Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 20, 2016 10:05 am

cikazubo je napisao/la:
Jarane nismo mi izmislili predstavljanje igraca tako, to je marketinski potez, eno ti sta se Laziu neki dan desilo, tolki klub a jos veci bag sa Bielsom, jednostavno to su stvari na koje se ne moze uticati, i nije uopste tolika sramota, manje citajte prepucavanja na gg.
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Bas zbog toga imamo ovdje neke stavove koji su smijesni.
Da ga raja na prepucavanju ne bi zezala :kafa:

cikazubo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:07 am

Leon_Professional je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Jarane nismo mi izmislili predstavljanje igraca tako, to je marketinski potez, eno ti sta se Laziu neki dan desilo, tolki klub a jos veci bag sa Bielsom, jednostavno to su stvari na koje se ne moze uticati, i nije uopste tolika sramota, manje citajte prepucavanja na gg.
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Bas zbog toga imamo ovdje neke stavove koji su smijesni.
Da ga raja na prepucavanju ne bi zezala :kafa:
Nije nikom drago sto se ovo desilo, ali da je sad neka ogrmona katastrofa nije ni blizu, nista novo u svijetu fudbala, visa sila je uticala na ovaj ishod ( ŽENA :mrgreen: ).

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:08 am

Eh da vidimo sad gdje ce otici i da li je pravi razlog zena...Da ne bude kao s Tiagom...
Nadam se da nece, ali opet drago mi je da ce on morati platiti klubu. :palacgore:
E je.bo joj ja mater :kafa:
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri jul 20, 2016 10:12 am, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:11 am

exbabilon je napisao/la:
Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.
Taman ovo bilo 1KM, neka je napisano, pa da bar ubuduce ne trazi raskid svako kome se vise ne bude igralo. Imidz je narusen, ali fino smo ovo upakovali na kraju, nije ispao totalni fijasko.

EDIT
I molim vas prestanite kmecati na ss.ba. Okej, razisli smo se s njima, odnos nije bio najbolji, ali malo realnosti ba. Ljudi su ocito objavili tacnu informaciju, imali svoj izvor i to je to. Objavili bi i svi drugi takvu ekskluzivu. I kaze biraju trenutak pred derbi, ne, nego jebe*i spanac je tako izabrao trenutak, oni samo o tome izvjestili. Spustite se na zemlju i ne trazite u svima dusmane.
tačno.

koliko god smeće bilo iz nekih drugih razloga i u nekim drugim situacijama...neko napisa sinoć, a malo mi je zaparalo oči da su oni uoči tekme sa zrinjskim napisali ono za urbanističku. nisu, klub je službeno i namjerno to tad saopštio. dalo bi se pričati je li pogriješio ali klub je...
gradi željo boli te *****

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:12 am

Pa Di Maria je otisao iz Manchestera zbog zene.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AdoS
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:13 am

U koliko je danas trening?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

ellaxaz
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:18 am

Nadam se da je ovaj kurvashervas vratio clansku, hvala i njemu i onome ko ga dovede.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Veteran1965
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:20 am

Govorimo o profesionalnosti kluba i ovakvih situacija i načina kako Hervas odlazi...po meni to nije nešto što je novina u nogometnom svijetu, i dešava se. U ovom slučaju mi svoj neprofesionalizam pokazujemo kroz curenje informacija iz kluba, onda kada klub bude ovakve (ili bilo koje druge) informacije prvo objavljivao na zvaničnoj stranici, a tu vijest preuzimali portali, možemo reći da smo se izdigli na jedan viši nivo. Do tada smo mahala kao i sve u ovom društvu.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Veteran1965
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:21 am

ellaxaz je napisao/la:Nadam se da je ovaj kurvashervas vratio clansku, hvala i njemu i onome ko ga dovede.
A preko kog managera (agencije) je stigao kod nas?
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:22 am

Šta ćemo ako se Nataši ne svidi Sarajevo? :r
Odsad tražiti pojačanja bez djevojke/žene i izričito zabraniti nalaženje istih dok su ugovorom vezani za naš Klub :D
Sanjao sam kako smo dobili kone, Siniša Stevanović je strijelac 1:0, zabio iskosa s vrha kaznenog prostora, prije toga lijep dribling. Nek san postane java! :)
:zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 10:23 am

Joj papuče :roll:
Nadam se da su mu u odstetni zahtjev zalijepili njegovu dvogodisnju platu pa nek se zajebaje.
Dobismo mrlju pred derbi ni krivi ni dužni a imam neki osjećaj da će loĆe u Hajduk :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

bablaz
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:26 am

Dovoditi pedere i evnuhe od sad

bablaz
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:26 am

Dovoditi pedere i evnuhe od sad

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:27 am

Veteran je napisao/la:Govorimo o profesionalnosti kluba i ovakvih situacija i načina kako Hervas odlazi...po meni to nije nešto što je novina u nogometnom svijetu, i dešava se. U ovom slučaju mi svoj neprofesionalizam pokazujemo kroz curenje informacija iz kluba, onda kada klub bude ovakve (ili bilo koje druge) informacije prvo objavljivao na zvaničnoj stranici, a tu vijest preuzimali portali, možemo reći da smo se izdigli na jedan viši nivo. Do tada smo mahala kao i sve u ovom društvu.
Tacno tako.

Samo jos jedna stvar...
Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.
U buducnosti treba pri potpisu ugovora zacementirati ove odstetne zahtjeve, staviti maximalnu cifru da vise niko nikada ne pomisli da moze doci i otici kad mu se cefne.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:27 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Šta ćemo ako se Nataši ne svidi Sarajevo? :r
Odsad tražiti pojačanja bez djevojke/žene i izričito zabraniti nalaženje istih dok su ugovorom vezani za naš Klub :D
Sanjao sam kako smo dobili kone, Siniša Stevanović je strijelac 1:0, zabio iskosa s vrha kaznenog prostora, prije toga lijep dribling. Nek san postane java! :)
:zeljeznicar1:
Ja sanjao da sam propustio derbi, nikako da stignem i na kraju udjem na rezultate kad rezultat 2-0.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisam ni ulazio da vidim ko je dao nit sta.. :ganja:
Et nek se ostvari bilo ciji san, meni je svedno :palacgore:

@bablaz :rofl: :rofl: :rofl:
Uštrojiti ga odmah u plavom salonu :kafa:

mula
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:29 am

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nakon- ... /160720014" target="_blank
Nemam ništa protiv toga da ode, ali brate, ostalo je 3 dana do derbija, pa mogli su ga pustit i poslije da ode, bar zbog mira u kući.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:34 am

Dado vrati se sve ti je oprosteno hahahha

Simply Blue
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:35 am

Leon_Professional je napisao/la:
Ja sanjao da sam propustio derbi, nikako da stignem i na kraju udjem na rezultate kad rezultat 2-0.. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisam ni ulazio da vidim ko je dao nit sta.. :ganja:
Et nek se ostvari bilo ciji san, meni je svedno :palacgore:
@bablaz :rofl: :rofl: :rofl:
Uštrojiti ga odmah u plavom salonu :kafa:
I ja sam sinoć sanjao derbi i isto tako 2:0 za nas, ali to je bilo u toku utakmice, na kraju završilo 3:3, tako da ovaj scenarij možemo zaboraviti :DD: ..Ovo je treći put da sanjam derbi ovog ljeta i nijednom nismo pobijedili, moram malo bolje sanjati.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

kvalitet
Kontakt:

sri jul 20, 2016 10:39 am

Narušen je ugled kluba. Poprilično. Još pred derbi. Nije mu se smjelo izaći u susret, nego ili igraj kako treba ili tribine. Bez obzira na plaću, jer se ugled kluba ne može kupiti.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

irfo

sri jul 20, 2016 10:43 am

fali nam jedan veznjak sad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava