Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sz21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 6:11 pm

ublehas je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
dell21 je napisao/la:
Ako mislis na derbi, vjerovatno nedjelja 5 h. Ne bi bilo loše da se pomakne za 6 al samo nek bude nedjelja.
Vec je određeno 23. subota, a ako je satnica 17h bice pakleno vruce.
Prije da će biti subota u 20:00 h.
U 20:30 bi ja mislim trebao biti derbi :zeljeznicar1: :shisha:
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:20 pm

Dolazak Jahića više je smirio nas i nama olakšao život do 23.07., jer dobro poznajemo koga imamo još uz Acu na stoperu, provjeren igrač što bi se reklo. Grk i Talijan su za nas nepoznanice, a čovjek inače prema nečem novom na prvu ima određenu dozu straha, pa tako i mi, još znajući koliki je ulog na derbiju. Mislim da imamo dovoljno kvalitetne igrače da derbi ovisi o nama. Prije svega imaćemo strašnu podršku, a ako budemo pravi mi ćemo biti ti koji ćemo diktirati tempo na utakmici, uvjeren sam u to. Pripremna s novopečenim premijerligašem će nam otkriti oči, posebno u vidu taktike i formacije. No, nećemo mi do tog 23.07. znati šta igrači mogu i umiju individualno. Sjetite se utakmice sa ŠB na otvaranju proljetne sezone i Siniše Stevanovića. Musa je rekao da Siniša nije prešao centar prilikom priprema u Turskoj, a on ih je svojim sjajnim prodorom i asistencijom odčepio i olakšao nama put do tri boda i sjajne večeri. Jedva čekam ovaj derbi, jer će biti nešto posebno u mnogome. Još 25 dana :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Valter
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:31 pm

Nemam ništa protiv dolaska Jahića na Grbavicu, ne bih imao ništa ni protiv dolaska Memiševića i Zakarića, a vala ne bih imao protiv ni kada bi nam Benko došao. Samo onako za sebe pitam se: oklen li nam novci.
A kada sam već kod para, zna li se kada će početi prodaja članskih i godišnjih za sjever, da kupovinom za sebe i sina sve ovo poguram koliko-toliko.
Dolina Ćupova, naša je sudbina, mi smo tu rođeni, na Želju ponosni.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

IvanOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 29, 2016 6:34 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ne mozemo im ozivljavati karijere i dzabe da odlaze... sad imamo dovoljno napadaca, il produzi, il juniori i tribine, pa vidjet cemo da li ima vremena jos jednu godinu da izgubi... a kad njemu tako, Miroslav ce poletiti da produzi... ja bi tako postupio...
Mi jedino mozemo zaraditi na omladincima.. Memija, Vedran, Zeric, Mujagic i Osmankovic nam mogu donijeti lovu ako se budu izborili za kvalitetnu minutazu.. Od ovih starijih rijetko kad ima nekog hajra, bar sto se prodaje tice..
To je istina! Od toliko igraca koje smo prodali, samo je jedan igrac kojeg smo vratili iz inostranstva, i njega smo prodali za minimum, Kvesic... A opet skoro sve igrace sto smo sad doveli, moze se reci da cemo tesko prodati. Nazalost.

Whisperer

sri jun 29, 2016 6:43 pm

Valter je napisao/la:Nemam ništa protiv dolaska Jahića na Grbavicu, ne bih imao ništa ni protiv dolaska Memiševića i Zakarića, a vala ne bih imao protiv ni kada bi nam Benko došao. Samo onako za sebe pitam se: oklen li nam novci.
A kada sam već kod para, zna li se kada će početi prodaja članskih i godišnjih za sjever, da kupovinom za sebe i sina sve ovo poguram koliko-toliko.
Dolina Ćupova, naša je sudbina, mi smo tu rođeni, na Želju ponosni.

Zakaric ce bit u slaven belupu nasi nisu ga htjeli na posudbu uzet
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:43 pm

1312 :guz:
https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0

ChWilla
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:46 pm

memija i vedran će biti prvi izbori na svojim pozicijama ako nešto baš nepredviđeno ne ispadne. a ne bi trebalo. ostali bi trebali biti bar oprezno gurani gdje se može. balans se mora naći.

ali raja hoće sve odjednom, hoće samo titulu, usput i stadion...neće obični gledalac hebati majku mujagiću ili kemi sa tribine ako mi tri zaredom ne dobijemo. on u tom scenariju neće ni doći na stadion...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

sri jun 29, 2016 6:50 pm

Raspored prve ti utakmice je realativno povoljan za nas jer necemo ici iz grada ! Sarajevo, Olimpik, Siroki mislim da uz nasu pamet i opreznost mozemo imati strasan start !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

godrina
Kontakt:

sri jun 29, 2016 7:45 pm

uh ovo je prvi put cini mi se da otvorim forum a nema novih postova.. nema se na sta kukat aa :P
kako nam je ova lopovska uprava podigla ocekivanja o jahicu se pise samo dan :rofl:
niko od vas ne spominje u onim formacijama halvadzica a ni spanca, ja mislim da ce bar jedan od njih dvojice bit medju 3 nasa najbolja igraca a medju 6-7 u ligi
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 29, 2016 7:50 pm

storm_raider je napisao/la:Da ova mladja raja vide kako je to nekad odmah nakon rata bilo. Sacuvajte dobru sarajevsku zaebanciju, dobro komsijsko prcanje i nas dobri derbi:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=lqNZwYuLxNs[/video]
Ja pripadam toj mladjoj raji, ovo sam gledao vise puta i bas je fino posmatrati ova podbadanja i raspravu. Danas je dosta vise mrznje. Opredjeljenje za neki klub se stavlja kao prioritet, mada postoje mnogi vec prioriteti, kao npr. prvo si mi prijatelj, komsija, sugradjanin, za koji klub navijas je tek na 10. mjestu. Mada danas nije tako, pogresno su se poredali prioriteti i mnogo je vise mrznje, a to mi se nikako ne svidja.
Cast izuzecima, mozda i ja nisam upravu, ali takav dojam sam stekao. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

pintol_TM87
Kontakt:

sri jun 29, 2016 7:51 pm

godrina je napisao/la:uh ovo je prvi put cini mi se da otvorim forum a nema novih postova.. nema se na sta kukat aa :P
kako nam je ova lopovska uprava podigla ocekivanja o jahicu se pise samo dan :rofl:
niko od vas ne spominje u onim formacijama halvadzica a ni spanca, ja mislim da ce bar jedan od njih dvojice bit medju 3 nasa najbolja igraca a medju 6-7 u ligi
Nemoj se ljutiti ali mislim da ti nisi uzivo gledao niti jednog od njih dvojice..cisti prosjek , spanac bi po finom terenu mogao nesto..vise se iznerviram kad vidim da pisete za svedjanina da ce u prvoj igrati, covjek na treningu jedva bude medju 20 a kamoli na utakmici, nazalost..

Plavo - Bijeli

sri jun 29, 2016 8:34 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Ja pripadam toj mladjoj raji, ovo sam gledao vise puta i bas je fino posmatrati ova podbadanja i raspravu. Danas je dosta vise mrznje. Opredjeljenje za neki klub se stavlja kao prioritet, mada postoje mnogi vec prioriteti, kao npr. prvo si mi prijatelj, komsija, sugradjanin, za koji klub navijas je tek na 10. mjestu. Mada danas nije tako, pogresno su se poredali prioriteti i mnogo je vise mrznje, a to mi se nikako ne svidja.
Cast izuzecima, mozda i ja nisam upravu, ali takav dojam sam stekao. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neki ce me napasti sto cu ovo reci, ali svakakvi dolaze danas na utakmice pa i na jug.

Stalno vidjam momke kojima je zadnje na pameti Zeljo nego dodju da se naroljaju i napuse (da se razumijemo nemam protiv niti jednog niti drugog, cak stavise :ganja: ) ali da to bude primarni cilj i da se napravi belaj na dan utakmice, e to je vec bezveze.

Ja prvenstveno volim fudbal. Nekad sam navijao u kopu, kako starim tako migriram prema istoku, nisam jos dogurao do veterana ali polako ide. Zeljo mi je naravno na prvom mjestu, ali Bog zna koliko sam puta otisao pogledati i Olimpic i Sarajevo pa i nizeligase lokalne kada imam vremena. Bio sam i na sjeveru i na zapadu i na istoku i na jugu lavora. Odem sa rajom, pitarima, isto tako pozovem ih na sijelo u dolinu cupova, rijetko se ko odazove ali imam ih par.

Imam prijatelja pitara koji dodju na jug, ali imam ih i onih kojima je mrznja prema Sarajevu veca od ljubavi prema Zelji. Prijatelj kojeg znam 20+ godina, od osnovne, stim sto ovaj svoju mrznju ispoljava verbalno, na fb, na internetu, a ne poseze za nozem, palicom ili kamenjem.

Nekome je ovo nenormalno, da navijac Sarajeva i navijac Zelje zajedno pogledaju utakmicu. Nekad je to cesce bilo, sad to ne smijem spomenuti ovima kojima je mrznja veca od ljubavi... dotle je doslo
BOG BOSNA I BOSNJACI

storm_raider
Kontakt:

sri jun 29, 2016 8:55 pm

slika

Danas!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:00 pm

Zapad je predobra tibina nakon rekonstukcije !

Gledam ove klupe za pomocne igrace i delegate, zar se nije nesto pricalo da dobijamo nove - modernije, kao i novi tunel ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:02 pm

Iznad juga opet zazelenilo . Zapad je savrsena tribina, izgradnjom istoka i sjevera imacemo kapacitet 16-17 000 sto je sasvim dovoljno. Zapad pretvoriti u vip za dobijanje 3 i 4 kategorije. A onda ako budu uslovi da nam sponzor napravi zapad ali da se upustamo mi kao klub u to nema potrebe , sad za sada.

exbabilon
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:03 pm

Fakat zapad izgleda super, jos da je par redova gore, fantazija.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:10 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Neki ce me napasti sto cu ovo reci, ali svakakvi dolaze danas na utakmice pa i na jug.

Stalno vidjam momke kojima je zadnje na pameti Zeljo nego dodju da se naroljaju i napuse (da se razumijemo nemam protiv niti jednog niti drugog, cak stavise :ganja: ) ali da to bude primarni cilj i da se napravi belaj na dan utakmice, e to je vec bezveze.

Ja prvenstveno volim fudbal. Nekad sam navijao u kopu, kako starim tako migriram prema istoku, nisam jos dogurao do veterana ali polako ide. Zeljo mi je naravno na prvom mjestu, ali Bog zna koliko sam puta otisao pogledati i Olimpic i Sarajevo pa i nizeligase lokalne kada imam vremena. Bio sam i na sjeveru i na zapadu i na istoku i na jugu lavora. Odem sa rajom, pitarima, isto tako pozovem ih na sijelo u dolinu cupova, rijetko se ko odazove ali imam ih par.

Imam prijatelja pitara koji dodju na jug, ali imam ih i onih kojima je mrznja prema Sarajevu veca od ljubavi prema Zelji. Prijatelj kojeg znam 20+ godina, od osnovne, stim sto ovaj svoju mrznju ispoljava verbalno, na fb, na internetu, a ne poseze za nozem, palicom ili kamenjem.

Nekome je ovo nenormalno, da navijac Sarajeva i navijac Zelje zajedno pogledaju utakmicu. Nekad je to cesce bilo, sad to ne smijem spomenuti ovima kojima je mrznja veca od ljubavi... dotle je doslo
:palacgore: Ja mogu reci da do prije 3 godine kad sam dosao u Sarajevo na skolovanje, mislio sam da je uredu da se postuju drugi navijaci. Moj najbolji prijatelj je pitar, dolazim iz malog mjesta gdje su vecinom navijaci Zelje, ali ima i ovih drugih. Zezancija, postovanje, bas ljepota, ali zadnje 3 godine kako sam i u svemu blize klubu, kako dolazim na tekme, pratim forume i druge navijace, po meni nije dobro. Prevelika razlika u odnosu na ono gdje sam prije zivio. Mada eto, da ne pisem vise, jer teska je tema, treba malo postaviti racionalne prioritete i bolje bi bilo, uostalom, vi stariji bolje znatte.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:11 pm

storm_raider je napisao/la:slika

Danas!

Hoce li se postavljati nova reklama a tunelu gdje igraci izlaze?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cikazubo
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:16 pm

http://fkzeljeznicar.ba/javni-poziv-u-s ... ica/21006/" target="_blank
Eto tacan kapacitet tribine 4659.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sri jun 29, 2016 9:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 29, 2016 9:16 pm

Javni poziv u svrhu dostavljanja ponuda za izradu glavnog projekta istočne tribine Stadiona Grbavica

http://fkzeljeznicar.ba/javni-poziv-u-s ... ica/21006/" target="_blank
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.

Prijava