Auu, nisam znao za to, a i kao da su mi procitali misli, steta je da ovaj prostor ostane neiskoristen. Ide se polako u ispunjavanje licence za trecu kategorijumaxum1921 je napisao/la:Tu bi trebala biti vip loza (zatvorena, tj. Ustakljena) u koju bi se ulazilo kroz taj mali toranj.
Dialiba da se nafura pred derbiOmar500 je napisao/la:Auu, nisam znao za to, a i kao da su mi procitali misli, steta je da ovaj prostor ostane neiskoristen. Ide se polako u ispunjavanje licence za trecu kategorijumaxum1921 je napisao/la:Tu bi trebala biti vip loza (zatvorena, tj. Ustakljena) u koju bi se ulazilo kroz taj mali toranj.
@Okolele
Ma sta ce ti klubovi pored Zelje![]()
Sad ozbiljno, Stilic nece doci jos, to je skoro pa sigurno, dok je Dialiba realnija opcija, ali vidjet cemo. To su ipak za sada samo nase zelje. I slazem se, najbitnije je uigrati tim, kada bi to uspjeli u kratkom periodu, lako bi se na vrh tabele zacementirali.
Okolele je napisao/la:Sta se to dodaje jos na zapadu..Stoji na fb stranici ova slika i pise "I danas je radno na zapadu. Dodaje se jos mali dio tribine." Slika od juce..
Imam ti ja account na orgufk1921 je napisao/la:Pipremite se....
Davno je njega mirso najavio ovdjež'21 je napisao/la:http://www.onlinebht24.com/2016/07/memi ... a.html?m=1 ino klub ili velikan u nasoj zemlji, pa to mozemo biti samo mi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
@Kazanova zna.irfo je napisao/la:Davno je njega mirso najavio ovdjež'21 je napisao/la:http://www.onlinebht24.com/2016/07/memi ... a.html?m=1 ino klub ili velikan u nasoj zemlji, pa to mozemo biti samo mi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Dovedemo Memiševića a posudimo Toskasa i Bokacinija. Salim se, Jaha moze i u vezu ako Memišević dodje. A mozemo igrati i sa trojicom u odbrani. Ima varijanti samo kad bi dosao. Pravi igrac, najbolji stoper lige uz Graovca.exbabilon je napisao/la:Dovedemo Memisevica, zahvalimo se Jahicu, svakako se ne uklapa u viziju... a na zimu aBd se zahvalimo Memisevicu, dovedemo Dzidica..
A serbecic?exbabilon je napisao/la:Dovedemo Memisevica, zahvalimo se Jahicu, svakako se ne uklapa u viziju... a na zimu aBd se zahvalimo Memisevicu, dovedemo Dzidica..
ma ne treba se zahvaljivati odmah ovima što se sad ne uklapaju, možda će se sljedećoj struci uklapati...exbabilon je napisao/la:Dovedemo Memisevica, zahvalimo se Jahicu, svakako se ne uklapa u viziju... a na zimu aBd se zahvalimo Memisevicu, dovedemo Dzidica..
Treba misliti i o buducnosti.ChWilla je napisao/la:ma ne treba se zahvaljivati odmah ovima što se sad ne uklapaju, možda će se sljedećoj struci uklapati...exbabilon je napisao/la:Dovedemo Memisevica, zahvalimo se Jahicu, svakako se ne uklapa u viziju... a na zimu aBd se zahvalimo Memisevicu, dovedemo Dzidica..