Morate shvatiti da smo na udaru, i da ćemo biti na udaru, svaka relativno loša stvar će se označavati kao nešto ogromno, samo da se skrene pažnja sa onog koji je baš u lošem stanju.
Shvatate da smo stabilan klub, da svako želi da bude dio ove priče i svako želi dio ovog ukusnog kolača. Ako nekome ne udovoljimo odmah će krenuti šikaniranje.
Pogledajte te ljude koji dolaze na trening i psuju sve živo i mrtvo. Pogledajte kako gore društvene mreže, forumi i sajtovi kada se objavi neka negativna vijest.
Kada se desi nešto pozivno, na tu vijest se čeka i po dan, dva, tri. Čim je nešto sumnjivog karatkera to se odmah plasira u javnost.
Moramo stati jedan uz drugog, dati podršku svima, od uprave do igrača. I samom Kostiću. I ja sam bio pesimista nakon što je on odabran poslije, hajde da kažem, školovanijeg Vukomanovića. Ali, ima nešto u ovom čovjeku, neka harizma, neki plan koji nam pokazuje kako bi i sportski, najvažniji, segment mogao napredovati.
Bez obzira na ishod u derbiju, prva je utakmica, najveći rival, pobjeda puno znači, ali neće nas eventualni poraz toliko unazaditi. Puno je novih igrača a i novi je sistem koji, ja mislim, vrijedi čekati do poptunog procvata. Podrška braćo, samo podrška!
JAKA VOLJA I ČVRSTA UVJERENJA UČE NAS DA PREDAJE NEMA! VOLIM TE ŽELJO!
I da, treba napomenuti da je i naša grupa na stabilnim nogama, krenulo se i sa artiklima, konačno. Odazovite se. Očekuje nas lijepa sezona!