sri jul 06, 2016 11:28 pm
Hvala @Modelu na ovom izvjestaju,to je zasad jedino sto imamo.
On je napisao onako kako je vidio utakmicu i pojedinacno igrace i to treba imati na umu,ipak puno puta se dasad desilo da smo razlicito gledali na ucinke istih igaca,sto ovdje na forumu sto na samom stadionu.to je tako jednostavno..Uz svo duzno postovanje Modelu zaista njegov post mi je samo jedan dio slagalice koju cu ja licno sklopiti negdje u 4 ili 5 kolu,a konture neke kako ce ta slagalica na kraju izgledati vjerovatno cu vidjeti protiv Metalengea ako bude otvorena za javnost.
Na zvanicnoj fb stranici kluba je napisano da prvo poluvrijeme nije bilo sadrzajno,znaci niko nesto posebno nije pokazao iz tog kreativnog dijela ekipe,bar ja tako tumacim.Dalje,npr. Model je napisao da Sinisa prema gore nije nesto pokazao il tako nesto,dok na zvanicnoj smo vidjeli da su dvije neke kao prilike dosle nakon njegovih ubacaja..I opet nista ne prigovaram Modelu niti kazem da je pogrijesio nesto,samo navodim primjer kako se mogu stvari razliciti tumaciti..
Na kraju,ako sam dobro razumio x----x----Bekric---x,ovdje je igrao Bekric jelde? Hmm,ne znam,nisam siguran koliko on moze odgovoriti zadatku na tom mjestu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!
Miralem Pjanic !!
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !