Ma smiješno je i diskutovati o Amaru. To ti je isto kao da Fergusonu nabijaš na nos Pogbu.pile87 je napisao/la:Amar cak i da je fulo pravio je sve iz najbolje namjere u Zeljinom interesu.
Ma smiješno je i diskutovati o Amaru. To ti je isto kao da Fergusonu nabijaš na nos Pogbu.pile87 je napisao/la:Amar cak i da je fulo pravio je sve iz najbolje namjere u Zeljinom interesu.
Dzenis svaku tekmu ce odraditi maksimalno. Ja sam se bukvalno zijanio kad sam vidio kako je derbi odigrao, hajd derbi je derbi, ali on se isto trosi i na ostalim tekmama. Svaka mu cast na tome, volim njegovu igru.ponosannavas je napisao/la:DŽenis je najbolji primjer kako ovdje raja prati sve i kako vrlo brzo možeš dobiti i čestitke nakon što te popljuju. Prije nekih pola godine smo ga kritikovali i to baš. A sad ga hvalimo. Fakat se na onoj propremnoj protiv Olimpica trudio i tražio loptu itd itd.Kapiten je napisao/la:Ma Dzenis ima ogromnu zelju za igrom, dokazivanjem... nema utakmice u kojoj on ne ostavi kosti na terenu (![]()
), pa cak i ona protiv olimpika prije neki dan. I tu se fakat trudio dosta. Eto sada se potrudio i stesao se maksimalno koliko vidimo na ovim slikama. Nadam se da ce ga Kostic nagraditi nekom minutazom ako se nastavi ovako zalagati.
Kada bi Dzenisa i Dadu spojili u jednog igraca... Eh..
Razvalit ce nas jer igraju pripremne protiv jacih klubova, za razliku od nasPlava Porodica je napisao/la:Joj komšije kako ćemo se popišati po toj udbaškoj tvorevini![]()
![]()
Naša kopija je jača od Spartaka iz MoskveLeon_Professional je napisao/la:Razvalit ce nas jer igraju pripremne protiv jacih klubova, za razliku od nasPlava Porodica je napisao/la:Joj komšije kako ćemo se popišati po toj udbaškoj tvorevini![]()
![]()
ironija, da ne bude zabune
Ma iskreno tesko ce iko dati pare za Duljevica koje oni ocekuju, a i Benko ce tesko naci neku mega platu sa svojih 33 godine koliko god zelio ici. Evo i sami vidite da bukvalno mole klubove da ih uzmu ali tesko im ide. A realno bez njih bi za klasu slabiji bili.Elegant je napisao/la:Ako konama odu Benko i Dujevic oni su donji za ovu sezonu.
Nece Dulja otici za milione kako misle, u vrh glave jedan, a Benko moze bez problema naci angazman da ima bolju platu.salemprolic je napisao/la:Ma iskreno tesko ce iko dati pare za Duljevica koje oni ocekuju, a i Benko ce tesko naci neku mega platu sa svojih 33 godine koliko god zelio ici. Evo i sami vidite da bukvalno mole klubove da ih uzmu ali tesko im ide. A realno bez njih bi za klasu slabiji bili.Elegant je napisao/la:Ako konama odu Benko i Dujevic oni su donji za ovu sezonu.
Pa jeste, jednostavno zakocio je. Blistao sa ostalima kada smo drugi bili i onda se u narednoj uklopio u sivilo iako je pruzio neke vrlo dobre partije.ChWilla je napisao/la:ama čovjek je bio ironičan, napisao je poslije...
vještačko "tvrđenje pazara" u digitalno doba slabo funkcioniše. nije cijena ono što ti tražiš, cijena je za šta ode. mi kad napravimo igrača za milion dobićemo milion. dado je to mogao biti, teoretski može biti još uvijek, ali zasad je stao s razvojem i napretkom.
Iskreno, rodio bi se kada bi im Benko otisao. Koliko znam dosadile su mu stalne selidbe, radi djece i njihovog skolovanja mozda i ostane.Grbavica je napisao/la:Ko su vam ti Bulja i Blento?
Koliko god da mi ne bi bili nezadovoljni remijem ne bi bili ni oni,zato sam i napisao da ce ovo biti vjerovatno tvrdji derbi vise nego inace ,te da ce na na trenerima biti najveci teret.Na njima ce biti da prevashodno postave svoju ekipu jer snagu protivnika tesko da mogu znati prvom kolu.Neandertalac je napisao/la:Rios@
Slazemo se oko derbija. Jako nezgodan trenutak, mi dosta oslabljeni zbog Stevanovica i Blagojevica, dosta novih valja to uklopiti.
Nike da ni oni nisu mijenjali, nadam se da ce bar Benko otici.
Iskreno, zbog svega navedenog meni ni remi ne bi bio los. Najbitnije je ne izgubiti. Odigrati malo ziheraski pa ako uspijemo gore sta dobro i jeste, ne vjerujem ni da ce oni nas nesto previse napadati, slicna nam je situacija.
A naravno u slucaju poraza, ne treba ni to uzimati kao katastrofu. Tek je pocetak sezone, a bit ce i derbija jos.