Boga mi mnogi su, svjesno ili ne, isli na to da dodjemo do kolapsa pa da se pojave sa investitorom kao spasioci. Tacnije da se prodamo i da nam ti dobri ljudi naprave stadion negdje na Pofalicima, koji bi bio 100% nas, a stadion i komplet zemljiste 'uzme' taj nas spasioc...itd itd...storm_raider je napisao/la:Ako i dodje, ne daj Boze (kazem tako, jer bi to znacilo rezultatski kolaps), do nekog pljuvanja, odmah mozete zaboraviti da cete citati to. Kritike mogu biti, kao i pohvale, samo ako su opravdane. Pisanja o 7% i "laznom hadziji" ce biti banovana, iskljucivo zato sto su to zlonamjerne, mahalske gluposti. Ima gdje se to tolerise i odobrava samim tim, dok ovdje gdje nam je stalo do Zelje i zdrave diskusije, itekako nece.
Argumentovane rasprave, ne samo da su pozeljne, nego su i obavezne, to je valjda i smisao foruma. Dok god ne bude malicioznih stvari, sve je u redu.
Manijaci, drzite se zajedno i pamtite. Generalno, imamo veoma kratko pamcenje i to nas je mnogo puta kostalo. Samo jedan primjer: bila je prica danas o Bukalu, a ova Uprava je bila u posjeti njegovoj porodici i njegova zena je izrazila zahvalnost. Ne brine mene Violina, on je obican pijun, dok mene, a i sve nas bi moralo da zabrine pitanje - ko stoji iza toga svega? Ne moze Violina dobiti tek tako udarno vrijeme na FTV, i to ne jednom vec 2 puta. Vidjet cemo, a ponovit cu: manijaci, drzite se zajedno i pamtite! Stanite uz svoga Zelju i podrzite ovu Upravu, jer mnogima ne odgovara ovo sto oni rade. Mnogima je Misimovic planove pokvario, mnogi su mislili "lako ce", jer je uvijek tako i bilo prije.
A šteta dobar si im savjet dao za početak danaHurmasica je napisao/la:@ Plava Porodica, dobro ti reče jutros, sve na lijevu nogu ustalo
Niti se imamo šta sekirati oko Želje, klub funkcioniše normalno, igrači na pripremama, opuštena ali i radna atmosfera, bez povreda hvala Bogu. Prošetaš do stadiona vidiš šta se radi, obnoviš člansku, zrakneš šta ima u fan shopu itd.. Evropsko prvenstvo, fino vrijeme vani... pa 'ebemu pištu opustite se malo, manite se teških tema...Plava Porodica je napisao/la:A šteta dobar si im savjet dao za početak danaHurmasica je napisao/la:@ Plava Porodica, dobro ti reče jutros, sve na lijevu nogu ustalo![]()
Ja mislim da bi sad trebali malo o Dadi..Hurmasica je napisao/la:Niti se imamo šta sekirati oko Želje, klub funkcioniše normalno, igrači na pripremama, opuštena ali i radna atmosfera, bez povreda hvala Bogu. Prošetaš do stadiona vidiš šta se radi, obnoviš člansku, zrakneš šta ima u fan shopu itd.. Evropsko prvenstvo, fino vrijeme vani... pa 'ebemu pištu opustite se malo, manite se teških tema...Plava Porodica je napisao/la:A šteta dobar si im savjet dao za početak danaHurmasica je napisao/la:@ Plava Porodica, dobro ti reče jutros, sve na lijevu nogu ustalo![]()
Ma vjeruj mi, dok ne krene liga samo taj radPlava Porodica je napisao/la:Ja mislim da bi sad trebali malo o Dadi..Hurmasica je napisao/la:Niti se imamo šta sekirati oko Želje, klub funkcioniše normalno, igrači na pripremama, opuštena ali i radna atmosfera, bez povreda hvala Bogu. Prošetaš do stadiona vidiš šta se radi, obnoviš člansku, zrakneš šta ima u fan shopu itd.. Evropsko prvenstvo, fino vrijeme vani... pa 'ebemu pištu opustite se malo, manite se teških tema...Plava Porodica je napisao/la:
A šteta dobar si im savjet dao za početak dana![]()
![]()
Ja rekoh maloprije nama je najbolje kad ništa ne valja,nismo mi za korake naprijed.
Izvini brate kako mislis preko youtube ?Vrag je napisao/la:Ovu upravu treba i mora kritikovati za prelazni rok.
1. ni jednog mladog talentovanog igraca nisi doveo
2. ni jedno pojacanje nisi doveo
3. 3 provjerena igraca si doveo koja mogu proci kao prinove
Ne moze ti youtube biti referenca za igraca. Komsiluk je primjer bio kako ne treba, a mi upravo to radimo.
Ne moze me niko uvjeriti da je Toskas bolji od Dzidica ili Jakovljevica.
Nama je trebao bolji stoper od Kosorica to je sigurno Jahic, ali ako se znalo da nije spreman i da je frisko operisan onda se nije trebao dovesti samo zato sto smo ga mi navijaci htjeli.
Pogotovo se pozurilo sa Pozderom i Hervasom.
Ako se igraci pokazu fulom, a sve su prilike. Dobro ce usporiti napredak kluba. Vec sada imamo tu par igraca van forme.
Pitari su za mene puno ozbiljnije odradili prelazni rok.
Skontali da su provaljeni pa presli na youtube ...diego1921 je napisao/la:Zar ne dovode igrace preko nake igrice ?
Nedavno sam napisao,neki samo cekaju da kiksamo na derbiju,tad ce biti prava ofanziva..Ovo je samo zagrijavanje !
Sta su pitari dovelii ? Husejinovica istrosenog, dusana hodzica , jedino im valja saric, Kolko god da je memis mozda veceras bio los ja idalje smatram da njega npr uzmemo imali bi acu i njega pravi neprelazni bedem, jaha moze zadnje veznog ili u nekoj formaciji 3-5-2 .. Treeba maximalno podrzat ovu ekipu i strucni stab kao i upravu za sve sto su uradili, moje misljenje je da treba zeru malog iscrpit , za njeg uzet jedno 500.000 eura ..Vrag je napisao/la:Ovu upravu treba i mora kritikovati za prelazni rok.
1. ni jednog mladog talentovanog igraca nisi doveo
2. ni jedno pojacanje nisi doveo
3. 3 provjerena igraca si doveo koja mogu proci kao prinove
Ne moze ti youtube biti referenca za igraca. Komsiluk je primjer bio kako ne treba, a mi upravo to radimo.
Ne moze me niko uvjeriti da je Toskas bolji od Dzidica ili Jakovljevica.
Nama je trebao bolji stoper od Kosorica to je sigurno Jahic, ali ako se znalo da nije spreman i da je frisko operisan onda se nije trebao dovesti samo zato sto smo ga mi navijaci htjeli.
Pogotovo se pozurilo sa Pozderom i Hervasom.
Ako se igraci pokazu fulom, a sve su prilike. Dobro ce usporiti napredak kluba. Vec sada imamo tu par igraca van forme.
Pitari su za mene puno ozbiljnije odradili prelazni rok.
diego1921 je napisao/la:Zar ne dovode igrace preko nake igrice ?
Nedavno sam napisao,neki samo cekaju da kiksamo na derbiju,tad ce biti prava ofanziva..Ovo je samo zagrijavanje !
Dve tablete, jedan vinjak...Ajzea je napisao/la:Uđeš, pročitaš, povratiš, izađeš.