Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 4:49 pm

ChWilla je napisao/la:pa rekao sam, muamer vugdalić, sašin sin. igrao za sloveniju 2002. a za nas u ona najčemernija vremena.
ne ponovilo se ono..Cini mi se da su on i Cocalic igrali tad u paru ?

pile87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 4:54 pm

ChWilla je napisao/la:pa rekao sam, muamer vugdalić, sašin sin. igrao za sloveniju 2002. a za nas u ona najčemernija vremena.
Kako je sam rekao dosao da ostvari svoj san zaigra u Zeljinom dresu inace veliki navijac Zeljeznicara i odlican stoper bio, tacno se vidilo to iskustvo i znanje.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

sub feb 20, 2016 4:55 pm

s cocalićem i kerlom koji su počinjali dobijati minutažu, ponešto i sa kamberom koji je igrao i stopera. mijenjalo se, ali on je bio dobar, da je bila normalna situacija ta je ekipa na papiru jedna od boljih poslije rata.
gradi željo boli te *****

BHDragons
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:09 pm

Nevjerovatno kakvu smo samo ekipu imali tada :r
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:16 pm

ChWilla je napisao/la:s cocalićem i kerlom koji su počinjali dobijati minutažu, ponešto i sa kamberom koji je igrao i stopera. mijenjalo se, ali on je bio dobar, da je bila normalna situacija ta je ekipa na papiru jedna od boljih poslije rata.
Kamber strasan igrac,mi ga najvise korisrtili na zadnjeg veznog a mogao je i desnog beka..sehic,cocalic,vugdalic,pelak,stilic,dijaliba,kamber,bekric,mozda cu nekog zaboraviti..prejjaka ekipa :zeljeznicar1:

Dolina
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:19 pm

Meni daleko najjača generacija (ovu ne računam) :-) i najdraža tekma.
https://youtu.be/g5nOX-wuvK0
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

BHDragons
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:23 pm

Dolina je napisao/la:Meni daleko najjača generacija (ovu ne računam) :-) i najdraža tekma.
Bešlija u stilu Rajana Gigsa bježi pored dva igrača Sarajeva :karanje: :karanje:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

diego1921
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:23 pm

Dolina je napisao/la:Meni daleko najjača generacija (ovu ne računam) :-) i najdraža tekma.
Meni pored ove tekme,jos finale kupa 2001 2-3 i pobjeda kad je Kajtaz zabio !!

mirsad94
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:31 pm

I hajde izdrzi pa ne pusti suzu kada zagrmi ovo aBd 28-og..

https://www.youtube.com/watch?v=AgXs--P4a34

I BAS JE DOBROOOOOOOOOO

Mirek11
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:43 pm

blueheart je napisao/la:Svaka cast ljudima koji rade na dovodjenju igraca... kada pomislim to je to oni dovedu igraca sa zavidnom igrackom karijerom uz to je u najboljim sportskim godinama...
Sto se tice posjete....ocekujem da bude kao protiv borca 4-2 sto je za mene najbolja nasa utakmica na tribinama
I ja bih pohvalio upravu za sve uradeno do sada ali ovo od jucer me nas odusevilo, prava i brza reakcija kada se pojavi dobar, mlad i slobodan igrac. Dobar igrac nikad ne moze biti visak a i brzo se moze uklopiti ( kada moze vranjes nakon potpisa 2 dana igrati protiv valensije moze i Adnan kod nas). Edis ima tesak posao ali vjerujem da ce napraviti najbolje. Licno bi volio da pocne malo vise kombinovati sa formacijom, pogotovo na Grbavici protiv ekipa koje se brane. Imamo sada izbora, mozda probati sa ofanzivnijom formacijom 3-5-2 ili 3-4-3 i dva prava napadaca Lendric i Djermanovic. Vjerujem da svi zajednickim snagama mozemo do evrope za ovu sezonu a naredne sezone aBd ocekujem titulu :titula:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:56 pm

Najveci strah sviju je da se dobri igraci ne uigraju i da prvim porazom sve ne krene u losem pravcu.
Ipak, doveli smo mahom kvalitetne i karakterne igrace koji ce imati i kvalitet i psihu da odgovore zadatku i kad ne ide najbolje. Vjerujem da ova ekipa moze izgraditi pobjednicki mentalitet i opravdati nasa ocekivanja.

Sent from my HTC Desire 310 using Tapatalk

Okolele
Kontakt:

sub feb 20, 2016 5:59 pm

Bitno je protiv Sirokog ostvariti pobjedu,jer poslije toga idu dvije lakse utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Brkoo
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:01 pm

Okolele je napisao/la:Bitno je protiv Sirokog ostvariti pobjedu,jer poslije toga idu dvije lakse utakmice..
Nema druže lakših utakmica, svaka nam je tekma u ligi jednako važna i svakoj moramo pristupiti maksimalno ozbiljno.. :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 6:01 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la: Znam znam da ce opcina nego sam mislio da ne znas slucajno kad bi trebalo i to

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ne znam tacno
bilo je neke price da ce to da bude kada se bude otvarala dvorana da bi se to trrebalo zavrsiti.
Ove sedmice su se trebali raspisati tenderi za promjenu podloge i postavljanje reflektora. To radi opcina a nasi su pripremali te tendere.
Dvorana se otvara 18.03.
Podloga koja se dize sa pomocnog,postavice se na plato iza istoka. Tu ce se za najmanju djecu urediti dva igralista.
Definitivno se svi gostujuci navijaci sele na istok. Tamo se upravo radi prilaz tribini,postavljaju se stepenice s platoa do vrha istocne tribine i zastitna ograda.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:04 pm

Mene je samo strah da li će igrači (prvenstveno mislim na ove strane, a sad ih ima podosta) ispostovati Želju i Edisa i ginuti kao naša djeca koja hoće sigurno. Ako se bude kalkulisalo i čuvalo noge, biralo tekme što se nerijetko dešava kad imaš puno došlja, onda bi mogli biti u problemu. Uprotivnom bit će ovo ako Bog da dobro.

godrina
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:04 pm

oj ja tek sad vidio za adnana, nisam bio kuci cjeli dan :klanjase2:
juce mi jaran pitar prica kao blizu su dovodjenja zahirovica, cita po fening.fening.ba tamo ga kao vec uvrstili u sastav a danas ova vijest :rofl: odlican igrac, kapa do poda upravo..super ovaj tim izgleda na papiru, enise kralju lave nas poslozi ih i neka ludilo pocne
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:12 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Mene je samo strah da li će igrači (prvenstveno mislim na ove strane, a sad ih ima podosta) ispostovati Želju i Edisa i ginuti kao naša djeca koja hoće sigurno. Ako se bude kalkulisalo i čuvalo noge, biralo tekme što se nerijetko dešava kad imaš puno došlja, onda bi mogli biti u problemu. Uprotivnom bit će ovo ako Bog da dobro.
došlje moraju ginuti radi sebe ako neće radi nas. to su sve igrači koji su nekad pokazali da mogu puno više, ali su im karijere iz raznih razloga krenule nizbrdo. ako hoće da se vrate, moraju izginuti.
gradi željo boli te *****

Alipasino
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:13 pm

Vozdra evo jedva se upiso na ovaj forum.Hvala na vjestima idemo zegat pitare slane a bogami i ostale.Biće nas SAD vise vani nego kuci sto nas bi zadnje tekme.Željo igra Željo rusi nastavak se zna.Siri stadion nemoze Stat.

GoodisonPark
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:16 pm

:?:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

hardwell
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:18 pm

Kako 3-5-2 može biti ofanzivna formacija?
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava