Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Virtu4L
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 7:26 pm

pile87 je napisao/la:Amar cak i da je fulo pravio je sve iz najbolje namjere u Zeljinom interesu.
Ma smiješno je i diskutovati o Amaru. To ti je isto kao da Fergusonu nabijaš na nos Pogbu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon jul 04, 2016 7:31 pm

ponosannavas je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Ma Dzenis ima ogromnu zelju za igrom, dokazivanjem... nema utakmice u kojoj on ne ostavi kosti na terenu ( :mrgreen: :mrgreen: ), pa cak i ona protiv olimpika prije neki dan. I tu se fakat trudio dosta. Eto sada se potrudio i stesao se maksimalno koliko vidimo na ovim slikama. Nadam se da ce ga Kostic nagraditi nekom minutazom ako se nastavi ovako zalagati.

Kada bi Dzenisa i Dadu spojili u jednog igraca... Eh..
DŽenis je najbolji primjer kako ovdje raja prati sve i kako vrlo brzo možeš dobiti i čestitke nakon što te popljuju. Prije nekih pola godine smo ga kritikovali i to baš. A sad ga hvalimo. Fakat se na onoj propremnoj protiv Olimpica trudio i tražio loptu itd itd.
Dzenis svaku tekmu ce odraditi maksimalno. Ja sam se bukvalno zijanio kad sam vidio kako je derbi odigrao, hajd derbi je derbi, ali on se isto trosi i na ostalim tekmama. Svaka mu cast na tome, volim njegovu igru.
Dok nije presao u Zelju igrao je protiv mog kluba gdje sam ja trenirao. Doduse ja tad nisam igrao, ali u jednoj tekmi je dao 3 gola protiv nas. Dobar napadac , ovo da podebljam i podvucem, moze i poluspica igrati u formaciji 4-4-2. Ima ono nesto bezobrazno sto napadac mora imati, a pri tom je i jak. Isti je bio i u mladjim kategorijama.
Mogao bi biti vrlo koristan na poluspicu ako sistem bude kako ocekujem, mada on je po meni najbolji na spicu.
Svaka cast Dzenise, ti si pokazatelj kako se igra za Zeljin dres i kako se bori. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:36 pm

Joj komšije kako ćemo se popišati po toj udbaškoj tvorevini :karanje: :karanje: :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:39 pm

Plava Porodica je napisao/la:Joj komšije kako ćemo se popišati po toj udbaškoj tvorevini :karanje: :karanje: :karanje:
Razvalit ce nas jer igraju pripremne protiv jacih klubova, za razliku od nas :kafa: ironija, da ne bude zabune

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:41 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Joj komšije kako ćemo se popišati po toj udbaškoj tvorevini :karanje: :karanje: :karanje:
Razvalit ce nas jer igraju pripremne protiv jacih klubova, za razliku od nas :kafa: ironija, da ne bude zabune
Naša kopija je jača od Spartaka iz Moskve :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:47 pm

Ako konama odu Benko i Dujevic oni su donji za ovu sezonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:49 pm

Za Nikolića Stevu rješenja nemaju!
Stevo ulazi na velika vrata u historiju Sarajevskih derbija! :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:51 pm

nismo vala ni mi imali kad je igrao protiv nas...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:52 pm

Nadam se da cemo imati bar izvjestaje sa ovih pripremnih tekmi, da vidimo ima li kakva dobra akcija i naravno golova ako ih uopce bude :kafa:

Stevo bi mogao biti TOP pojacanje :karanje:

ChWilla
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:55 pm

međutim to što je nama uvijek zabijao baca na jednog isto ovamo napadača... :rofl:
gradi željo boli te *****

salemprolic
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:56 pm

Elegant je napisao/la:Ako konama odu Benko i Dujevic oni su donji za ovu sezonu.
Ma iskreno tesko ce iko dati pare za Duljevica koje oni ocekuju, a i Benko ce tesko naci neku mega platu sa svojih 33 godine koliko god zelio ici. Evo i sami vidite da bukvalno mole klubove da ih uzmu ali tesko im ide. A realno bez njih bi za klasu slabiji bili.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Elegant
Kontakt:

pon jul 04, 2016 7:59 pm

salemprolic je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako konama odu Benko i Dujevic oni su donji za ovu sezonu.
Ma iskreno tesko ce iko dati pare za Duljevica koje oni ocekuju, a i Benko ce tesko naci neku mega platu sa svojih 33 godine koliko god zelio ici. Evo i sami vidite da bukvalno mole klubove da ih uzmu ali tesko im ide. A realno bez njih bi za klasu slabiji bili.
Nece Dulja otici za milione kako misle, u vrh glave jedan, a Benko moze bez problema naci angazman da ima bolju platu.

Imaju oba vazece ugovore tako da nije do njih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jul 04, 2016 8:02 pm

Yebo i Benku i Dulju.. Svako malo ih pominjete.. Igrali su protiv nas i prosle sezone pa smo ih otresli..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

exbabilon
Kontakt:

pon jul 04, 2016 8:04 pm

Ma prodali bi sad oni njih za bilo sta, cini se kao da im oni traze angazmane samo da uzmu kakvu bilo lovu, to se pogotovo odnosi na Dulju jer nije Benko igrac za kojeg se placa obestecenje. U trenutnoj konstalaciji snaga to su im jos uvijek dva najopasnija igraca i od njih jako puno zavisi njihova igra, ne bi bilo lose sekunde da ih napuste. S njima u ekipi to nije losa ekipa, mislim da u derbi ne bi mi usli ni s kakvom ozbiljnom prednosti pogotovo jer nam ne igraju Stevanovic i Blagojevic, 50-50 sanse rekao bih..

Neandertalac

pon jul 04, 2016 8:06 pm

ChWilla je napisao/la:ama čovjek je bio ironičan, napisao je poslije...

vještačko "tvrđenje pazara" u digitalno doba slabo funkcioniše. nije cijena ono što ti tražiš, cijena je za šta ode. mi kad napravimo igrača za milion dobićemo milion. dado je to mogao biti, teoretski može biti još uvijek, ali zasad je stao s razvojem i napretkom.
Pa jeste, jednostavno zakocio je. Blistao sa ostalima kada smo drugi bili i onda se u narednoj uklopio u sivilo iako je pruzio neke vrlo dobre partije.
Cisto da zna, momak sa bruhom odigrao skoro cijelu polusezonu.

Inace, kako bi nam tada dobro dosao jedan Stevanovic i Lendric, prvi da oni nasi mlade uce os njega a drugi da zamijeni Bajica.
A opet i takvi kakvi smo bili, izgubili smo neke bodove na nedostatak sportske srece...
Željeznicar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

pon jul 04, 2016 8:06 pm

Ko su vam ti Bulja i Blento?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Neandertalac

pon jul 04, 2016 8:15 pm

Grbavica je napisao/la:Ko su vam ti Bulja i Blento?
Iskreno, rodio bi se kada bi im Benko otisao. Koliko znam dosadile su mu stalne selidbe, radi djece i njihovog skolovanja mozda i ostane.

Ovaj drugi, svejedno. Slab je pod pritiskom a bice takva tekma.
Željeznicar za život cijeli!

Alipasino
Kontakt:

pon jul 04, 2016 8:18 pm

Halo bez ruznih rjeci pogotovo koga ne poznas.Kako vi ne kontate pojedini da bit zabrinut neznaci manje volit klub.Ko je proso ovoliko godina SA klubom uvjek CE bit zabrinut a ne samo hvalit da BI drugi bilo zadovoljni.Koga nebi bilo strah derbija kad pojma nemas ni ko CE igrat ni kakav je trener AMA bas nista.I sta stad treba pucat ovdje kako cemo mi nesto nekog .Sve dok lopta nekrene SA centra nista se nemoze rec.Ti koji spominjes neke pipe donje obrati paznju na jezik jer nekad jezik leti previse sto BI trebo.Ja i dalje volim svoj klub to sto Sam oprezan vjerovatno me zivot takvim napravio.Nevjeruj dok nevidis .

Jaozinho22

pon jul 04, 2016 8:27 pm

Jednog bode trava po frisko uradjenoj depilaciji a drugi ne može bazen pogodit u sarajevskom derbiju :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

rios
Kontakt:

pon jul 04, 2016 8:33 pm

Neandertalac je napisao/la:Rios@

Slazemo se oko derbija. Jako nezgodan trenutak, mi dosta oslabljeni zbog Stevanovica i Blagojevica, dosta novih valja to uklopiti.
Nike da ni oni nisu mijenjali, nadam se da ce bar Benko otici.

Iskreno, zbog svega navedenog meni ni remi ne bi bio los. Najbitnije je ne izgubiti. Odigrati malo ziheraski pa ako uspijemo gore sta dobro i jeste, ne vjerujem ni da ce oni nas nesto previse napadati, slicna nam je situacija.

A naravno u slucaju poraza, ne treba ni to uzimati kao katastrofu. Tek je pocetak sezone, a bit ce i derbija jos.
Koliko god da mi ne bi bili nezadovoljni remijem ne bi bili ni oni,zato sam i napisao da ce ovo biti vjerovatno tvrdji derbi vise nego inace ,te da ce na na trenerima biti najveci teret.Na njima ce biti da prevashodno postave svoju ekipu jer snagu protivnika tesko da mogu znati prvom kolu.

U slucaju eventualnog poraza ( nedo Bog ) reakcijece ovisiti od toga da li trener,odnosno u nasem slucaju Kostic,smatra da mu je ekipa zaokruzena i u potpunosti spremna za pocetak sezone.U tom slucaju bi mogao proizvesti zabrinutosti.U slucaju da trener bude smatrao da mu ekipa ima jos mjesta za napredak i podizanje forme onda nista strasno,ustvari boljelo bi sigurno,bilo bi malo neugodno prebroditi poraz od rivala,ali duga sezona..
Ali da ne razmisljamo na taj nacin,odnosno prije vremena o samom ishodu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava