Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 20, 2016 9:38 pm

LARS1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Ako dodje lamah, zelim da se zna da sam ga ja prvi danas najavio i zelim da mi se dodijeli status insajdera :kafa:
Znači ništa od tvog statusa, a imao si finu perspektivu :DD:
Da se razumijemo ja sam prvi jos na onom forumu spomenuo Lamaha i Akinfemvu kao velike zelje..
Ne lagati :ne:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IvanOsim
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:44 pm

Drago mi je sto su postavili ove mreze na pomocnom, jer nigdje na svijetu u ozbiljnim ekipama nema da ti 5 dana prije utakmice ko god hoce gleda trening i uigravanje, tako da me ovo mnogo raduje, s tim da su trebali i neke sponzore jace postaviti bar iznutra, a sa vana postaviti 5-6 mjesta za panoe reklamne, sad za izbore sve bi bilo popunjeno (uvijek se trazi mjesto vise za izbore) min milja po plakatu mjesecno, nije za baciti 5-6-7 milja mjesecno...

Volio bi da se postavi jos jedan red reklama na istoku iznad postojeceg, nesto kao sto ima u Sirokom u dva ili tri reda reklama, da manje upada u oci istok koji trenutno ne izgleda lijepo.

Da se posisa zelenilo iznad juga, al iz korjena, i to bi bilo to do derbija, u svakom slucaju stadion ce biti u novom ruhu svakako, sto me mnogo raduje...

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:45 pm

Spominjali Stilu, Bubu, Memisevica, Subica, sad presli na Lamaha, daj uozbiljite se, a sto se tice neandertalca, kad je to on nesto pogodio :mrgreen:, inace mu je nadimak Joco :lol:
Srcu draga, boja PLAVA !

Kapiten
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:45 pm

Ma daj Stefana Babovica. Slobodan je jos uvijek
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Dr. Adzem
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:46 pm

Moze i Cvijanovic
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:47 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Spominjali Stilu, Bubu, Memisevica, Subica, sad presli na Lamaha, daj uozbiljite se, a sto se tice neandertalca, kad je to on nesto pogodio :mrgreen:, inace mu je nadimak Joco :lol:

Samo je pitanje dana kada potpisuje :shisha:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:48 pm

Upravo zelim Katai-a iz zvezde.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dr. Adzem
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:49 pm

Ipak bih Tomica vratio
Cuva Bog Zelju svog!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:51 pm

Zelje i pozdravi
Srcu draga, boja PLAVA !

fanaticZeljin
Kontakt:

sri jul 20, 2016 9:53 pm

Gledam ovaj Liverpool, dovedu Manea plate ga bruku, 4, 5 puta manje Grujica lik ubi na pripremama, e to je neko mjerilo nikog ne trebamo ni precjenjivati ni blatiti kad ga tek dovedemo haya
Srcu draga, boja PLAVA !

deto1921
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:02 pm

Jel ima jos neko kome je krivo sto je otisao Hervas radi slobodnih i kornera. Mislim da nakon Zebe nismo imali boljeg al stas jbg..

Sent from my iPhone using Tapatalk

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:04 pm

Ne treba nam niko vise, samo da se vrate Stevanovic, Blagojevic i Kjosevski. Imamo mi dobar vezni red Ugljesa, Secer, Bekrija, Stevanovic, Lazic onda po potrebi Beganovic, Memija i Jahic.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:07 pm

IvanOsim je napisao/la:Drago mi je sto su postavili ove mreze na pomocnom, jer nigdje na svijetu u ozbiljnim ekipama nema da ti 5 dana prije utakmice ko god hoce gleda trening i uigravanje, tako da me ovo mnogo raduje, s tim da su trebali i neke sponzore jace postaviti bar iznutra, a sa vana postaviti 5-6 mjesta za panoe reklamne, sad za izbore sve bi bilo popunjeno (uvijek se trazi mjesto vise za izbore) min milja po plakatu mjesecno, nije za baciti 5-6-7 milja mjesecno...

Volio bi da se postavi jos jedan red reklama na istoku iznad postojeceg, nesto kao sto ima u Sirokom u dva ili tri reda reklama, da manje upada u oci istok koji trenutno ne izgleda lijepo.

Da se posisa zelenilo iznad juga, al iz korjena, i to bi bilo to do derbija, u svakom slucaju stadion ce biti u novom ruhu svakako, sto me mnogo raduje...
slika

:djavo:
gradi željo boli te *****

Dr. Adzem
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:11 pm

deto1921 je napisao/la:Jel ima jos neko kome je krivo sto je otisao Hervas radi slobodnih i kornera. Mislim da nakon Zebe nismo imali boljeg al stas jbg..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba vratit Zebu on bih pjeske dosao da ima primanja ko ovaj spanac
Cuva Bog Zelju svog!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:13 pm

boja mora je napisao/la:Ma nije ni bio neki igrač jebi ga. Mislim da čak ne bi imo mjesta u prvih 11. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ne treba nam ova prica. Prava pitarska, cuj ne bi bio u prvih 11 i nije neki igrac. Realno igracina za nasu ligu, a i Kostic ga je vidio u prvih 11.
Steta sto ode ovako, ali porodica na 1. mjestu (ako je to jedini razlog). Fino je govorio o nama u onom clanku na gg.ba, takodjer potvrdio da ce platiti raskid i to mi je drago. Uprava nikako nije kriva za ovo, hvala im na tome sto su nam htjeli omoguciti da gledamo neke inostrane igrace sa dobrim CV.
Meni je iskreno zao, i radi tog sto nisam mogao da ga gledam u sezoni, a i sto smo sad sigurno slabiji.
Mada opet mozemo se boriti za trofej, oslobodili smo platu za vrlo, vrlo dobra bar 2 igraca ..
arelinho je napisao/la:Nekako sam priželjkivao da će biti neki boom ovih dana, ali sada sam potpuno siguran da ga neće biti. :rofl: :rofl:
Nista od BOOM-a sigurno :kafa:

P.S Ferenc opet ispao :rofl: :rofl:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri jul 20, 2016 10:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.

IvanOsim
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:14 pm

ChWilla je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Drago mi je sto su postavili ove mreze na pomocnom, jer nigdje na svijetu u ozbiljnim ekipama nema da ti 5 dana prije utakmice ko god hoce gleda trening i uigravanje, tako da me ovo mnogo raduje, s tim da su trebali i neke sponzore jace postaviti bar iznutra, a sa vana postaviti 5-6 mjesta za panoe reklamne, sad za izbore sve bi bilo popunjeno (uvijek se trazi mjesto vise za izbore) min milja po plakatu mjesecno, nije za baciti 5-6-7 milja mjesecno...

slika

:djavo:
Ma moze i on... samo nek placa..
Politika je vjeciti interes..
Al da je odvratan, fkt jest.

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:17 pm

Leon_Professional je napisao/la:
boja mora je napisao/la:Ma nije ni bio neki igrač jebi ga. Mislim da čak ne bi imo mjesta u prvih 11. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ne treba nam ova prica. Prava pitarska, cuj ne bi bio u prvih 11 i nije neki igrac. Realno igracina za nasu ligu, a i Kostic ga je vidio u prvih 11.
Steta sto ode ovako, ali porodica na 1. mjestu (ako je to jedini razlog). Fino je govorio o nama u onom clanku na gg.ba, takodjer potvrdio da ce platiti raskid i to mi je drago. Uprava nikako nije kriva za ovo, hvala im na tome sto su nam htjeli omoguciti da gledamo neke inostrane igrace sa dobrim CV.
Meni je iskreno zao, i radi tog sto nisam mogao da ga gledam u sezoni, a i sto smo sad sigurno slabiji.
Mada opet mozemo se boriti za trofej, oslobodili smo platu za vrlo, vrlo dobra bar 2 igraca ..
arelinho je napisao/la:Nekako sam priželjkivao da će biti neki boom ovih dana, ali sada sam potpuno siguran da ga neće biti. :rofl: :rofl:
Nista od BOOM-a sigurno :kafa:

P.S Ferenc opet ispao :rofl: :rofl:

Porodica mu na prvom mjestu, posao na drugom a Željo da izvineš tek na trećem :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:19 pm

Hurmasica je napisao/la:

Porodica mu na prvom mjestu, posao na drugom a Željo da izvineš tek na trećem :mrgreen:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Majstore otvori zadnja :ganja:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:20 pm

E sad ako, nakon odlaska Hervasa, ne dodje Dialiba, nece nikad :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salle86
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:21 pm

Kako su neki jedva dočekali bilo šta da mogu pljuckati na klub, upravu. Pa makar još to bilo i upakovano, stihijski. Fuj.

:zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava