znaci oko 120 muskaraacaModel1964 je napisao/la:Dvije trecine Slovenije gledaexbabilon je napisao/la:Pa ovu manifestaciju trenutno gleda toliko ljudi da bi bilo sasvim dovoljno da 0.1% raje sto gleda uzme clansku. Dobar potez, mozda vidjeniju reklamu i nismo imali.
i tebi i Larsudelinjo je napisao/la:znaci oko 120 muskaraacaModel1964 je napisao/la:Dvije trecine Slovenije gledaexbabilon je napisao/la:Pa ovu manifestaciju trenutno gleda toliko ljudi da bi bilo sasvim dovoljno da 0.1% raje sto gleda uzme clansku. Dobar potez, mozda vidjeniju reklamu i nismo imali.
ne moze im ni Eder pomoci,diego1921 je napisao/la:Mozda Saida i Benku cuvaju za derbi,mi se ne trebamo zamarati s tim !
Opušteno brate, samo opušteno... derbi je derbi. Treba samo pametno odigratigavran je napisao/la:ne moze im ni Eder pomoci,diego1921 je napisao/la:Mozda Saida i Benku cuvaju za derbi,mi se ne trebamo zamarati s tim !
petarda ce da pukne
Ko ih j.. dok je Kosta tu lijepa SlovenijaLARS1921 je napisao/la:Gledaj ti drzavni udar u Turskoj.. No more priprema u Antaliji
Ma laganini samo,u derbiju nema favorita..Bice zeznuta tekma,mi prvo ne znamo sta da ocekujemo od naseg kluba,mozemo odigrati strasno a mozemo se i razocarati ! Ja bi prepustio njima ulogu favorita,treba svjesno prebaciti pritisak na njih !!tm8782 je napisao/la:Opušteno brate, samo opušteno... derbi je derbi. Treba samo pametno odigratigavran je napisao/la:ne moze im ni Eder pomoci,diego1921 je napisao/la:Mozda Saida i Benku cuvaju za derbi,mi se ne trebamo zamarati s tim !
petarda ce da pukne
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
https://youtu.be/CchS_IBcYb8?t=2310" target="_blankChWilla je napisao/la:to je najgledanija emisija u regiji.
vratit amira baju i viscu na posudbeSIMA_SIMAU je napisao/la:Sa obzirom na ovo sranje u Turskoj trebali bi pokusati dovesti Sneijdera hahaha
Ta ti valja, mozda i Kvesic nacu negdjeLARS1921 je napisao/la:vratit amira baju i viscu na posudbeSIMA_SIMAU je napisao/la:Sa obzirom na ovo sranje u Turskoj trebali bi pokusati dovesti Sneijdera hahaha
i ja to trazim ima pola godine ...kenant je napisao/la:Da li je neko od vas crtao na zidu grb Zelje? Posto hocu uskoro to da radim pa ako ima neko da je radio da mi se javi u pp imam par pitanja u vezi sablona boja i to