Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 23, 2016 10:47 pm

Nismo pobjedili ali nismo ni izgubili.
Sada su neke stvari jasnije.
Nije riješen problem lijeve strane.
Bekric nemere u startnih 11.
Sa Stevanovicem i Blagojevicem ovo ce biti puno bolje.
Ostaje mi jedino dilema što nije bilo Šecerovica
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fcz
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:48 pm

Gospodjo Bekric, nadam se da cete vec sutra krenuti stopama gdje Hervas i svog supruga odvesti sto dalje odavde. Ima cuka fakat.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Cigotm87
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:50 pm

Pocinje snimak na BHT

irfo

Model1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA

OVO SE DEŠAVA KADA SE NEPOŠTUJU PRAVILA!!!!!
A ja budala ovdje branio i govorio treba im davat karti, kako sam glup bio mater im ***** nikad vise od 5 posto im ne treba dati govna debilska ovo najveci neprijatelj ne bi nam uradio sta su oni nama veceras ***** im svima mater u usta

Model1964

fcz je napisao/la:Gospodjo Bekric, nadam se da cete vec sutra krenuti stopama gdje Hervas i svog supruga odvesti sto dalje odavde. Ima cuka fakat.

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Format
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:51 pm

Dobro ljudi bez dva ponajbolja igraca,sa crvenim,ok rezultat.

Zanima me kakav je Radinovic bio?

Tryg
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:52 pm

Sto se tice belaja koji su uradili, meni je fakat drago, prvo sto ce svaku stolicu platiti i to po duploj cijeni, drugo sto ce biti kaznjeni, a trece sjebali su svoju ekipu sa prekidom.

@Format Radinovic je bio nas najbolji igrac u vezi.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tap3aH
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:52 pm

Bio je naš jedini igrač u vezi

krajisnik87
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:54 pm

Igrac manje,nema dva najbolja igraca,fina neka akcija kod gola.Kod njihovog gola Aco je mogao bolje reagovati,a i Fejzic.Bekrica pod hitno na klupu.Radinovic za sada pojacanje kao i Nikolic,Pozder,Boccacini.Nezz sto Secerovic igrao on je morao dobiti svoje minute.Husicu ono nije trebalo a Bevab je los stvarno.
Kako god ovo ce biti 10x bolje kad se vrate Blagojevic i Stevanovic.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Model1964

irfo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:ĐESU SADA OVI MIROLJUBIVI I GOSTOPRMLJIVI, STORM I KOMPANIJA

A ja budala ovdje branio i govorio treba im davat karti, kako sam glup bio mater im ***** nikad vise od 5 posto im ne treba dati govna debilska ovo najveci neprijatelj ne bi nam uradio sta su oni nama veceras ***** im svima mater u usta
Ja trubim da su oni gori od oni sa brda sto su 92 uništili Grbavicu. Oni su barem jasno rekli ko su i šta su. Ovi sa nama piju kafe, dernece, keze nam se.... a jedva cekaju da nam zabiju nož u leđa.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

fejzic, bara-bara, fanstastican kod odbrane benkinog udarca, ali pogreska kod primljenog gola
ugljesa.... kapa do poda...
aco... fanstastican
bekric... los, veoma los
lendra... svaka cast majstore
nikolic... nevidljiv ali efikasan...
ostali ni vamo ni tamo...
100/94/37/34 - i to je to!

fcz
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:55 pm

irfo je napisao/la:

Za mene su uvijek bili i ostali jednaki kao i Delije. Sto zelim jednim, zelim i drugim. Kraj price.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

irfo

sub jul 23, 2016 10:59 pm

Sad kad sam se smirio da malo analiziram, mora se igra puno popravit ali jbg bila je prva utakmica i onda jos crveni dobijes pogubljeno sve, derbi itd., nije se mogla prava slika ekipe vidjet, ali mora se radit jos puno to je sigurno, vecina igraca solidna, niko posebno los, osim sto se husicu majke sjetim, Pozder bas zna igrat lopte bice odlicno pojacanje,
A ovaj boccacini pa da ima brzinu procjecnog 60-godisnjaka bio bi paolo maldini, strasno sve za odbrambenog igraca ima ali boze dragi sporijeg ne fudbalera neko bukvalno sporijeg covjeka nisam vidio, ostavi ga onaj kosati rahil u dva koraka ko da je bolt pa sta je ono je.bote

Tap3aH
Kontakt:

sub jul 23, 2016 10:59 pm

Svaka čast Kostiću za ovo što je rekao na presici, nema kmečanja, nema sudija ovo-ono, greška igrača, svaka čast igračima i to je to. Nadam se da će dugo ostati na našoj klupi jer imam osjećaj da stvarno zna šta radi i da zna i prenijeti ono što treba i kako treba.
Zadnja izmjena: Tap3aH, dana/u sub jul 23, 2016 11:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:00 pm

ja sam zadovoljan igrom donekle, rezultatom bas i ne... ali opet prva utakmica pa razumljivo da se traze...

sa blagojevicem, stevanovicem i vecom, bicemo 50% jaci... ovo definitivno ima potencijala...
100/94/37/34 - i to je to!

Crespo1921
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:06 pm

Sta ste vi ocekivali da nece dotac stolicu nijednu? Oni su nam dusmani i to vam mora biti jasno a vas sto se drzite fazona Sarajevska raja, nece oni ovo ono napusite mi se kur.ca, a sto se tekme tice mislio sam da cemo ga ispusit poslije crvenog, al nismo hvala Bogu.

south side
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:06 pm

Biće ovo dobro s obzirom da smo igrali bez tri vrlo bitna igrača a tu spada i jahic koji sigurno ima mjesta u prvom timu još crveni koji nam je poremetio koncepciju igre tako da se u drugom pol ugl igralo na nabijanja i traženja napadača ili eventualno neki kontra napad Do crvenog smo bili bolji .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:09 pm

Moj osvrt!! necu da budem dzukac da sudim na osnovu jedne utakmice ali ako je ovo ono sto cemo mi igrati ,Kostic nece izdrzati vise od 5 kola realno .Shvatam igrac manje i da su oni zbog toga morali vise drzati loptu u posjedu,ali da se za jedno poluvrijeme ne dodas 3 puta ...ne ide mi u glavu,pa mi smo ove kloceve ucinili 10 puta boljom ekipom nego sto jesu ali sreca pa nisu znali neka ozbiljnija ekipa bi ovo kaznila,a kako i nece kada u veznom redu imamo jednog igraca ,stvarno ne mogu shvatiti koliko god pokusavam.Bekric mislim da je zavrsio svoje sa ozbiljnim fudbalom,bilo bi fer prema nama i prema njemu da sporazumno raskine ugovor da ne pati ni sebe ni nas.Aco je nas najlosiji stoper,krivac za gol,taj covjek pola godine vec mrtav i opet je nastavio gdje staio,talijan djeluje kao mnogo bolji igrac od njega...Jahic prvi izbor i talijan sa njim u paru...Grka necu komentarisati jer nisam gledao.Lijeve strane opet nemamo ,prvo sto treba uraditi dati papire Husicu i Bevabu,prvom jer je glup i ostavio ekipu na cjedilu iako nije mozda ni los igrac,a ovaj drugi,pa majko draga sta je ono,pa kakva je ono letva i krampa u pizdu materinu ,Mladenovic ako nije bolji nije ni losiji igrac od njega,fuj !! Fejzica necu komentarisati nije on kriv igrom slucaja je dobio priliku,uz Acu kriv za gol ali se izvadio poslije,ispucavanja kriminalna ali eto za rezervnog golmana i nije lose.Memija je treci krivac za gol ,mislim da cemo dobiti novog Muamera Svraku u njemu...veliko nista...eh sad ono sto treba pohvaliti...Ugljesa s obzirom da je jedini igrac bio u sredini bio je odlican stizao koliko je mogao i gore i dole,vise nego spreman ali sta ces kad mu je partner u sredini kloc koji ne zna dodati na metar i nema snage da centrira loptu ...Lendric takdojer moram pohvaliti,nije to ni bilo nesto dobro u polju ali gol i njegova trka sve nadomjeste tako da kapa dole majstore...Pozder me odusevio iskreno gotovo svaki zracni duel dobio odlican igrac i on je pravo pojacanje....Nikolic je malo igrao pa necu komentarisati ...atmosfera prava evropska prepun stadion ,bravo zeljovci braco moja hvala svima....i za kraj ona govna...ako jos jedan derbi na Grbavici dobiju vise od 5 % ja cu smatrati da u nasem klubu nisu normalni likovi...nadam se da ce sve ovo debelo platiti...oni su gori nego oni sto su nas gadjali sa brda 92 godine ...toliko o govnima...nista idemo dalje ima jos puno kola ali ovo mora biti puno bolje...jedino cime sam zadovoljan to je rezultat ...u situaciji kada imas vecinu utakmice igraca manje ovaj rezultat je odlican mada nismo smijeli primiti onako glupl gol ali gotovo sad ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:12 pm

Sad sam došao sa utakmice.. ukratko komentar odoh se tuširati dok vode nije nestalo 'bem ti grad.

Fejzić - toplo-hladno, na mrve stao

Memija - Vraća se polako u staru formu mada je falio u napadu dosta.

Aco - kapitenski, bilo je nekih situacija gdje je sekunda falila da ispadne ali sasvim korektno

Boccaccini - Momak aferim, prva utakmica i to derbi i odlična partija. Postavljanje perfektno, procjena kada treba uletiti klizeći odlična, borbenost na nivou.

Husić - Do crvenog odličan ali ja ljudi fakat ne znam da li je ono bilo za crvenog. Valjić je u onom trenutku dobro ujebao derbi.

Bevab - Solidno

Uglješa - Kapa dole majstore, trčao si i za sebe i za Bekrića.

Bekrić - odron, kretanje bez lopte 0.

Dženis - S obzirom na kojoj je poziciji igrao dobro je hajd

Pozder - iznenadio me kretanjem i brzinom s obzirom na visinu. Biće koristi od njega sigurno ali ne na poziciji koju je igrao silom prilika danas.

Stevo - Iskusno, ni dodati nešto ni oduzeti.

Lendrić - a šta reći osim da je grehota ovog momka gurati na krilo (znam da je igrao to silom prilika kao i Pozder ali samo kažem). Živ ti nama Lendra bio još 100 godina i mi zajedno sa tobom se veselili.

Šta reći? Ova ekipa će biti druga dimenzija sa Mićom i Blagojevićem. Jednostavno ovu su nam utakmicu povrede krojile sastav. Lazić povrijeđen, Halvadžić također, Žerić jak udarac dobio na treningu tako da nisu ga ni htjeli nešto gurati previše + Stevanović suspenzija. Kada tome dodamo nedostatak Blagojevića i danas totalno indisponiranog Bekrića i 1:1 je solidan rezultat za početak. Idemo dalje, volim te Željo!
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sub jul 23, 2016 11:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kontranogama
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:13 pm

Sve skupa moze se podnijet. Kao sto sam se i bojao nismo uigrani. dosta tu skripi u odbrani i sredini. Vidjet cemo sta ce biti kad budemo u punom sastavu. Ja ne bih nista kritikovao jos par kola. Polako trebalo bi doci sve na svoje. Neke glave malo ohladiti, neke malo na klupu, udariti i dalje po jakim trninzima jer ocito da kondicija igra veliku ulogu.
Preporucujem svima da se uzdrze od velikih kritika dok ne prodje par nedelja. Nadam se da ce to biti dovoljno da se linije povezu.
U svakom slucaju kakav je tok utakmice bio, zadovoljan kako je zavrsilo.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava