A shishu?rodrigo87 je napisao/la:Dobar je, ne pusi je vala.Jaozinho22 je napisao/la:Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelinirodrigo87 je napisao/la:Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose

A shishu?rodrigo87 je napisao/la:Dobar je, ne pusi je vala.Jaozinho22 je napisao/la:Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelinirodrigo87 je napisao/la:Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose
Iznenadio me da ne pusi hahahaha, al kad ga prije nagovorise ovdje da dodje, nema ni 10 dana kako je u SarajevuEisenbahner1921 je napisao/la:A shishu?rodrigo87 je napisao/la:Dobar je, ne pusi je vala.Jaozinho22 je napisao/la: Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelini
Znači ništa od tvog statusa, a imao si finu perspektivuirfo je napisao/la:Ako dodje lamah, zelim da se zna da sam ga ja prvi danas najavio i zelim da mi se dodijeli status insajdera
Brate kako tebi na areni2. Meni na areni 3 prenos Dinama. Na drugom je tenis.LARS1921 je napisao/la:Ara ipak na Areni 2
sve dok mu stoji free agent na transfermaktu tinja nada, a onda mi obojite nick i napisite ispod insajderLARS1921 je napisao/la:Znači ništa od tvog statusa, a imao si finu perspektivuirfo je napisao/la:Ako dodje lamah, zelim da se zna da sam ga ja prvi danas najavio i zelim da mi se dodijeli status insajdera
Jesi li moja tv?LARS1921 je napisao/la:Moguće, meni je na trici Liverpool. Imam i hrvatske i srpske arene
Lakše malo, mogao bi nastradati, zovi ga Dženisom, mislit će raja da ti je neki drugi Beganovic dragRodom s mejtaša je napisao/la:Drag mi je Began, ali realno nije za prve postave. Prespor je za stil igre koji Kostić traži. Barem se meni tako činilo u subotu. Osim toga, ratoboran je i previše, crveni mu nije daleko. Mora se malo smiriti, a više igrati.
Nisu nista govorili iz kluba poslije onog, ne samo za rate, nego nisu ni za tribinu nista spominjali. Kad ce, ne znam.Plavo - Bijeli je napisao/la:Zna li se koliko je aktivnih clanova do sada?
i zna li se ista o placanju na rate istocnu desetogodisnju ulaznicu?