Lars@ Ok sto si trol, zachatavas temu, ali sada fakat postajes naporan. Imaš gore post pa citaj, probaj shvatiti. Ako ne kontas pronadji nekog starijeg forumasa neka ti pojasni.
Kazanova@ Prenio sto sam cuo, cak su neki culi isto, imas postove.
Odlicno razmisljanje.To nize teziste je nevjerovatno bitno,kao i razvijanje brzine u prva tri koraka,tu se zapravo i dobijaju dueli 1 na 1..Mene brine Sinisina agresivnost,u proslom derbiju je izgorio,ne bude li mogao sacuvati hladnu glavu bojim se da cemo imati problema.boju dao si nebu... je napisao/la:rios je napisao/la:
Derbi nam je pred vratima,za 15 dana..Daj da pricamo o tome..Kakvo je Sarajevo,kakvu ce formaicju igrati,da li je bolje da Duljevica ( ako ostane ) cuva Memija ili Sinisa,da li u generalci protiv Metalenge otkriti ili sakriti karte,itd..Izgubili su dva derbija,bice pod pritiskom da ne izgube i treci zaredom,da li nam je to prednost ili hendikep?
Ispisali smo puno toga u ovoj pauzi,pisat cemo jos dok ne pocne i neka cemo,zato i jesmo tu.
Cini mi se da je Sinisa bolja opcija...Duljevic ima nevjerovatan prvi korak, explozivnost mu je jaca strana, a tu Sinisa ima vece izglede da ga zaustavi. Ima nize teziste i startniji je od Memije, bar se meni tako cini...Memija ima veci kapacitet pluca, duze sprinteve moze da izgura bez problema...ovo je samo moje skromno misljenje na osnovu onoga sto sam gledao na terenu.
Vjerujem da ce Hurtic i Kostic do derbija imati sve potrebne informacije, prvenstveno jer ce "snimati" jedan drugog u prijateljskim koje se igraju u Slo. Ne vjerujem da ce biti nekog "sakrivanja karata" jer je derbi samo jedna utakmica, a ekipa se mora uigrati kako god.
Sto se tice komsija, nemam pojma na sta lice i koju formaciju guraju...pritisak je na obje ekipe, mi smo domacini, oni imaju dosta turbulencija u i oko kluba...
Koga je to Kostić doveo?Eisenbahner1921 je napisao/la:Da se Miloš Kostić zove Amar Osim ne bi njemu ili upravi niko rekao niti 'a' ni za jednog dovedenog igrača.
noPlava Porodica je napisao/la:Ukratko,nisam bio od jutros,isplati li se čitati?
Dodi poslije derbija aBdfk1921 je napisao/la:noPlava Porodica je napisao/la:Ukratko,nisam bio od jutros,isplati li se čitati?
Fico idol.Okolele je napisao/la:Naš klub danas je dobio 4000-tog člana! Radi se o dječaku Ajdinu Ćosiću koji je unuk bivšeg fudbalera našeg kluba, Edina Bahtića- Fiće.
Uprava se ulizuje navijacima a inace ne bi tako uradili sa cijenama karata...exbabilon je napisao/la:I pored logike da mi dolazimo da gledamo Zelju, a ne protivnike Zelje na Grbavici, mislim da bi i nasi mogli u iducoj sezoni razmisliti o kategorizaciji ulaznica kao sto su to uradili pitari. Cijene poceti prilagodjavati protivnicima i trenutku u kojem se nalazimo. Ali to prije svake tekme skontati sta je najpametnije, pa objaviti.. oni su sad objavili unaprijed cijene pa nema nazad, a postoji vise faktora koji uticu na potraznju osim imena protivnika. Igra Zelje, forma, vrijeme, itd.. Zato, kako nemam nista protiv da sjever na derbiju 10, mislim da bi protiv Krupe mogao biti i 5 recimo..
shzna je napisao/la:Al možete![]()
shzna je napisao/la:Al možete![]()
Ako ti znaš tačno, reci mi koga je doveo Kostić otkad je sjeo na našu klupu.mula je napisao/la:Koga je to Kostić doveo?Eisenbahner1921 je napisao/la:Da se Miloš Kostić zove Amar Osim ne bi njemu ili upravi niko rekao niti 'a' ni za jednog dovedenog igrača.
Uštedili ste mi pola satamula je napisao/la:Dodi poslije derbija aBdfk1921 je napisao/la:noPlava Porodica je napisao/la:Ukratko,nisam bio od jutros,isplati li se čitati?
Transfer "KOČI" klub, kao da bi ga trebali pustiti moždasouth side je napisao/la:Veznjak Željezničara, Damir Sadiković, će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Švicarskoj,
Naime, talentovanaog veznjaka koji je za Plave ugovorom vezan do 2018. godine, u svojim redovima ga žele vidjeti dva člana druge lige u Švicarskoj, a jedan od njih je Xamax.
Miloš Kostić ne računa na usluge mladog reprezentativca naše zemlje, a Sadikovićev transfer za sada koči upravo njegov klub jer sa Grbavice opravdano traže obeštećenje za svog fudbalera.
Nije bitno kakve su im namjere, ali je potez na mjestu. Isforsirati clanske i godisnje maksimalno, probati na taj nacin sto vise ljudi vezati za Zelju i utakmice, ali ako cemo realno taj broj nece sigurno biti veci od 2 hiljade recimo, i to je preoptimisticna prognoza. Eh da ne bi na par utakmica u sezoni Grbavica izgledala prazno, jer Krupa, Vitez, Metalenge, Celik, Olimpic ne privuku vise od hiljadu-dvije ljudi mimo ovih s godisnjim kartama, bolje je po meni imati jednak profit sa dodatnih 1000 na stadionu. Nekad ce bas tih 1000 navijaca vise okrenuti utakmicu na nasu stranu, a eventualni gubitak s finansijke strane od par stotina maraka nece biti nenadoknadiv sigurno.fk1921 je napisao/la:Uprava se ulizuje navijacima a inace ne bi tako uradili sa cijenama karata...exbabilon je napisao/la:I pored logike da mi dolazimo da gledamo Zelju, a ne protivnike Zelje na Grbavici, mislim da bi i nasi mogli u iducoj sezoni razmisliti o kategorizaciji ulaznica kao sto su to uradili pitari. Cijene poceti prilagodjavati protivnicima i trenutku u kojem se nalazimo. Ali to prije svake tekme skontati sta je najpametnije, pa objaviti.. oni su sad objavili unaprijed cijene pa nema nazad, a postoji vise faktora koji uticu na potraznju osim imena protivnika. Igra Zelje, forma, vrijeme, itd.. Zato, kako nemam nista protiv da sjever na derbiju 10, mislim da bi protiv Krupe mogao biti i 5 recimo..