standarno, kao i svaki putexbabilon je napisao/la:Znaci na jug sa zapada ulazimo?
Jer ih nećemo dobitijovanmaksimovic je napisao/la:hoce li skinuti stolice dje su navijaci sarajeva? bolje sprijeciti lomljenje stolica nego da kasnije trazimo od fks pare nazad...
Elegant je napisao/la:Ne bi bilo lose kad bi se poskidale stolice jer sto neko napisa oni ce se ogradit od navijaca niko nam to nece nadnoknaditi.
Sutra ocekujte najezdu placenih clanaka na gg.
Ako pitaš za trofeje, zajednička liga, Zrinjski, pa Željo, a mi smo prvi otkad se igra fudbal u BiH. Ne znam gdje su pitari.Neandertalac je napisao/la:Maksimovicu@
Je li u PL BiH; Zeljo, Zrinjski pa Sarajevo?
nisam ja nista lose napisao sto se tice tebe da ne shvatis pogresno,nego mi simpaticno kako si ti to objasnio romanticno nekako bio si pristrasan kao da nesto branis,razumijem ja i tebe sta pises...nismo vukojebina za mene i za tebe...ali sad za nekog ko dolazi iz uredjene zemlje vukojebina smo itekako brate moj...to boli i mene i tebe ...ali to je tako ..rios je napisao/la:Druze,nigdje nisam napisao da je idealna,naprotiv,slozio sam se da nije idealna niti mozda pozeljna ( ovo je vec diskutabilno jer se razlikuje od covjeka do covjeka pojam pozeljnog ).Ono sto jesam pisao je to da se ne mogu sloziti da smo vukojebina i da se ovdje tesko navici na zivot.delinjo je napisao/la:jos kad nas brat Rios napisa da je ovdje idealna sredina za zivot hehe....brat malo pristrasno reagovao
Nemojte izvrtati moje rijeci
po cemu, po titulama?Neandertalac je napisao/la:Maksimovicu@
Je li u PL BiH; Zeljo, Zrinjski pa Sarajevo?