ne ponovilo se ono..Cini mi se da su on i Cocalic igrali tad u paru ?ChWilla je napisao/la:pa rekao sam, muamer vugdalić, sašin sin. igrao za sloveniju 2002. a za nas u ona najčemernija vremena.
ne ponovilo se ono..Cini mi se da su on i Cocalic igrali tad u paru ?ChWilla je napisao/la:pa rekao sam, muamer vugdalić, sašin sin. igrao za sloveniju 2002. a za nas u ona najčemernija vremena.
Kako je sam rekao dosao da ostvari svoj san zaigra u Zeljinom dresu inace veliki navijac Zeljeznicara i odlican stoper bio, tacno se vidilo to iskustvo i znanje.ChWilla je napisao/la:pa rekao sam, muamer vugdalić, sašin sin. igrao za sloveniju 2002. a za nas u ona najčemernija vremena.
Kamber strasan igrac,mi ga najvise korisrtili na zadnjeg veznog a mogao je i desnog beka..sehic,cocalic,vugdalic,pelak,stilic,dijaliba,kamber,bekric,mozda cu nekog zaboraviti..prejjaka ekipaChWilla je napisao/la:s cocalićem i kerlom koji su počinjali dobijati minutažu, ponešto i sa kamberom koji je igrao i stopera. mijenjalo se, ali on je bio dobar, da je bila normalna situacija ta je ekipa na papiru jedna od boljih poslije rata.
Bešlija u stilu Rajana Gigsa bježi pored dva igrača SarajevaDolina je napisao/la:Meni daleko najjača generacija (ovu ne računam)i najdraža tekma.
https://youtu.be/g5nOX-wuvK0
Meni pored ove tekme,jos finale kupa 2001 2-3 i pobjeda kad je Kajtaz zabio !!Dolina je napisao/la:Meni daleko najjača generacija (ovu ne računam)i najdraža tekma.
https://youtu.be/g5nOX-wuvK0
I ja bih pohvalio upravu za sve uradeno do sada ali ovo od jucer me nas odusevilo, prava i brza reakcija kada se pojavi dobar, mlad i slobodan igrac. Dobar igrac nikad ne moze biti visak a i brzo se moze uklopiti ( kada moze vranjes nakon potpisa 2 dana igrati protiv valensije moze i Adnan kod nas). Edis ima tesak posao ali vjerujem da ce napraviti najbolje. Licno bi volio da pocne malo vise kombinovati sa formacijom, pogotovo na Grbavici protiv ekipa koje se brane. Imamo sada izbora, mozda probati sa ofanzivnijom formacijom 3-5-2 ili 3-4-3 i dva prava napadaca Lendric i Djermanovic. Vjerujem da svi zajednickim snagama mozemo do evrope za ovu sezonu a naredne sezone aBd ocekujem titulublueheart je napisao/la:Svaka cast ljudima koji rade na dovodjenju igraca... kada pomislim to je to oni dovedu igraca sa zavidnom igrackom karijerom uz to je u najboljim sportskim godinama...
Sto se tice posjete....ocekujem da bude kao protiv borca 4-2 sto je za mene najbolja nasa utakmica na tribinama
Nema druže lakših utakmica, svaka nam je tekma u ligi jednako važna i svakoj moramo pristupiti maksimalno ozbiljno..Okolele je napisao/la:Bitno je protiv Sirokog ostvariti pobjedu,jer poslije toga idu dvije lakse utakmice..
Ove sedmice su se trebali raspisati tenderi za promjenu podloge i postavljanje reflektora. To radi opcina a nasi su pripremali te tendere.zeka_tm87 je napisao/la:bilo je neke price da ce to da bude kada se bude otvarala dvorana da bi se to trrebalo zavrsiti.pile87 je napisao/la:Ne znam tacnoMrRiccoli je napisao/la: Znam znam da ce opcina nego sam mislio da ne znas slucajno kad bi trebalo i to
Sent from my C5303 using Tapatalk
došlje moraju ginuti radi sebe ako neće radi nas. to su sve igrači koji su nekad pokazali da mogu puno više, ali su im karijere iz raznih razloga krenule nizbrdo. ako hoće da se vrate, moraju izginuti.Rodom s mejtaša je napisao/la:Mene je samo strah da li će igrači (prvenstveno mislim na ove strane, a sad ih ima podosta) ispostovati Želju i Edisa i ginuti kao naša djeca koja hoće sigurno. Ako se bude kalkulisalo i čuvalo noge, biralo tekme što se nerijetko dešava kad imaš puno došlja, onda bi mogli biti u problemu. Uprotivnom bit će ovo ako Bog da dobro.