Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boccaccio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 11:32 pm

Simply Blue je napisao/la:Znači Mario Stanic kao Gareth Bale....Dajte ljudi još šta interesantno.
Poznata je priča Milana Ribara bila pred rat,kada je rekao da je zbog one prve generacije osijedio ,kad su bili šampioni..ali da mu neće biti žao ako zbog ove generacije ocelavi...on je stanicu promijenio mjesto sa lijevog beka na poziciju napadača. Praktično je tim potezom proslavio Stanica,a oslobodio mjesto tada mladom Adzemu pred sami rat.

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 11:37 pm

boccaccio je napisao/la:
Simply Blue je napisao/la:Znači Mario Stanic kao Gareth Bale....Dajte ljudi još šta interesantno.
Poznata je priča Milana Ribara bila pred rat,kada je rekao da je zbog one prve generacije osijedio ,kad su bili šampioni..ali da mu neće biti žao ako zbog ove generacije ocelavi...on je stanicu promijenio mjesto sa lijevog beka na poziciju napadača. Praktično je tim potezom proslavio Stanica,a oslobodio mjesto tada mladom Adzemu pred sami rat.
A bio je na posudbi pola sezone ranije u novom gradu, koliko je tad, hajmo reci kantonalna liga, bila jaka više je presjedio na klupi nego što je igrao :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

Jaozinho22

pon jul 11, 2016 11:46 pm

Dok čitam vaše interesantne priče i radujem se povratku kvalitetne diskusije na forumu samo bih zamolio gospodina Kostića da se zavrnu prskalice na pomoćnom terenu koje danonoćno rade jer nismo ni onaj račun za vodu platili. Toliko :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:53 pm

Ja sam već jednom zamolio, i opet bih, a to je da ovi stariji, ali i svi, i ovi "poslijeratni" opišu nam svoju prvu utakmicu na Grbavici. Protiv koga, kada, rezultat, atmosfera na tribinama, kako je tekao taj dan kompletan. Volio bih da čujem takvih priča. Jedno je isto za sve te priče - ta prva utakmica na Grbavici nas je odredila da budemo danas ono što jesmo - dio najveće i najjače porodice u državi. :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:54 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Dok čitam vaše interesantne priče i radujem se povratku kvalitetne diskusije na forumu samo bih zamolio gospodina Kostića da se zavrnu prskalice na pomoćnom terenu koje danonoćno rade jer nismo ni onaj račun za vodu platili. Toliko :kafa:
:rofl1: :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

gavran
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:58 pm

Model1964 je napisao/la:Gdje je Gavran :) :)
Vidi šta su pametnice u klubu smislile :) :)

Kupac se obavezuje da se na tribini ponaša u duhu fair
playa, u skladu sa internim aktima FK Željezničar, pravilima
UEFA I FIFA. U suprotnom, FK Željezničar zadržava pravo da u
slučaju da dođe do kršenja navedenih pravila postupi kao i sa
svim drugim prekršiteljima.

Znaci nema pljuvanja, jeba.vanja po spisku, gađanja, vudu obreda.....
Ko u pozorištu, mocičemo i odspavati malo :rofl:
tu sam
:palacgore:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:03 am

arctg je napisao/la:Ja sam već jednom zamolio, i opet bih, a to je da ovi stariji, ali i svi, i ovi "poslijeratni" opišu nam svoju prvu utakmicu na Grbavici. Protiv koga, kada, rezultat, atmosfera na tribinama, kako je tekao taj dan kompletan. Volio bih da čujem takvih priča. Jedno je isto za sve te priče - ta prva utakmica na Grbavici nas je odredila da budemo danas ono što jesmo - dio najveće i najjače porodice u državi. :zeljeznicar1:
:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:13 am

viewtopic.php?f=51&t=291" target="_blank

u medjuvremenu dok cekamo price starijih....braco ako ste u mogucnosti pridruzite nam se da pomognemo nasoj plavoj braci....hvala svima :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

gavran
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:19 am

storm_raider je napisao/la:
arctg je napisao/la:Ja sam već jednom zamolio, i opet bih, a to je da ovi stariji, ali i svi, i ovi "poslijeratni" opišu nam svoju prvu utakmicu na Grbavici. Protiv koga, kada, rezultat, atmosfera na tribinama, kako je tekao taj dan kompletan. Volio bih da čujem takvih priča. Jedno je isto za sve te priče - ta prva utakmica na Grbavici nas je odredila da budemo danas ono što jesmo - dio najveće i najjače porodice u državi. :zeljeznicar1:
prva utakmica 76 otvara se Grbavica poslije renoviranja,divovi pali na tjeme 3:1 za nas.od tada do rada 92 fulio tri utakmice:
4:1 i 5:2 protiv sarajeva bio bolestan oba puta i prespavao sa vardarom 3:3
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:27 am

gavran je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
prva utakmica 76 otvara se Grbavica poslije renoviranja,divovi pali na tjeme 3:1 za nas.od tada do rada 92 fulio tri utakmice:
4:1 i 5:2 protiv sarajeva bio bolestan oba puta i prespavao sa vardarom 3:3
kako prespava :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Cigotm87
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:33 am

Poštovani,

Ovom prilikom Vas obavještavamo da smo zaprimili Vašu uplatu za mjesto pod brojem E7 za istočnu tribinu.

Javimo Vam se u vezi povratnih informacija u vezi ugovora.

Pozdrav

Amira Bajrović
Odjel marketinga

Pozdrav Manijaci.......

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:35 am

Cigotm87 je napisao/la:Poštovani,

Ovom prilikom Vas obavještavamo da smo zaprimili Vašu uplatu za mjesto pod brojem E7 za istočnu tribinu.

Javimo Vam se u vezi povratnih informacija u vezi ugovora.

Pozdrav

Amira Bajrović
Odjel marketinga

Pozdrav Manijaci.......
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:39 am

J*bem ti rat prokleti, kad počnu ovakve priče a ja nemogu da otvorim seharu i izvadim džokera. Bio je i prije rata kodeks ponašanja navijača, imao sam primjerak dok vođena nije zveknula u moju sobu i izbrisala dobar dio uspomena. Neznam odakle bih počeo pričati kada bih opisivao svoju prvu utakmicu jer se sjećam samo iz slika koje sam imao sa ocem na stadionu i priča koje su mi pričali jer sam bio premali da bi mi ostalo nešto sada u sjećanju, bio je to 44 derbi 1982 na Koševu, i Videotona se sjećam kao kroz maglu i možda bih je "zaboravio" da mi nije bilo ekstra čudno što svi plaču a mi pobjedili, dobih dobru ćušku od oca da se prestanem radovati pobjedi. Otac poslije te tekme kad bi se sa rajom zarakijao morao je potegnuti priču o ofsajdu Čuhaija i kako je bio u liniji, da je svojim očima vidjeo i tako jedno pola sata u krug.
イビチャ・オシム

tm8782
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:42 am

Imam mnogo elektronskih knjiga, samo moram da ih pronađem. Mali milion CD-ova ima mnogo historije. Kad to nadjem upload ću negdje pa okaciti link. Ujedno tu je mnogo lijepih priča.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:48 am

tm8782 je napisao/la:Imam mnogo elektronskih knjiga, samo moram da ih pronađem. Mali milion CD-ova ima mnogo historije. Kad to nadjem upload ću negdje pa okaciti link. Ujedno tu je mnogo lijepih priča.

Daj sprzi nam te CD-ove da se malo edukujemo :DD:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:51 am

Hajde kada to odradiš javi nam se da to fino izbacimo kao igrače u posebni podforum - Biblioteka. Da bude pregledno i lahko dostupno svima a da se ne izgubi u moru postova.
イビチャ・オシム

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:53 am

Izlija je napisao/la:Hajde kada to odradiš javi nam se da to fino izbacimo kao igrače u posebni podforum - Biblioteka. Da bude pregledno i lahko dostupno svima a da se ne izgubi u moru postova.
Odlicna ideja! :palacgore:
I hvala @tm8782 :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jul 12, 2016 12:54 am

Izlija je napisao/la:Hajde kada to odradiš javi nam se da to fino izbacimo kao igrače u posebni podforum - Biblioteka. Da bude pregledno i lahko dostupno svima a da se ne izgubi u moru postova.
Može. Obzirom da će sad krečenje i sl stvari pokusacu to sve objediniti jer imam mnogo cdova. Flomaster je sa mnogo njih pobrisan pa mi to predstavlja problem.

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

dimitrijevic

uto jul 12, 2016 1:17 am

Pozdrav plavoj raji. Rekoh da se registrujem s obzirom da ponekad zafali solidna rasprava i naglabanje koje smo imali na onom komercijalnom violininom i feningovom portalu. U sezonu novu skupa cemo jaci, bicemo prvi, a i kupa osvajaci :zeljeznicar1:
Mirza Rascic !

MrRiccoli
Kontakt:

uto jul 12, 2016 1:49 am

Tek sad vidjoh da ce sav novac od godisnjih karti i clanskih kartica biti iskoristen za izgradnju istoka i ostao sam bez komentara i jos jednom svaka cast upravi. Pa pored ovako smijesnih cijena godisnjih karata ovo mi je jos veci motiv i zao mi sto nisu 5-10 maraka skuplje.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava