Glavno pitanjeteteac8684 je napisao/la:Je li se sta radilo na produzenju ugovora sa M. Stevanovicem?? Ako znas naravno...tm8782 je napisao/la:Polahko ljudi. Koliko znam mislim da neće biti više pojačanja. Sve sad bi bilo gomilanje. Uprava na sve misli, pa očekujemo još puno dobrih poteza u narednom periodu. Tek je počelo
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk![]()
https://www.youtube.com/watch?v=nqUJFcuUK78" target="_blankfk1921 je napisao/la:Imal gdje prenos slobode?
Reci da se šališellaxaz je napisao/la:Violina uplatio stolicu na istoku.
Jesi saznao što su nam janezi Bokačinija ignorisali? 'ebo violinuModel1964 je napisao/la:Reci da se šališellaxaz je napisao/la:Violina uplatio stolicu na istoku.![]()
Želim da mi neko ovo potvrdi. Ako je tacno ja kupujem stolicu do njega ili iza njega da ga mogu udarati 90min+ sudiski dodatak ili eventualno produžetci i penali![]()
Ovo mislim najozbiljnije. Nakon par kola prodaje on stolicu za cenera![]()
Model imal kakvih interesantnih info kod tebe?Model1964 je napisao/la:Reci da se šališellaxaz je napisao/la:Violina uplatio stolicu na istoku.![]()
Želim da mi neko ovo potvrdi. Ako je tacno ja kupujem stolicu do njega ili iza njega da ga mogu udarati 90min+ sudiski dodatak ili eventualno produžetci i penali![]()
GovoriHurmasica je napisao/la:Jesi saznao što su nam janezi Bokačinija ignorisali? 'ebo violinuModel1964 je napisao/la:Reci da se šališellaxaz je napisao/la:Violina uplatio stolicu na istoku.![]()
Govori Italijan naš ili da govorim za violinu? Za njega nemam pojma, ako saznaš zovi da i ja kupim stolicu poredModel1964 je napisao/la:GovoriHurmasica je napisao/la:Jesi saznao što su nam janezi Bokačinija ignorisali? 'ebo violinuModel1964 je napisao/la: Reci da se šališ![]()
![]()
Reci nam ko se najvise isticao?DR.HOUSE je napisao/la:jutros onaj go secerovica na treningu i akcija koja je isla uz to![]()
![]()
![]()
Ja mislio ti nešto znaš za vijolinu i stolicuHurmasica je napisao/la:Govori Italijan naš ili da govorim za violinu? Za njega nemam pojma, ako saznaš zovi da i ja kupim stolicu poredModel1964 je napisao/la:GovoriHurmasica je napisao/la:
Jesi saznao što su nam janezi Bokačinija ignorisali? 'ebo violinu![]()
, mada neće taj ništa uraditi ako njega nema u tom poslu tako da čisto sumnjam.
Isti sam života miHurmasica je napisao/la:E uđem u kuću i prva vijest koju pročitam bude da je Lendrić produžio ugovor.