad vise od 5 posto im ne treba dati govna debilska ovo najveci neprijatelj ne bi nam uradio sta su oni nama veceras ***** im svima mater u ustaModel1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA
OVO SE DEŠAVA KADA SE NEPOŠTUJU PRAVILA!!!!!
fcz je napisao/la:Gospodjo Bekric, nadam se da cete vec sutra krenuti stopama gdje Hervas i svog supruga odvesti sto dalje odavde. Ima cuka fakat.
Ja trubim da su oni gori od oni sa brda sto su 92 uništili Grbavicu. Oni su barem jasno rekli ko su i šta su. Ovi sa nama piju kafe, dernece, keze nam se.... a jedva cekaju da nam zabiju nož u leđa.irfo je napisao/la:A ja budala ovdje branio i govorio treba im davat karti, kako sam glup bio mater im ***** nikad vise od 5 posto im ne treba dati govna debilska ovo najveci neprijatelj ne bi nam uradio sta su oni nama veceras ***** im svima mater u ustaModel1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA
Za mene su uvijek bili i ostali jednaki kao i Delije. Sto zelim jednim, zelim i drugim. Kraj price.irfo je napisao/la:A ja budala ovdje branio i govorio treba im davat karti, kako sam glup bio mater im ***** nikad vise od 5 posto im ne treba dati govna debilska ovo najveci neprijatelj ne bi nam uradio sta su oni nama veceras ***** im svima mater u ustaModel1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA